wayu |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
Re: "אתם"- הכוונה אלינו....
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
wayu • 15 באוק׳ 2004
קראתי את המה שכתוב כאן,ולא ארחיב הרבה-מצאתי את עצמי די מסכים עם דום ה"לא ידוע" ,שכתב את המכתב.עם כל הכבוד לנריסה ואורנוס וכותבים אחרים-גם אניבהגעתי לאתר-הרגשתי דומה.
האמת-גם עכשיו לפעמים אני מרגיש ככה. תמימה כתב/ה: ....א.מועדון חברים סגור ב.אתר "הכלוב" שכל מי שחדש פה צריך לעבור שבעת מדורי גיהנום כדי לקבל יחס . שלא לדבר על מה שקורה בדנג'ן,אבל זה סיפור אחר... |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
nerissa(אחרת) • 15 באוק׳ 2004
מיינד - זו היתה תגובה למה שאתה כתבת לי קודם. על כך שאני אקרא בין השורות.
אם לא הבנתי משהו - אני מתנצלת. תראה. אני מכירה מאות מאנשי הקהילה. אני לא מגזימה כי בדקתי זאת שמית. פגשתי את רובם אישית. אני נשבעת לך שכולנו אנושיים, חברותיים ובסך הכל אני חייבת לציין שעם כל הרעש והמהומה שכולם עושים כאן - יש כאן אוסף מדהים של אנשים מכל המינים והסוגים. החדשים אינם מכירים, הם חסרי סבלנות וסובלנות לא פחות מאשר חוסר הסובלנות שלעיתים הותיקים משדרים. שני הצדדים צריכים זמן להפוך לאחד. לחלק זה קל יותר - לחלק לא. חלק מוכנים להודות בטעות ולהתחיל מחדש, לקבל טיפים ועצות והדרכה - חלק לא מוכנים שיגידו להם מה לעשות. חבל. אני מכירה די הרבה שנעלמו תחת כינוי אחד בו "שרפו" עצמם באלימות מילולית ותוקפנות שלא במקומה, וחזרו תחת כינוי אחר והתחילו מחדש והם עכשיו חלק מרכזי בקהילה הזו. הן הוירטואלית והן שם בחוץ.. (לא מגלה ולא מגלה! ) ויש משהו שיושב לי בבטן כבר די הרבה זמן ומיועד לכל המתלוננים שיורדים עליהם בגלל כתיבה עילגת: תעשו לי טובה עם כל רגשי הנחיתות האלה לגבי כן מלומדים/לא מלומדים! לי עצמי יש בקושי תואר בהכנת סנדוויצ'ים בבוקר לילדים לבית הספר מאחורי לימודי יסודי בסיסיים ותיכון מקצועי. בלי בגרויות או תארים למינהם. מה שכן - קראתי כאחוזת אמוק. תולעת ספרים. התחבאות מהעולם בחוץ בתוך העולמות שכתבו לי הספרים. משם למדתי. משם למדתי לשפר את המעט שהיה לי. מה שרציתי ללמוד - לימדתי עצמי מתוך ספרים כי לא היו לי הורים והיכולת הכלכלית להעשיר עצמי בלימודים ממוסדים! לכתוב (כתיבה יוצרת) התחלתי רק לפני 4-5 שנים. במקרה. סתם קישקשתי סיפור שכמה חברים קרובים קראו ואהבו. ומשם זה התגלגל. אני לא מזדעזעת מעלגות בגלל התנשאות אקדמאית אלא מתוך כך שאני עצמי שיפרתי עצמי מכלום. רוב חיי הייתי עסוקה בהשרדות ולא ברכישת תארים. אז מה? להתבוסס ברגשי נחיתות? שיקפצו לי! אז יטענו שאני נרקיסיסטית ומגלומנית וסנובית ומתנשאת ושאר הסופרלטיבים. so be it! אני גאה בכך שהבאתי עצמי היום למה שהבאתי בכוחות עצמי ובנחישות מתוך רצון לשפר עצמי כמה שיותר. אני כן אשתעשע בחידודי לשון ועקיצות מול אנשים שלא מזיזים את האצבע הקטנה שלהם כדי לעשות שיפור מינימלי בעצמם - ולא רק זאת, הם תוקפים ומשמיצים כאלה שכן מנסים לעזור בטענה ש"יורדים עליהם רק בגלל שגיאות כתיב". הם לא מבינים שזה הרבה מעבר לזה. זהו. הוצאתי את זה. אתם מוזמנים לתקוף. נ.ב. מיינד מאסטר - אתה תמיד מוזמן לשיחת הבהרה בפרטי. בשמחה |
|
מיינד |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
נריסה
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
מיינד • 15 באוק׳ 2004
יש לך הסבר בפרטי
|
|
JUST DOM(שולט) |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
לידיד של תמימה
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
JUST DOM(שולט) • 15 באוק׳ 2004
מיד לספריה העירונית....קרא את כל סיפרי הפילוספיה
לאחר מכן קורס מזורז בעברית נכונה סיימת.....ועכשיו קורס להעלאת האגו,עד שיהיה מנופח דיו (אבל אני מתכון מנופח דיו !!!!!) ועכשיו תרשום פוסט עם מילים מפוצצות ומליצות לרוב (כמובן שיהיה רק דברים מקובלים,חשוב מאד ) עכשיו אולי אתה תצליח לגרד פה ושם ..... ובכלל מי אתה ומה באת לפה......נראה לך שנקבל ירוק כמוך חדש ומחפש......ירחם השם אדונים ראוים הם רק אלה ששולטים בשפה העברית על בוריה שלא תטעה באמצע הסשן ותגיד "תרדי על ארבעה" או שלא עלינו תרשום בטעות צייטנית אבל אל תדאג,עד לא מזמן הייתי פסימי כמוך אבל נוכחתי לדעת שיש גם טוב בכל הרע אז סבלנות ידיד ותראה שלפעמים משמים נופלים גם אנשים ולא רק אלים |
|
נבט{marlena} |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
די, נמאס!
