lobar(אחר) |
לפני שנה •
29 בדצמ׳ 2022
תכלס
לפני שנה •
29 בדצמ׳ 2022
lobar(אחר) • 29 בדצמ׳ 2022
סקרנית ירוקה כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: Gbsisfem כתב/ה: WitchFuneral כתב/ה: האמת שאין לי מושג...
זאת באמת תופעה מעניינת. גם נשים חרדיות ודתיות מה-"קהילה" הן לרוב נשלטות. אולי אלוהים שוב רוצה לזיין אתכם בתחת. אוייי טאטע עד מתי רשעים יעלוזו. אתה לא חייב להאמין בבורא עולם אבל המינימום זה לכבד את אלה שכן מאמינים ממש זלזול באחר ואינטרנט זה מותר? עזוב, בוא נלך יותר רחוק - אתה נכנס לפורום של סאדו, מסתכל על בחורות בעירום ומחפש נשים שידרכו עליך, זה יותר טוב? ואם זה גם ללא חתונה אז בכלל רחמנא ליצלן. איך אתה מחליט מה מותר ומה אסור? אתה דורך על הדת שלך ומתפלא כשאני רק טיפה מנגב את הסוליה של הנעל על הדת? כל האזור הזה לא זורק זין על הדת יא ראבק, כל בלוג שני פה זה "תפתח לי את החור". זה פחות או יותר כאילו תחרבן על אישתך ואז יפריע לך שאני עובר ותוקע עליה נאד. כך או כך, הכניסה לפה היא על אחריותך בלבד. אם יתחילו למשטר תגובות כמו שלי בשם הדת אז צריך להתחיל למחוק פה את הבלוגים של חצי מהבחורות. תדע לאן אתה נכנס. כל האתר הזה הוא חילול ה' אחד גדול, אפילו יש פה (לא עלינו) הומואים שמקיימים משכב זכר. למה על התגובה שלי אתה מתלונן ועל בלוג של בחורה ללא בגדים אתה לא מתלונן? הא? כי זה מחרמן אותך וספציפית בשם החרמנות מותר לדרוך על הדת? אם אתה מאמין באלוהימה/דרקון/לא מאמין בכלל/כל שיט אחר אתה יכול לרומם ולהעריץ את שיטתך אך לא לרמוס את האחר בדרך. ולא כי יש אנשים המתחרמנים מאלוקים, אלא מפאת הכבוד הבסיסי כבני אנוש. זה תקף גם למיזנטרופים. |
|
דמנטי |
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
כל ההכללות שגויות?
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
דמנטי • 30 בדצמ׳ 2022
hrgiger כתב/ה: אין מצב שתתייחס למשהו ב"כל", בדברים כאלה, ותצדק. מכירה שני חרדים שולטים וחרדיות קצת יותר.
|
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
red-cell(מזוכיסט) • 30 בדצמ׳ 2022
האם כל פוסט שמתחיל במילים "למה כל" מעיד שכל יושבי הכלוב הם אידיוטים?
|
|
Aristotle(נשלט) |
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
Re: למה כל החרדים
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
Aristotle(נשלט) • 30 בדצמ׳ 2022
lobar כתב/ה: אוהבים להיות נשלטים חחח
ןלמי מכן יש נשלט חרדי שלח את הנתונים למחקר הסטטיסטי המרתק הזה ונדבר. אני מניח שאין לך שום ביסוס לטענה הזו חוץ מתחושת בטן, נכון? |
|
רץ על הקצה(אחר) |
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
רץ על הקצה(אחר) • 30 בדצמ׳ 2022
לא יודע אם כולם, אולי זה מה שחסר להם בחיים, לצאת רגע מהתבניות היום יומיות שלהם , לאבד שליטה.
חלקם גם לוקים בחוסר מגע או חיבה בגלל החינוך אז הם מחפשים סוג של חוויות "הוריות". את יכולה לעשות על זה מחקר אקדמי שלם. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
לפני שנה •
30 בדצמ׳ 2022
bondman(נשלט){FLR} • 30 בדצמ׳ 2022
יש אצלנו כמה חרדיות בחברה שהייתי מת שישלטו עלי.
