טלי35(שולטת) |
לפני שנה •
12 במאי 2023
מאגר נשלטי מסז' - קובץ מרכז המלצות יוצא לדרך
לפני שנה •
12 במאי 2023
טלי35(שולטת) • 12 במאי 2023
הי לכולן.ם
בהמשך לשרשור הזה https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=45279 נשמע שיש ביקוש למאגר שמרכז נשלטי מסז' + המלצות - אז אני על זה. (בבקשה תחסכו ממני ומהשרשור הזה כל דיון של טוב, רע, לא באלי ו/ או אנאלי - הוא מיועד רק למי שבקטע) העמודות בטופס יכללו: - שם/ כינוי, - קישור לפרופיל בכלוב (*לא* אשים פרטי התקשרות אחרים כמו טלגרם, וואטסאפ או יוני דואר) - איזור בארץ + ממוקם או נייד, - האם יש תעודות (כן/לא) - איזה סוג מסז' מציע - המלצות. הגדרות הקישור של הגוגל דוקס יהיו שכל מי שיש לו הקישור יכול לצפות בו אך לא לערוך. איך נכנסים למאגר? 1. נשלט שרוצה להכנס למאגר - מוזמן לכתוב לי הודעה *אדומה* עם הפרטים הנחוצים כדי למלא את הטבלה כפי שפרטתי למעלה. 2. חשוב שהכותרת תהיה "מעוניין להכנס למאגר" כדי שאדע במה מדובר וכדי שאוכל למצוא אחר כך את ההודעות. 3. בהמשך לסעיף 2 - מי שכבר שלח לי - אשמח שישלח שוב כי סביר שההודעה שלך ירדה לטמיון. 4. *המלצות* - ניתן לשלוח המלצות על נשלט ספציפי *אך ורק* בהסכמתו המלאה. שולטת שממליצה על נשלט שרוצה להכנס למאגר - צריכה לשלוח לי את ההמלצה מהפרופיל שלה בצירוף קישור לפרופיל שלך שאדע על מי מדובר או לחילופין שלח לי את הקישור לפרופיל של הממליצה בהודעה שאתה שולח - שאוכל לברר. זהו, יאללה. בואו נעשה טוב בעולם |
|