מחפש אהבתך(נשלט) |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
הקושי לזוגיות
לפני שנה •
16 ביוני 2023
מחפש אהבתך(נשלט) • 16 ביוני 2023
שלום,
אני הולך מידי פעם לצרפת ושם הכרתי שולטת שרצה שאהיה הכלבה שלה (זהו המילים שלה). אבל מאוד מהר גדל אהבה ביננו והתחילה לסבב את הקשר ביננו לשליטה מנטלית טוטאלית עם קשורים פיזי רק ווניל. מאז התחיל כל הצרות כי מצד אחד היא מבקשת ממני לבטל כל רצונותי ולהיות צייתן, לאסור לי אפילו רק לדבר לנשים וכל שכן לגברים (כי אני בי) מפחד ששולט(ת) יקח אותי. מצד שני מבקשת ממני להיות גבר, רומנטי, אוהב, מלטף ולעשות עמה אהבה חושני עם המון ריגושים ונתינה. ואני לא מצליח לעמוד בדרישות שלה עד שהביאה אותי לסקסולוג שאמר לה שאינה יכולה לשנות אותי וצריכה לקבל אותי כמו שאני. אמנם לדאבוני היא לא קבלה את דעותיה וממשיכה לנסות בכל דרכים לשנות אותי. אז מה לעשות? לברוח ממנה? כי כל הזמן היא כועסת עלי ולבסוף שנינו מתוסכלים? |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
לפני שנה •
16 ביוני 2023
Netrunner(נשלט) • 16 ביוני 2023
קראתי את הפוסט במבטא צרפתי
|
|
Dark Wolf |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
לפני שנה •
16 ביוני 2023
Dark Wolf • 16 ביוני 2023
איזו סאגה
נשלטים כאלו משעשעים |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
לפני שנה •
16 ביוני 2023
shirazbar(שולטת) • 16 ביוני 2023
נראה שאין ביניכם התאמה.. שליטה מנטאלית בלבד אינה יכולה לתת מענה לצורך שלך להיות למטה.
ונראה כי היא חפצה בקשר רגיל מבחינה מינית. בלי קשר, נראה שגם אילו הייתה גם וגם אינך נהנה להיות גבר כפי שתיארת וכפי שהיא צריכה. לכן אין טעם בהמשכיות הקשר. אתה מתוסכל והיא לא מרוצה. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
לפני שנה •
16 ביוני 2023
bondman(נשלט){FLR} • 16 ביוני 2023
נראה שאתם לא מתאימים בהרבה מהרצונות שלכם.
אבל החיים הם לא אפס או מאה. אתם צרכים לבדוק אם יש איזה שביל זהב שיכול לספק את שניכם. לא הייתי בורח כל כך מהר. ומצד שני לא הייתי נשאר ללא תנאי באם היא לא מסוגלת להתפשר ותתעקש על מין רק ונילי. תדברו. ( אפילו בצרפתית. 😉) |
|
מחפש אהבתך(נשלט) |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
לפני שנה •
16 ביוני 2023
מחפש אהבתך(נשלט) • 16 ביוני 2023
bondman כתב/ה: נראה שאתם לא מתאימים בהרבה מהרצונות שלכם.
אבל החיים הם לא אפס או מאה. אתם צרכים לבדוק אם יש איזה שביל זהב שיכול לספק את שניכם. לא הייתי בורח כל כך מהר. ומצד שני לא הייתי נשאר ללא תנאי באם היא לא מסוגלת להתפשר ותתעקש על מין רק ונילי. תדברו. ( אפילו בצרפתית. 😉) צודק לחלוטין ולכן מנסים להשתנות ולהתפשר. לא ספרתי את הכל אבל באמת בשבילה שליטה בסד"מ פיזי אינו אלא משחק אהוב עליה ולכן היא אוהבת מאוד להביא אותי למקומות בדס"מ ולדחות כל פעם קצת יותר הגבולות שלי (פעם לתת לי ספנקינג לפני כולם, פעם אחרת לשים אותי ערום בכלוב עם עיניים סגורות ולהביא גברים שיגעו ויאוננו אותי, וכו'). וזה מאוד מבלבל אותי כי מצד אחד היא מפתחת את הצרכים הבדס"מ שלי ומצד שני אחר כך מבקשת ממני לחסום אותם. גם מצד אחד היא מבקשת ממני לספר לה הכל עלי, כולל כל הסודות, הפנטזיות והחולשות שלי כי זה חלק ממה שאוהבת בי (כלומר החולשות שלי). ומצד שני הפנטזיות שלי מכעיסות אותה כי הם לא מופנים רק אליה והם לא פנטזיות ווניל. בקיצור, אני מרגיש שיש בה שני חלקים הסותרים זה את זה: פן אחד של אישה שדורשת גבר, ופן אחד מאוד דומיננטי שרוצא לשלוט על הכל ורוצה לא גבר אלא עבד. |
|
lopiki{אין } |
לפני שנה •
16 ביוני 2023
לפני שנה •
16 ביוני 2023
lopiki{אין } • 16 ביוני 2023
מה אתה מרגיש כלפיה
אתה בכלל רואה אותה כבת זוג לחיים שלך זו השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את עצמך. אם כן אז שווה לשבור את הראש. אם לא אז להבהיר לה שאתה מעוניין רק הזוגיות bdsm ולא כמשהו רומנטי ( לא יודע להגדיר). |
|
Fixture |
לפני שנה •
17 ביוני 2023
לפני שנה •
17 ביוני 2023
Fixture • 17 ביוני 2023
אני לא מכירה אותה אז כמובן שתיקח את הדברים בעירבון מוגבל, אבל:
רק אני רואה שני דגלים אדומים מאוד? 1. לא מרשה לדבר עם אנשים אחרים - מבודדת אותך מקשרים חיצוניים מלבדה. זה דגל אדום מובהק, היא יוצרת מצב שכל קשר חברתי אפשרי הוא רק היא. 2. מנסה לשנות אותך - איפה המקום של הצרכים שלך? איפה אתה נמצא בכל מערכת היחסים הזו? אי אפשר לשנות בן אדם ככה אלא אם כן שוברים אותו לגמרי וזה דבר שאתה לא באמת רוצה להגיע אליו. כמו שאמרו פה לפני - יש לנסות לגשר ולהגיע לפשרה. אבל ממליצה לך לקרוא על מערכות יחסים שאינן בריאות ולראות אם אתם עונים על כמה מהתנאים שם. תזכור שBDSM מושתת על הסכמה ואמון, רק ככה זה לא גולש למקומות שזה כבר לא. בהצלחה |
|