סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תחליף לאיזולירבנד

קטלב​(מתחלף)
לפני שנה • 26 בפבר׳ 2023

Re: פלנלית

קטלב​(מתחלף) • 26 בפבר׳ 2023
Dan_Kap כתב/ה:
Grey / Green כתב/ה:
אין ולא יהיה תחליף לאיזולירבנד חבלה.

הולך טוב יחד עם חצי מטר פלנלית וקאטר.

icon_cool.gif

אל תשכח מזמרה.
ומשור דיסק.
מאלף פיות​(שולט)
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023
מאלף פיות​(שולט) • 27 בפבר׳ 2023
כל דבר עם דבק יהיה לא נעים על העור, בטח כשהוא יורד.
הדרך להשתמש באיזולירבנד או מסקינטייפ בלי הצד השלילי היא להתחיל בעיטוף ראשון עם ניילון נצמד, הוא יוצר קיבוע ראשוני ואז אפשר לבנות עליו את נייר הדבק המועדף עליכם באופן שלא ייצור מגע ישיר עם העור.
ובריה, אני דווקא חובב של חנויות חומרי בניין... המוצרים שלהם זולים בהרבה וטובים מאוד, פשוט צריך לדעת להשתמש בהם נכון.
ברייה​(שולטת){לא!!!מחפשת}
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023
לכן הם זולים יותר. כי הם לא עשויים ממתכת רפואית וחומרים היפואלרגנים או כאלה שמאפשרים חיטוי מלא בסיום שימוש. על כך יהיה מטופש להתווכח.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023

3M Micropore

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 27 בפבר׳ 2023
ברייה כתב/ה:
לכן הם זולים יותר. כי הם לא עשויים ממתכת רפואית וחומרים היפואלרגנים או כאלה שמאפשרים חיטוי מלא בסיום שימוש. על כך יהיה מטופש להתווכח.

פלסטרים רפואיים, מגיעים במגוון רחבים ואורכים, דבק שאמור להיות יותר ידידותי לעור וחומר שיותר נושם בהשוואה לאיזולירבנד ומסקינג טייפ.

כן, קצת יותר יקר מחנות חומרי בניין, אבל גם נשלטים.ות יקרים לי יותר.

דוגמית אקראית
https://www.biogaya.co.il/nexcare-micropore-1-skincolor
13.50 שח לתשעה מטר של סרט ברוחב 2.5 ס"מ.
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023

Re: 3M Micropore

Dan_Kap כתב/ה:
ברייה כתב/ה:

פלסטרים רפואיים, מגיעים במגוון רחבים ואורכים, דבק שאמור להיות יותר ידידותי לעור וחומר שיותר נושם בהשוואה לאיזולירבנד ומסקינג טייפ.

כן, קצת יותר יקר מחנות חומרי בניין, אבל גם נשלטים.ות יקרים לי
.

לדעתי זה צריך להיות מופנה ל DomEmperor. כי באמת שיקול כלכלי במקרים כאלה ממש אבל ממש לא במקום.
מאלף פיות​(שולט)
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023
מאלף פיות​(שולט) • 27 בפבר׳ 2023
שיקול כלכלי הוא ממש לא רלוונטי. ברור שצריך להשתמש בחומר היעיל והנוח ביותר.
אני משתמש במוצרים מחנויות חומרי בניין כי אני נהנה מהם יותר, מהחספוס, מהיעילות, מההשפעה הפסיכולוגית שיש כשאני עושה את סיבוב הקניות שם או במקס סטוק יחד עם הנשלטת.
בסופו של יום כל אחד מאיתנו והקינק שלו.
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023
DomEmperor כתב/ה:
אני משתמש במוצרים מחנויות חומרי בניין כי אני נהנה מהם יותר, מהחספוס, מהיעילות, מההשפעה הפסיכולוגית שיש כשאני עושה את סיבוב הקניות שם או במקס סטוק יחד עם הנשלטת.

נכון. הם מגיעים, הקינקים האלה, למיון. אחד שדחף צ׳ופסטיקס במקום סאונד לתוך השופכה. אחר, גם אוהד חנויות חומרי בניין, דווקא החליט שיהיה חכם לדחוף מפתח אלן. גברת נחמדת עם פצעים מוגלתיים על הפנים כי לבן הזוג שלה התחשק לסתום לה את הפה עם סרט הדבקה מאייס קנה ובנה. אני מבינה אותו, אגב, הייתה מכירה של שלושה במחיר של אחד והוא ממש נהנה לעשות קניות אתה ביחד. למרוח כל יום משחה אנטיביוטית, לקבל זריקות סטראודים ולהסתובב במשך חודשים עם כתמים אפורים על הפרצוף ופצע מדמם במקום השפתיים, כנראה היה מהנה פחות. אני רק תוהה של מי הקינק הזה, של אלה שקונים מוצרי סקס בחנויות חומרי בנין, או של הרופאים שבמקום להציל חיי אדם, נאלצים לשלוף כלי עבודה מאזורים טבעתיים של הפציינטים.

אגב, אתה טענת ש״המוצרים שלהם זולים בהרבה יותר״, לא אני. לי מעולם לא יצא להשוות מחירים בין קונגו למכונת סקס וללכת על קונגו כי (אולי) הוא זול יותר.

צריך להשתמש במה שלא מסכן בשום דרך את הנשלט. ״יעיל ונוח״ נמצאים במקום שני ואילך ואין לכך שום קשר לסוג הקינק.
מפית​(אחר)
לפני שנה • 27 בפבר׳ 2023

קורעת

מפית​(אחר) • 27 בפבר׳ 2023
ברייה כתב/ה:
DomEmperor כתב/ה:

נכון. הם מגיעים, הקינקים האלה, למיון. אחד שדחף צ׳ופסטיקס במקום סאונד לתוך השופכה. אחר, גם אוהד חנויות חומרי בניין, דווקא החליט שיהיה חכם לדחוף מפתח אלן. גברת נחמדת עם פצעים מוגלתיים על הפנים כי לבן הזוג שלה התחשק לסתום לה את הפה עם סרט הדבקה מאייס קנה ובנה. אני מבינה אותו, אגב, הייתה מכירה של שלושה במחיר של אחד והוא ממש נהנה לעשות קניות אתה ביחד. למרוח כל יום משחה אנטיביוטית, לקבל זריקות סטראודים ולהסתובב במשך חודשים עם כתמים אפורים על הפרצוף ופצע מדמם במקום השפתיים, כנראה היה מהנה פחות. אני רק תוהה של מי הקינק הזה, של אלה שקונים מוצרי סקס בחנויות חומרי בנין, או של הרופאים שבמקום להציל חיי אדם, נאלצים לשלוף כלי עבודה מאזורים טבעתיים של הפציינטים.

אגב, אתה טענת ש״המוצרים שלהם זולים בהרבה יותר״, לא אני. לי מעולם לא יצא להשוות מחירים בין קונגו למכונת סקס וללכת על קונגו כי (אולי) הוא זול יותר.

צריך להשתמש במה שלא מסכן בשום דרך את הנשלט. ״יעיל ונוח״ נמצאים במקום שני ואילך ואין לכך שום קשר לסוג הקינק.