אוחחחח…. #השכינה_שולטתתתתת. |
|
מטפורה |
לפני שנה •
2 בינו׳ 2023
לפני שנה •
2 בינו׳ 2023
מטפורה • 2 בינו׳ 2023
מי שהסביר את הנשלטות החרדית כעונה על איזשהו צורך להיות פאסיבי באקט מיני כדי להשתחרר מאשמה על השתתפות בו, אני דווקא חושבת שיש לזה אחיזה. אני כן מכירה את זה.
באופן כללי, הרבה חרדים מדמיינים את החברה החילונית כפרוצה וחסרת גבולות, ומפרשים כל תזוזה ותנועה כפיתוי, ככניעה והנמכה. משם הדרך לנרטיב הזה היא קצרה. גם ההבדל בין התפיסה הדתית לאומית לבין זו החרדית, שמתבטאת כאן בשרשור, היא לא מפתיעה בכלל, והיא נובעת מההבדלים המהותיים בין הגישות התיאולוגיות והפילוסופיות שמנחות את שני המגזרים האלה. אם חרדים יעדיפו לנסות להימנע מכל מה שנראה להם לא ראוי, ויגיעו עד רמה אבסורדית (בעיני ולשיטתי) של הכחשה והימנעות, ואז יפרשו אי יכולת לשמור על טוהר קיצוני כמעידה או נפילה בדיעבד, הרי שדתי לאומי יעדיף לחפש לכתחילה את האופן שבו הוא יכול לשנות את הפרקטיקה או את התפיסה הנידונה כדי להשתלב בתוך העולם הדתי או האמוני שלו. לקחת ממנה את מה שטוב ומתאים לו, ולהותיר מאחוריו את מה שלא. פעולת העריכה הזו זוכה לביקורות מצד חרדים בכל מיני תחומים, בין היתר כי הם מזהים (או בוחרים לצייר) לא נכון את המהלך - על פי רוב, זה לא עולם הערכים הדתי (או 'התורה') שמבצעים בו עריכה כדי שיתאים למציאות החומרית או לאידיאולוגיות חדשות, אלא שינויין כדי להתאימן לעולם הדתי. ואנחנו לא צריכים ללכת רחוק עד הציונות או המודרנה כדי לראות דוגמאות לכך, אנחנו יכולים להסתכל אפילו על הפעלת עסקים שמנגישים אביזרי מין לזוגות דתיים - בדרך כלל יופעלו על ידי דתיים לאומיים (בצניעות המתבקשת, ובשפה הנקייה והאידיאליסטית המאפיינת), ולא על ידי חרדים. חרדים טובים יותר בלאשרר בדיעבד. |
|
ghostרוח רפאים |
לפני שנה •
2 בינו׳ 2023
לפני שנה •
2 בינו׳ 2023
ghostרוח רפאים • 2 בינו׳ 2023
או שאלה טובה,של משכיל איכותי מנוסה ,נשלט/שולט יחיד ומיוחד
יש אברך ויש רך אב |
|
חמודד נורא |
לפני שנה •
3 בינו׳ 2023
לפני שנה •
3 בינו׳ 2023
חמודד נורא • 3 בינו׳ 2023
החרדים לרוב רוצים להיות נשלטים כי ההורים והמערכת הם אלו ששלטו בהם לרוב גם אחרי שגדלו ולהיות הנשלט זה מה שתפס אותם כבר
|
|
דתי אמיץ |
לפני שנה •
3 בינו׳ 2023
לפני שנה •
3 בינו׳ 2023
דתי אמיץ • 3 בינו׳ 2023
חמודד נורא כתב/ה: החרדים לרוב רוצים להיות נשלטים כי ההורים והמערכת הם אלו ששלטו בהם לרוב גם אחרי שגדלו ולהיות הנשלט זה מה שתפס אותם כבר
בוקר טוב, בהיגיון ראשוני, זה נראה נכון לחשוב ככה, אבל בפועל מסתבר לי שאין היגיון בכלל בקשר בין נטייה המינית לחיים הרגילים, פתחתי שרשור על הקשר בין האישיות הרגילה לאישיות הבדסמי"ת, אפשר ללמוד מהתגובות שם על מורכבות העניין. נ.ב. בתור דתי, ה"שליטה" של מערכת מצוות לא השפיעה ככל הנראה על הנטייה המינית המאוד מוקדמת שלי, אני מתחלף עם, פחות או יותר, 90% בצד השולט. |
|