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
נבט{marlena} • 15 באוק׳ 2004
הגעתי לכלוב לפני חצי שנה. מהר מאד הוא נהפך לבית השני שלי. בית שבו מקבלים אותי כפי שאני עם אוזן קשבת, כתף תומכת ומילה טובה.
נכון שלא כולם פה מלאכים, אבל די! כמה כבר אפשר להתלונן? ותודה מיוחדת לליידי שירה, שהייתה הבנאדם הראשון שהתייחס אלי והסביר לי איך להתנהג אל המקומיים. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
זאלופון(שולט) • 15 באוק׳ 2004
באנטי הזה, כל הזמן מתלונן שאני גונב לו את מה שרצה להגיד ובסוף עושה לי את אותו הדבר. חוצפה!
אז אני אגיד בכל זאת - די כבר לבכות! ככל שאני רואה ועושה, כל מי שנכנס בצורה תרבותית וידידותית ולא כאילו הוא מלך העולם שיודע הכל וכולם חייבים לו משהו, מקבל יחס חברותי ומסביר פנים ועניינים בדסמיים לא ברורים (אם כי אולי לפעמים ההומור הקלוקל שלנו קצת לא ברור). מה הקטע הזה של "אתם לא נחמדים לחדשים"? מי זה "אתם" בכלל? יש פה אנשים מכל הסוגים והמינים, חלק יהיו נחמדים אליך וחלק לא, כתלות במי שאתה ואיך אתה מציג את עצמך. אם כולם לא נחמדים - בדוק מה אתה עושה לא נכון. אם חלק לא נחמדים - תתעלם מהם ולך לאלה שכן. בקיצור, לא מועדון חברים, לא סגור ולא מדורי גיהינום. סתם חבורה של אנשים אקראיים שהתאגדו סביב עניין משותף, שיש ביניהם כאלה שמכירים אלה את אלה וכאלה שלא, כאלה שתמיד מוכנים לעזור ולענות על שאלות וכאלה שמעדיפים ללעוג ולעשות צחוקים, כאלה יותר חברותיים וכאלה שפחות, ובעיקר - כאלה שכבר ראו בחייהם הרבה אנשים חדשים שלא טורחים בכלל לנסות ללמוד ולהבין את הכללים ואחר כך מתלוננים שאנחנו לא נחמדים. |
|
נבט{marlena} |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
נבט{marlena} • 15 באוק׳ 2004
פשוט ראיתי הזדמנות ונדחפתי לפנייך.
|
|
ve-ra{Q} |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
בכיינים נמאסתם!
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
ve-ra{Q} • 15 באוק׳ 2004
נמאס ממצעד האיוולת בדמות הבכיינות היומית .
ולא, גם אני לא נולדתי עם מיסוד הכלוב (ואפילו לא עם כפית זהב) הגעתי לפני חצי שנה לערך, טריה, ירוקה ותמה. לא ציפיתי לעזרה תמיכה או עידוד מוראלי. אם הגיעו כאלה, הודיתי על מזלי הטוב. וסתם בשביל להתמיד בחוסר הפופולסטיות שלי, אומר כך: לא האתר, לא הפורומים ואפילו לא הצ'ט מיועדים לכל דיכפין, ייתי ויאכל. מעצם טיבה של המדיה, דרושות יכולות כתיבה וניסוח בסיסיות על מנת שלא להישאב לבית הקברות של נפגעי הצ'ט. _li-at_- נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוק' 15, 2004 4:27 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
נזמית לופתת |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
נזמית לופתת • 15 באוק׳ 2004
נשיקה לשניכם
(באנטי וזאלופה) מרגיש קצת כמו גנון פה בזמן האחרון. ואני הילדה מבין כולכם חייבת להודות שאף אחד לא הסביר לי איך להתנהג ומה להגיד. הגעתי גם אני לפני כחצי שנה, קראתי המון, הסתכלתי המון מסביב, שתקתי המון ואני עדיין כאן. לא מבינה מאיפה אנשים שנמצאים כאן בקושי שבוע מצליחים לאסוף כל כך הרבה מרמור. בברכת שבת שלום- חד"פית. |
|
פייה{O} |
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
ואני רק רוצה להגיד
לפני 20 שנים •
15 באוק׳ 2004
פייה{O} • 15 באוק׳ 2004
שאני מסכימה לחלוטין עם זאלופון (כמה מקורי מצידי) ועם לי-את.
|
|