צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ראיתם? מה דעתכן?

טלי35​(שולטת)
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023

ראיתם? מה דעתכן?

טלי35​(שולטת) • 11 בינו׳ 2023
הייתם/ הייתן עושות כזה ב bdsm?

אולי בבדסמ כבר יש כזה מעצם העובדה שיש מסיבות עם סשנים פומביים?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid026T8cYXNmvD71UoDQnVLnNF9SAZg5cAFShuiMDgriaBYwovaEV6SWwqf5iS3QS959l&id=100044570133583&mibextid=Nif5oz
    התגובה האהובה בשרשור
טלי35​(שולטת)
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
טלי35​(שולטת) • 11 בינו׳ 2023
מי אני באמת
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
מי אני באמת • 11 בינו׳ 2023
ראיתי. גם דיברתי על זה עם החברות שלי.
דעתי היא שזה כנראה מדליק אותה להחשף כך לגברים זרים.
ברור שזה לא הכרחי ושיש היום דגמים שאפשר להדגים עליהם.
אבל אם זה מדליק אותה, והם נכנסים לשם בידיעה שזה מה שהם הולכים לחוות שם. סביר שגם חלקם באים בגלל זה וככל הנראה זה חלק מהעניין אצלה.
בכל מקרה - שיבוסם לה. כל עוד היא לא פוגעת שאף אחד.ת - שיהיה לה לבריאות.

כן אגיד שאני חושבת שכל אחת היא שונה ולכן גם כל אחת נהנית מדברים אחרים.
אז אני מציעה לשאול את הפרטנרית ממה היא נהנית ולדבר איתה במקום לחפש מידע בחוץ.
אבל זה לא האישיו פה...

לגבי התגובה של הבחור - גאוני בעיני. צחקתי ממש.
Wild Bear
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
Wild Bear • 11 בינו׳ 2023
YKINMKBYKIOK
Little Dreamer​(מתחלפת)
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
Little Dreamer​(מתחלפת) • 11 בינו׳ 2023
על רגל אחת: אני חושבת שקיימת חוסר לגיטימציה כלפי גברים לשאול שאלות בהמון תחומים וכן תחום המיניות הוא אחד מהם.
אני שומעת וגם רואה תגובות של חשש סביב הנושא של לדבר מיניות (אפילו עם בת הזוג) ולדעתי לא מעט גברים לא מכירים את האנטומיה הנשית ומתמודדים עם חסם בכל הקשור להדרכה בנושא (בין היתר בגלל תפישות רעילות של גבריות). גברים אמורים "לדעת" פשוט איך לענג אישה, כבר שמעתי מספר סיפורים מידידים שלי על מצבים בהם הם העזו לשאול פרטנרית מינית "האם הם מענגים אותה טוב " ובתגובה הם חוו דחיות מעליבות.
אין לי דעה על הפורמט הספציפי..., אני כן חושבת שהן נוגעות בסוגיה כואבת
WitchFuneral​(שולט)
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
WitchFuneral​(שולט) • 11 בינו׳ 2023
חוסר הישירות שלה פשוט מעצבן.
היא רוצה להתחרמן ולהזרים מזומנים והיא מחרטטת שהיא יצור שמימי שנועד להכניס בגברים ידע. איזו חרטא. היא ניסתה להתייחס לשאלה של "למה שלא תדגימו על דגם פות" כי היא ידעה שזאת שאלה שחוזרת על עצמה והיא לא רצתה שזה ייראה כאילו אין לה טיעון נגד, אבל אין לה, היא לא באמת נתנה תשובה.
קיצר, אם יש פה גבר חסר ניסיון, קח עצה פשוטה:
תשאל את הבחורה שלך מה היא אוהבת.

בנוגע ל-BDSM - בח"ול יש יותר "לימודי BDSM", אבל גם בארץ ראיתי חבר'ה שמלמדים איך לקשור בסדנאות וכד'. זה לא משהו שלא קיים.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי ינו' 11, 2023 5:42 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
אני חושבת שהיא תותחית ושזה מאד מגניב מצידה לעשות את השירות הזה לציבור ולתרום לשיפור העולם.

איך היית עושה משהו דומה בבדס"מ? מה את מדמיינת כשאת אומרת את המשפט הזה? תארי סצנה.

סשנים פומביים במסיבות נראים לי משהו קצת אחר - כן יש קווי דמיון, היא מדברת על כמה שזה לא נהוג לעשות משהו כה אינטימי ממול קהל, ובשבילנו זה לא כזה מהפכני כי אנחנו כבר מכירים פומביות וסבבה עם זה (לא בהכרח עושים בעצמנו אבל היינו במסיבות עם סשן על הבמה אז אנחנו כבר לא בשוק מעצם הרעיון), אבל סשן במועדון לא נועד ללמד, להיפך - זה שואו, הופעה, זה נועד להדליק ולבדר, אין הסברים פרקטיים ואין תאורה מלאה, זה כן מעניין ומדליק ומגניב אבל זו הופעה, לא סדנה ולא הרצאה ולא שיעור.
והיא לא באה לחרמן ולא באה להתחרמן מהפומביות אלא בפירוש ללמד ולהסביר. אולי זה גם מדליק אותה אבל זה לא יכול להיות רק זה (טכנית זה יכול אבל אז ההרצאה תהיה גרועה).

אני חושבת שגם הקונספט של *ללמד* משהו אינטימי לא אמור להדהים אותנו, כי כבר נתקלנו בהרצאות על מיניות ואנחנו כן מדברים פה בפורום על טכניקה. כל הרכיבים של מה שהיא עושה שם מוכרים לנו - חשיפה אינטימית, דיבור טכני על מיניות, לימוד טכניקה, לאונן מול אנשים, להסביר איך עושים אקט ספציפי, לשתף רעיונות לאקטים - הכל אנחנו כבר מכירים. ויש גם סדנאות הרי - יש שיעורי שיבארי, יש שיעורי מחטים, אני מניחה שאפשר לעשות בעוד נושאים ואולי אנשים כלשהם עושים. אז מה שנראה לי המקבילה הבדס"מית למה שהיא עושה - זה שמישהו יתן הרצאה עם הדגמות על ניהול סשן, עם הרבה חשיפה אישית והרבה ענווה. זה נשמע לי מרתק, לא יודעת מי יסכים לעשות דבר כזה. אך עולים בדעתי כמה מועמדים אפשריים.

טלי, חדדי בבקשה את השאלה שלך. מה התמונה שיש לך בראש כשאת אומרת "כזה אבל בדסמי"?
Zord​(מתחלף)
לפני שנה • 11 בינו׳ 2023
Zord​(מתחלף) • 11 בינו׳ 2023
יש גם פוסט גברי נגדי שצוחק על הפוסט הזה, אין לו כמעט לייקים אבל הוא צריך להיות באותו עמוד בפייסבוק.