דאבל מק רויאל |
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
חדש בעניינים....{שולט}
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
דאבל מק רויאל • 13 בדצמ׳ 2022
לאחרונה גיליתי את עניין השליטה בכל הקשור לסצינה
מסתבר שזה חזק ממני וככל שאני מסתכל אחורה,מבין כמה הייתי שתלטן במערכות יחסים שלי לאחרונה אני במערכת יחסים עם מישהי שלדעתי יותר מתקדמת בעניינים(נשלטת) ,מעוניין ברעיונות לעונשים ,המלצות על חנויות ואביזרים וטיפים על מנת להדביק את הפער😈 |
|
researcher(שולטת) |
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
researcher(שולטת) • 13 בדצמ׳ 2022
היי ברוך הבא ובהצלחה בדרך. להגיד הייתי שתלטן זה צורם ובטוחה שלא לזה הכוונה.
עונשים זה תלוי למה היא לא מתחברת למה יגרום לה להרתע ולהמנע מהמעשה הספיצפי. במסגרת הגבולות. לגבי אביזרים התחלתיים אפשר בחניות פיזיות כמו ליבדו( פטישדיל של אלכסיי) או דיגי דיגי. או דרך האינטרנט. אם תתנסו ןתגלו דאתם מתחברים יש גם יוצרים ואמנים בקהילה. עם כלים איכותיים בהתאמה אישים. לפני כל ביצוע של פעולה בדסמית הייתי ממליצה ללמוד ולחקור כמו שצריך זה כרוך בהמון סיכונים ופןנטיצאל לנזק. יש פה אנשים וותיקים ממני שיוכלו לתת לך המלצות למקורות מידע. אבל בתור התחלה יש פה בלוגים ופרומים. ואני מאוד אוהבת את האתר של תומא חוקרת הפטישים. |
|
GoddessKitty(אחרת) |
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
GoddessKitty(אחרת) • 13 בדצמ׳ 2022
לא חסר מידע וסרטונים באינטרנט לגבי בדסמ.
יש עונשים עונשים ויש עונשים לכיף (Funishment) וההבדל מינהם מהותי אם באמת מענשים יש צורך וחובה בהסברה לנשלט/ת על מה הם נענשים ולמה ולבדוק שהם מבינים עונשים כיף זה נושא אחר נגיד מישהי שהיא בראט ואתה "מאיים" שתפליק לה כי היא ילדה רעה. זה יכול להיות גם שליטה באורגזמה ואדג'ינג. נסו להבין מה הדינמיקה שלכם ומה הצרכים של כל אחד. תדברו על גבולות(רכים,קשים) ומילת בטחון. אם אתם אוהבים שליטה כל הזמן ולא רק במיטה אפשר להוסיף חוקים ומטלות ליום יום כגון בקשה לאוננות, להחליט מה היא לובשת, לצחצח שיניים על 4 וכו. והכי חשוב להקדיש זמן לאפטרקר בסוף זה מתייחס גם לסקס ונילי, קינקי, ובדסמי. לא חייב אביזרים, אבל אם אתם רוצים לא חסרות חניות בארץ ובאינטרנט ואפשר גם דברים יום יומים מברשת שיער גדולה או חגורה לספאנקים וכו. Enjoy |
|
paz |
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
paz • 13 בדצמ׳ 2022
משהו די נדוש וקלישאתי שעולה כל פעם מחדש אבל עדיין לא מקבל מספיק תשומת לב זה *תקשורת*
חשוב מאוד שתהיה תקשורת בריאה ביניכם. לפני ואחרי האקט. מה אהבתם? מה הפריע לכם? מה בא לכם לנסות שוב? לא חסרות רשימות מכולת באינטרנט לתקשורת בריאה ב-BDSM אבל קחו את הזמן ותבררו מה באמת חשוב לכם מהקשר. לקפוץ למיטה ולנסות מלא דברים נשמע מאוד רומנטי אבל לא פעם זה מה שפוגע ולפעמים שאלה אחת פשוטה לפני הסשן יכולה להפוך את כל החוויה. תהנו (: |
|
הוא(שולט) |
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
הוא(שולט) • 13 בדצמ׳ 2022
למה להדביק ואיזה פער . אם תתאמץ להוכיח שאתה מיומן כשאתה לא
תצא מגוחך. קח את הזמן תחוה יחד איתה ובעיקר תהיה מולה הכי אמיתי |
|
ghostרוח רפאים |
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
13 בדצמ׳ 2022
ghostרוח רפאים • 13 בדצמ׳ 2022
לאחרונה= 5 שנים באתר,
מה זה שולט? שולט שאומר אני שולט/שתלטן/ מעלה תמונות מהאינטרנט כמו ילד בגיל 17 או כמו זקן בן 60 חנויות ואביזרים= אתה שולט מומחה שלא יכול לבדוק באינטרנט רעיונות= לעשות מה זאחרים עשו/ מה שהתאים לנשלטת x מתאים גם לה? למה לא לדבר ולבדוק כם הבת זוג שלך= לנסות יחד להבין,או שולט= לא שואל בגלוי,,כי לא כבוד בשבילו כתבת היא יותר מתקדמת= יש לך מדריכה שם תשאל אותה תהיו יחד/ תבנו משהו, או תבנו חיים כמו " שולטים" אחרים וגם אתה תעלה כאן תמונות מסרטי סקס תהיה גבר= תשאל אותה,תגיד לה מה חשבתי כעונש,,תראה את התגובה |
|