אלמנה שחורה מאוד(שולטת) |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
אלמנה שחורה מאוד(שולטת) • 12 בנוב׳ 2022
יש לי לא מעט רגעים של לבד
כמעט כל יום כנראה שמבחירה ומה אני עושה כדי להתמודד? אהבה. עושה אהבה עם עצמי וזה מרגיש נפלא לאחרונה אני שומעת את השיר הזה המון: https://youtu.be/mFjVIbNadQ4 |
|
Leaker(נשלט) |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
Leaker(נשלט) • 12 בנוב׳ 2022
|
|
storyteller(שולט) |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
storyteller(שולט) • 12 בנוב׳ 2022
ימי ההולדת האחרונים שלי, כולל השנה.
מה עשיתי? התקרבנתי בשקט. נתתי לזמן לעבור, לא טיפלתי. |
|
Qcandy(נשלטת) |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
Qcandy(נשלטת) • 12 בנוב׳ 2022
שאלה מצויינת... למרות שאף פעם אני לא לבד פיזית מספר לא מבוטל של פעמים אני מרגישה לבד רגשית.
|
|
Askew(אחרת) |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
Askew(אחרת) • 12 בנוב׳ 2022
ממש לפני רגע, הבחור הלך למקום ואוננתי לבד בבית. אחרי שגמרתי פתאום התחוור לי כמה הבית שקט וזה עשה לי רע.
מה עשיתי? נכנסתי לכלוב 🤷🏾♀️ |
|
Bitchy |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
Bitchy • 12 בנוב׳ 2022
אני הרבה פעמים מרגישה לבד,
כמעט כל חיי. אני תמיד מזכירה לעצמי שבסופו של דבר הבנאדם הכי חשוב לי זאת אני לפני כולם. |
|
דתי אמיץ |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
דתי אמיץ • 12 בנוב׳ 2022
קצת מוזר לי להיות יוצא דופן גם באתר כזה, שבו ה"סוד" שלי משותף לכולם.
מתי פעם אחרונה הרגשתי לבד? במסיבת שחרור, הייתי זה שארגן, ובשעות עד שמישהו הגיע, שתיתי לבד, באותו יום היה לי מבחן חשוב מאוד וקשה מאוד, העדפתי כבר להיות שתוי כשיגיעו התוצאות. הייתי לבד, שמעתי מוזיקה, חשבתי, ו... זהו, זה הרגיש טוב מאוד, אני אוהב להיות לבד, לא מדי פעם, אלא כמעט תמיד. למעשה, קשה לי להבין למה זה מרגיש לאנשים רע, להיות לבד. יש לי אופי מתבודד, ברוב חיי אני מאוד רוצה להיות לבד, גם בזה אני חריג. נו, ביקשתם לדעת. |
|
שלגי |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
שלגי • 12 בנוב׳ 2022
דתי אמיץ כתב/ה: קצת מוזר לי להיות יוצא דופן גם באתר כזה, שבו ה"סוד" שלי משותף לכולם.
מתי פעם אחרונה הרגשתי לבד? במסיבת שחרור, הייתי זה שארגן, ובשעות עד שמישהו הגיע, שתיתי לבד, באותו יום היה לי מבחן חשוב מאוד וקשה מאוד, העדפתי כבר להיות שתוי כשיגיעו התוצאות. הייתי לבד, שמעתי מוזיקה, חשבתי, ו... זהו, זה הרגיש טוב מאוד, אני אוהב להיות לבד, לא מדי פעם, אלא כמעט תמיד. למעשה, קשה לי להבין למה זה מרגיש לאנשים רע, להיות לבד. יש לי אופי מתבודד, ברוב חיי אני מאוד רוצה להיות לבד, גם בזה אני חריג. נו, ביקשתם לדעת. הכי מסקרן: כמה קיבלת במבחן? |
|
anyzeany |
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
לפני שנתיים •
12 בנוב׳ 2022
anyzeany • 12 בנוב׳ 2022
מי שחוו התעללות מבינים מה זה הלבד הזה, כשלפתע לא רוצים בכם יותר.
הייתי משווה את זה לשטוקהולם סינדרום, שבו השבוי מפתח קשר מאוד רגשי לחוטף שלו. https://www.youtube.com/watch?v=68eoM4rvyAA |
|
דתי אמיץ |
לפני שנתיים •
13 בנוב׳ 2022
שמע...
לפני שנתיים •
13 בנוב׳ 2022
דתי אמיץ • 13 בנוב׳ 2022
שלגי כתב/ה: דתי אמיץ כתב/ה: קצת מוזר לי להיות יוצא דופן גם באתר כזה, שבו ה"סוד" שלי משותף לכולם.
מתי פעם אחרונה הרגשתי לבד? במסיבת שחרור, הייתי זה שארגן, ובשעות עד שמישהו הגיע, שתיתי לבד, באותו יום היה לי מבחן חשוב מאוד וקשה מאוד, העדפתי כבר להיות שתוי כשיגיעו התוצאות. הייתי לבד, שמעתי מוזיקה, חשבתי, ו... זהו, זה הרגיש טוב מאוד, אני אוהב להיות לבד, לא מדי פעם, אלא כמעט תמיד. למעשה, קשה לי להבין למה זה מרגיש לאנשים רע, להיות לבד. יש לי אופי מתבודד, ברוב חיי אני מאוד רוצה להיות לבד, גם בזה אני חריג. נו, ביקשתם לדעת. הכי מסקרן: כמה קיבלת במבחן? שמע... בוא נאמר שהצלחתי. עד עכשיו אני תוהה אם מי שהודיע לי בכלל הבין שאני שתוי... |
|