אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
אוי לבושה • 15 בפבר׳ 2023
אני לא מהלל ידידי, אני משבח.
ניחא, יראו ציצים בפעם הראשונה, יזדעזעו, יראו בפעם העשרים , יתרגלו. אתה לוקח את הנושא עשרות מונים מעבר למה שהוא. הם לא חייזרים, על הרבה נושאים הם חושבים אותו דבר כמוני כמוך. מה שאתה מדבר עליו, זה דעת. כמו שפעם ליבוביץ אמר שיש תלמידי חכמים שאין בהם דעת. תוכן במילים אחרות. זה כבר לא אונליפאנס כן? אני מוכרח לומר , שאני חושב שיש להם (מזה להם, לחלקם) סט שונה עקב המהפכות האחרונות , ששם יש דעת, אבל היא מתבטאת , לדעתי ,יותר בעולם הוירטואלי ופחות בשיח פנים אל פנים, נו, לא הכל מושלם.. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
WitchFuneral(שולט) • 15 בפבר׳ 2023
מה אתה רוצה להגיד? כל מה שאני מבין זה שטויות אקראיות. לא שמתי לב עד כה לשום דבר ענייני שאמרת. אני אחזור על זה שוב - מה אתה רוצה להגיד?
זה מה שאני מבין ממך: הם שונים, לכן טובים. ובגלל שהם טובים, אונליפנס זה טוב. כאילו הם עצמם, הדור החדש, לא לועגים לנשות אונליפנס ולא מזלזלים בהן. אם כבר, אז אונליפנס הוא תוצר לוואי של הדור החדש, שהדור החדש בעצמו לא מחשיב אותו להישג. |
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
כל שאני אומר זה שאונליפאנס זה כלי לגיטימי למחייה. זה מה שאמרתי מההתחלה. אין בו מום והוא לא מעיד על טיב האדם שמשתמש בו.
|
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 15 בפבר׳ 2023
אוי לבושה כתב/ה: כל שאני אומר זה שאונליפאנס זה כלי לגיטימי למחייה. זה מה שאמרתי מההתחלה. אין בו מום והוא לא מעיד על טיב האדם שמשתמש בו.
אתה יכול בבקשה להרחיב את ה״לגיטימי״? (בשרשור הזה לא ראיתי שמישהו ביטל את הלגיטימיות של אונליפנס, לכן אני מניחה שדבריך אינם מכוונים למשהו ספציפי שנאמר בשרשור. לחלופין, אולי אנחנו מפרשים שונה את הלגיטימיות.) |
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
"מוכרות את הגוף" הביטוי נתפס בעיני כאילו זה לא לגיטימי לעשות את זה
|
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
WitchFuneral(שולט) • 15 בפבר׳ 2023
"מוכרות את הגוף או באמת נהנות מזה?"*
למה נתת חצי ציטוט? נראה לי יותר הגיוני שהוא בא להקשיב לדעות האנשים. הוא לא לקח עמדה. זאת פרשנות סובייקטיבית רצח. אם מישהו חושב שמשהו הוא לא לגיטימי הוא היה תומך בלעצור אותו. מתי ראית מישהו שאומר לכפות על נשים לסגור אונליפאנס? למי אכפת? זאת מדינה חופשית וכל אחת תעשה מה שבא לה, כולנו מבינים את זה ולא מתנגדים לכך. זה לא אומר שאסור לך להביע דעה שלילית על כך. |
|
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
ברייה(שולטת){לא!!!מחפשת} • 15 בפבר׳ 2023
אוי לבושה כתב/ה: "מוכרות את הגוף" הביטוי נתפס בעיני כאילו זה לא לגיטימי לעשות את זה
אני מבינה שלדעתך לא לגיטימי שהאדם יעשה בגופו את אשר יחליט. אני דווקא חושבת שזכותו של האדם להחליט למכור את הגוף, בתנאי שהוא שייך לו, ולא ראיתי מישהו טוען אחרת. זאת לא אמירה שמבטלת לגיטימיות. + מה שוויטץ׳ העיר לגבי הכוונה של המשורר. |
|
cybertex |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
cybertex • 15 בפבר׳ 2023
שכל איש או אישה יעשו מה שמתאים להם.
לא מבין את העניין הביקורתי הזה סביב הכסף. |
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לא לא לא, שניכם לא הבנתם אותי חחחח
להיפך. |
|
מלישס(סדיסטית) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
מלישס(סדיסטית) • 15 בפבר׳ 2023
אם תשימו לב ,
ככל שחולפות להן יותר השנים , יש יותר ויותר פתיחות מינית . המין כבר לא בחדרי חדרים כמו בעבר. סקס נהיה משהו יותר מרכזי ויותר מוחצן .. הליברליות מתקדמת יותר ויותר. יש יתרונות ויש חסרונות.. שזה אני מניחה דיון בפני עצמו, אבל אם נתמקד רגע בעניין האונלי פאנס, אז נכון שיש אנשים שלא יקבלו את זה. אם זה קהילות שמאמינות בהפך הגמור כמו דת, או סתם אנשים שבעינהם מין , זה דבר שהוא רק לחדרי חדרים. האנשים האלו בדרך כלל גם לא יקבלו מסיבות מין, מערכות יחסים שהן אינן מונוגמיות וכדומה. כי ,אלו דברים שהם רחוקים מהתפיסה הישנה שלהם. וגם זה בסדר. אם זאת , ככל שחלפו השנים , אנשים התחילו לפתוח את הראש . אני אגב , אחת מהם. אין שום דבר פסול באונלי פאנס לדעתי. נכון , אני לא רואה את עצמי עושה את זה, פשוט כי אני חוששת מההשלכות, אבל זה בסדר גמור למי שכן בוחר בזאת. פשוט אישה או גבר שבוחרים בזה , צרכים להיות מודעים להשלכות. ויש כאלו שמסכימים לכך, כי הראיה שלהם היא שונה משלנו, וזה בסדר. זה לא אומר שאין להם ערכים, זה רק אומר שהערכים שלהם שונים משלנו, והראייה שלהם ותפיסת העולם שלהם שונה, וגם זה בסדר. העולם הוא לא שחור לבן . |
|