אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
16 באוק׳ 2004
בבקשה :
לפני 20 שנים •
16 באוק׳ 2004
אנפת לילה • 16 באוק׳ 2004
|
|
max69(שולט) |
לפני 20 שנים •
16 באוק׳ 2004
תודה לך אנפה.
לפני 20 שנים •
16 באוק׳ 2004
max69(שולט) • 16 באוק׳ 2004
אך לטעמי אין הסבר ממשי של הטכניקה עם כל הכבוד למייסס על הנזירים וכיו"ב.
|
|
פחדנית האושר(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
ואוווווווווו
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
פחדנית האושר(לא בעסק) • 17 באוק׳ 2004
שוקו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארבע שעות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם מי ????????????????? |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
אתה מוכן להסביר לי מקס
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
אנפת לילה • 17 באוק׳ 2004
מה לעזאזל בוער לך?
מה הקטע של למהר? אתה חושש שהחבר'ה יברחו לפני שתרוץ לספר להם? |
|
max69(שולט) |
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
אנפה- אין צורך להתלהם, באמת,שהרי דברי חכמים בנחת נשמעים.
לפני 20 שנים •
17 באוק׳ 2004
max69(שולט) • 17 באוק׳ 2004
לא בוער לי כלום , אבל שעות , זה מוגזם מאוד לטעמי, ומדוע את
טופלת עליי האשמות שווא כמו " לספר לחבר'ה" ? אני חושב שזה קצת מעליב, אבל ניחא. |
|
אנפת לילה |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
ניסיתי לחשוב מה כל כך עצבן אותי בהודעה שלך
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
אנפת לילה • 18 באוק׳ 2004
והמסקנה היא זו -
החיפצון שאתה עושה. חוסר ההתיחסות לשותפה שלך כאל אדם בעל תחושות ורגשות. עם כל הכבוד לרצונך להתנסות בפיסטינג אנלי , נדמה לי שאתה שוכח שיש שם צד שני. ציטוט: לאור קריעות מרובות אבקש הצעות לשיפור
ככה, קריעות רבות, כאילו כלום? עלה על דעתך הנזק הבריאותי שאתה עלול לגרום לפרטנרית שלך על רקע רצונך למהר? ומה אם תגרום לה לקריעה של סיבי השריר הסוגר ותגרום לאי שליטה מסויימת לכל החיים? כל ההתיחסות המחויכת נראית לי לא במקום. כל נושא שכרוך בבריאותו של אדם אחר נראה לי לא ראוי לקלות ראש. יש משהו בדברייך שנותן לי תחושה של צורך שלך "לעשות V" על פיסטינג, הרי כל העניין הוא אינטרקציה בין שני אנשים, התהליך מופלא לא פחות מתוצאתו. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
כפרה עליך
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 18 באוק׳ 2004
אנפה
הוצאת לי את המילים מהפה |
|
max69(שולט) |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
אנפה- אני חושש שאת מפרשת אותי , לא נכון.
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
max69(שולט) • 18 באוק׳ 2004
כל כתיבתך עליי, היא על סמך ספקולציה אישית שלך בלבד!
אני שמח שאת טועה בנסיונך לפרש אותי. ועתה נשוב לעניין המרכזי בשרשור זה למי יש הסבר על הטכניקה???? |
|
{dOmCruise{A |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
הסבר על הטכניקה
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
{dOmCruise{A • 18 באוק׳ 2004
הטכניקה היא פשוטה מאד בעיקרון.
