Young Sex Toy |
לפני שנה •
3 ביוני 2023
שרשור אתרי הכרויות
לפני שנה •
3 ביוני 2023
Young Sex Toy • 3 ביוני 2023
יצא לי לקרוא כמה מודעות באתר על אתרי הכרויות, בהם אנשים שואלים ובתמורה מקבלים רוב של תשובות ציניות ומעט תשובות על הנושא עצמו (ראו ערך - "אנשים שמכירים את את "זבנג" ודעתכם עליו").
החלטתי להרים את הכפפה מיוזמתי במטרה לשתף את המסקנות מהאתרים למניהם שעברתי ואשמח אם אנשים נוספים ישתפו ובכך לחסוך לאנשים את הזמן. ככה - כתבתי את האתרים בסדר הירארכי, ככה שהאתר העליון איכותי יותר (בחווית המשתמש (UX) ובחווית בין משתמשים) 1. שם: זבנג - אתר מין שלא מסתיר את זה. אופי האתר: בנוי פשוט מאוד שמתבסס על צ'אט בין אנשים ושיחות ווידאו - אין פורום. מנוי: 79 שקלים לחודש - יש אפשרות לחצי שנה ולשנה. (לא זוכר מחירים), בלי מנוי - אין מה לעשות באתר מלבד לשלוח סמיילים עלובים במטרת צומי. חווית המשתמש - יצא לי לדבר עם כמה נשים באתר, מלבד הצ'אט וזליגת השיחה לטלגרם, לא יצא שום דבר. 8/10. חווית BDSM - כן, מקום לחפש נשלט/ת או שולט/ת אבל לא להתבסס על זה. 2. שם: MAKELOVE - אתר מין שיעני אתר הכרויות. אופי האתר: מושקע יותר, צ'אט עם אפשרויות לשלוח תמונות והקלטות - אין פורום. מנוי: אם משלמים ביום הראשון אז 9 שקל (כן, 9 שקל - במחיר של חבילת מסתיקים, מנוי לחודש) ואז המחיר הוא 49 שקלים לחודש. בניגוד לזבנג, חוסר מנוי באתר הוא בהחלט פאק גדול כי לא רק שאין אפשרות לשלוח אפילו הודעה אחת למשהי, אין את האפשרות אף לקרוא את ההודעות המתקבלות. חווית משתמש - יצא לי להפגש עם משהי מהאתר (הזכרתם לי שאני צריך להפגש איתה שנית) אבל לא מעט מן האתר הם מתחזים. 7.5/10. חווית BDSM - נתקלתי בכמה בנות (דגש על בנות - אופן התנהגות ודיבור) חיפשו FINDOM וגברת אחת שחיפשה FEMDOM, יש פוטנציאל שאתר יכול להציע. 3. שם: SWINGERS - אתר שרובו מיועד לחילופי זוגות אבל לא רק לזה. אופי האתר: מושקע באופן גבוה מבין השניים שציינתי, מערכת צ'אט מתעלה על שני הקודמים - אולם מעט באגים אבל עדיפה יותר. מנוי: 80 שקלים לחודש. כרגיל, בלי מנוי - אין מה לעשות באתר בכלל מלבד להסתכל על תמונות. חווית משתמש - הפוטציאלי מבניהם שהיה לי (אז למה הוא במקום ה-3?) - עדיין לא התקדם למשהו בפועל אז אעדכן פה בשרשור. חווית BDSM - ראיתי זוג אחד שפרסם שהוא בעניין אבל לא מעבר, לא הכתובת. |
|