מלכה D |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
עונשים וירטואלים
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
מלכה D • 21 בפבר׳ 2023
אשמח לקבל רעיונות לעונשים וירטואלים בהתכתבות במהלך היום עם הנשלטים שלי
|
|
Corgi KOG(נשלט){Queen Sky} |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
Re: עונשים וירטואלים
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
Corgi KOG(נשלט){Queen Sky} • 21 בפבר׳ 2023
מלכה D כתב/ה: אשמח לקבל רעיונות לעונשים וירטואלים בהתכתבות במהלך היום עם הנשלטים שלי
את יכולה לשלוח אותו לעשות פעולות כאלו ואחרות במהלך יום העבודה שלו, למשל לשפוך על עצמו קפה "בטעות" ולהסתובב עם זה שאר היום. אם אתם בעניין של פומביות, אז הוא יכול להיתפס לובש חוטיני או קולר שייכות.. בעיקרון, אני חושב שפשוט כל דבר שיכול להוביל לסוג של פחד מהול בהתרגשות. במיוחד דברים קטנים שנראים לאנשים אחרים נורמליים לחלוטין כמו הפלה של כוס קפה, אבל ביניכם אתם יודעים מה באמת קורה |
|
מלכה D |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
מלכה D • 21 בפבר׳ 2023
אני כרגע בוחנת בשלב ראשון מרחוק את הרצינות ואין קולר חוטיני או חפצים שנמסרו.
המורכבות גם כשעדיין סביבת העבודה של הנשלטת לא מוכרת |
|
Corgi KOG(נשלט){Queen Sky} |
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
21 בפבר׳ 2023
Corgi KOG(נשלט){Queen Sky} • 21 בפבר׳ 2023
מלכה D כתב/ה: אני כרגע בוחנת בשלב ראשון מרחוק את הרצינות ואין קולר חוטיני או חפצים שנמסרו.
המורכבות גם כשעדיין סביבת העבודה של הנשלטת לא מוכרת כמה זמן אתן ביחסי השליטה האלה? כדאי לך לשאול את הנשלטת מה היא אוהבת, איזה דברים היא פחות אוהבת לעשות בסביבת העבודה שלה או היום יום... בסוף, את רוצה שהעונש שאת נותנת יהיה משמעותי. שהיא "תהנה" ממנו אבל לא תפחד לקבל אותו... תתחילי לאט, תנסי לתת לה משימות לבצע במהלך היום שקשורות לדברים בסיסיים, כמו להיות לבושה ומוכנה לעבודה עד שעה מסוימת, ושתשלח לך תמונה באותה שעה שמוכיחה את זה, אם היא לא עומדת במשימה אז את יכולה להעניש אותה בזה שהיא תלך לעבודה לבושה בשילוב צבעים ממש לא סביר או שתלך עם בגדים שלא מתאימים למזג האוויר... יש המון מקומות לשחק עם זה.. פשוט צריך להיות יצירתיים |
|