כדי לבצע פיסטינג, שלא רק שלא יגרום לדימומים עקב קריעת רקמות אלא אפילו רחמנא ליצלן יגרום לעונג אצל המקבל/ת, צריך לדאוג להגמשת השריר. בשני המקרים מדובר בשרירים טבעתיים, שאחד מהם בנוי להיפתח במקרה הצורך לקוטר גדול ולחזור חזרה למצבו הטבעי לאחר זמן, ואילו השני אינו בנוי כך. יותר מזה, השריר הואגינאלי גם בנוי למעבר דו-סיטרי דרכו, של גדלים שונים, ואילו השריר האנאלי בנוי בעצם משני שרירים נפרדים הנמצאים אחד אחרי השני, ובנויים כעיקרון למעבר חד-סיטרי בלבד. מכאן, שפיסטינג ואגינאלי קל יותר, וניתן לביצוע מהיר יותר יחסית בכל מקרה, צריך לזכור שמדובר בשריר -הואגינאלי- שנמצא במצבו המכווץ, ובעזרת גירוי מיני מתאים מוכן להתגמש לגודל סביר של איבר מין זכרי, יענו - זין. כדי להחדיר יש, שברוב המקרים היא עבה יותר מאיבר המין - פרט למקרים מיוחדים - יש לגרום פרט לגירוי מיני שמשחרר חומרים טבעיים להרפיית השריר, גם להגמשה נוספת, וזאת על ידי הרחבה עדינה של השריר והנרתיק. בעזרת שימוש בחומרי סיכה נוספים, מומלץ על בסיס מים בלבד, לאט לאט להרפות את השריר, ולהרגיש את ההיענות של הנרתיק. אסור להאיץ את התהליך, כי כאב גורם לשריר לכיווץ בלתי רמוני, והחמרת המצב. אם עובדים לאט, בעדינות, ועם הרבה סבלנות, זה מגיע, ואפילו היא תהנה מזה. השמועות אומרות שהיא תהנה ככה שהיא לא תניח לך עד שתחזור על הפיסטינג שוב ושוב. אצל כל אחת השריר הינו בעל גמישות שונה, ולכן אצל אחת החדירה הידנית תיקח 5 דקות, ואצל אחרת רק אחרי שעה, והשלישית - בכלל לא. אנאלי זה כבר סיפור אחר. מאחר והשריר לא בנוי לחדירה, צריך גם להרגיל אותו לחדירה וגם להגמיש אותו. כאן כבר חייבים להתאזר בהרבה סבלנות, אחרת התוצאה היא כאב, קרעים, פגיעה גופנית שיכולה להיות בלתי הפיכה ואפילו פגיעה נפשית. בכל מקרה של דימום מומלץ להפסיק מיד, לבדוק את הנזק ובמקרה של ספק להיוועץ ברופא. הטכניקה - שימוש באביזרים שונים עם הרבה אבל הרבה סיכוך, הרגלת השריר לחדירות בקטרים שונים, מתחילם בויברטור דק לזמן קצר, וממשיכים לאט לבאט-פלאג לזמן ארוך. לאחר הרגלת השריר, מומלץ באט-פלאג לזמן מסויים לפני הניסיון, וביד עטוית כפפת לטקס, להתחיל לחדור לאט לאט אצבע בתוספת אצבע. לעקוב אחרי התגובה של הסאב/ית, אחרי ההתגמשות של השריר, ואם אין היענות, לא נורא, עוד כמה ימים המצב ישתפר. בכל מקרה, המפתח לכל פיסטינג הוא סבלנות, איטיות, סיכוך מרובה ושיתוף פעולה. מי שממהר, אולי יצליח לדחוף יד. אבל כמעט מובטח לו עוגמת נפש של הצד השני. אז שוב - סבלנות. אין טכניקת אינסטנט, אין פתרונות קסמים. יש סבלנות וסובלנות. |
|
Demi |
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
18 באוק׳ 2004
Demi • 18 באוק׳ 2004
ועיצה ידידותית -
לעשות חוקן לפני לפני הפיסטינג אלא אם בא לכם להוציא יד מלאה ב..... ורצוי יותר מחוקן אחד לניקוי מושלם, ומומלץ להשתמש בערכת חוקן שמחדירה את המיים ממש פנימה לעומק ולא רק לתחילתו סה"כ לא בא לכם כאמור להוציא יד מלאה ב.... נו, הבנתם את הרעיון. ליעוץ בנושאי חוקנים יש לפנות לנריסה... השמועות מספרות שהיא נכנסת לבתי מרחקת ומבהילה רוקחות זקנות וסקרניות... שיהיה לכולנו בהצלחה |
|