בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה אני מתה על הפיצ'ר החדש של שיחות בכלוב - ולמה כדאי לכם להכיר אותו?

טלי35​(שולטת)
לפני שנה • 8 בינו׳ 2023

למה אני מתה על הפיצ'ר החדש של שיחות בכלוב - ולמה כדאי ל

טלי35​(שולטת) • 8 בינו׳ 2023
באחד האמשים העלתי פוסט שאני מחפשת מישהו שינעים את דרכי בעודי נוהגת בכבישי ישראל האפלים.
הדגשתי שאני מתקשרת מחסוי וכבר דמיינתי את התאונה כשאצטרך להקליד מספרים ארוכים לנייד.
למזלי, יומיים לפני כן חגג הכלוב יומולדת 20 ונולד הפיצ'ר הגאוני של שיחות (רגילות ווידאו), וכך למרות החשש להתנסות במשהו לא מוכר אמרתי "יאללה, ינעל העולם" ופרסמתי עוד פוסט שמזמין אנשים לדבר איתי שיחה טלפונית מהכלוב עצמו

מה אומר?
זה התגלה כפיצ'ר כייפי, ידידותי, נוח, מנגיש ו...כייפי כבר אמרתי?

למה כדאי להכיר ולנסות את הפיצ'ר הזה?
* כי לא צריך לעבור לשום פלטפורמה אחרת (אפשר אך לא "צריך")
* כי את לא צריכה להסתבך ולהתקשר מחסוי אם את צריכה נשלט דרכים (נו, שלא ישעמם לך בנהיגה)
* כי זה הופך את התשובה "אין לי מנוי אז לא יכול לשלוח תמונה" פחות רלוונטית.
* כי תמונות הורסות - ובווידאו את רואה את האדם השני בצורה טובה יותר.
* כי כלובי חשב על הכל - זו מתחילה שיחת טלפון (אף אחד לא רואה את השני.ה אם לא בוחרים להפעיל מצלמה) ואז שני הצדדים או (שימו לב ל CFNM החדש!) רק אחד מהם יכול לבחור להפעיל מצלמה.
*כשאני אומרת "חשב על הכל" זה גם מבחינת בטיחות שזה סופר חשוב ומונע הטרדות- אם לא הגדרתי את הצד השני בשיחה כרשאי להתקשר אלי - הוא לא יכול להתקשר. שזה מעולה וגאוני.

מה חסר לי?
אפשרות לעשות שיחה קבוצתית (או צ'אט קבוצתי לצורך העניין) אם רוצים לתאם משהו שיש בו יותר משניים... הלו אנחנו בכלוב.

זהו, ממליצה בחום.
מגניב ומקל על החיים.

תודה עליך כלובי איש יקר
    התגובה האהובה בשרשור
טלי35​(שולטת)
לפני שנה • 8 בינו׳ 2023
בשמחה. באמת התלהבתי

יש הרבה סיבות טובות מבחינתי לעשות מנוי - זה לגמרי מתווסף אליהן.

יופי של דבר
Netrunner​(נשלט)
לפני שנה • 8 בינו׳ 2023
Netrunner​(נשלט) • 8 בינו׳ 2023
הcfnm החדש חחחח

אני אישית לא אוהב שהכלוב הופך להיות כמו רשתות חברתיות אחרות וחושב שיש פיצרים יותר מעניינים ויחודיים שאפשר לפתח.
אני גם לא מבין מה ההבדל בלתת טלגרם?
טלי35​(שולטת)
לפני שנה • 8 בינו׳ 2023
למי שכמוני לא מתאים לעבור לפלטפורמה אחרת - זה אידאלי. טוב לי פה. לא צריך טלגרם.
אגב, ידוע לי שאני לא היחידה..

זו לא רשת חברתית במובן הטהור שלה, כי עם אנשים שאני רוצה להתרועע חברתית אין לי בעיה לעבור לוואטסאפ. אבל זה מאפשר המון למי ש(שוב כמוני) מעדיפה להשאר בגבולות הכלוב עד לרגע בו אחליט שמתאים לי לצאת מכאן כדי לשחק פנים אל פנים.