Daniel-Rope |
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
Re: אנחנו בכלוב, יש פייסבוק, טלגרם. מי מאיתנו עדיין גם ב Fe
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
Daniel-Rope • 26 באוג׳ 2023
amiti כתב/ה: אז ככה,
פייסבוק חוסמים תמונות ומילים. טלגרם זה שירשור של מאות הודעות. וואטסאפ זה אישי מידי. רובינו בכלוב, אבל מרגיש פה חנוק לעיתים. פעם הייתי המון ב FetLife במקביל. מי עדיין שם? אתה מתכוון באופן כללי שפייסבוק חוסמים תמונות ? אני שואל כי בימים האחרונים שמתי לב שהמון תמונות בפייסבוק \ אינסטגרם לא מופיעות לי ( בכמה דפדפנים ) ואני תוהה אם זו בעיית מחשב או משהו השתנה אצלם ? |
|
amiti(נשלט) |
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
amiti(נשלט) • 26 באוג׳ 2023
Daniel-Rope כתב/ה: amiti כתב/ה: אז ככה,
פייסבוק חוסמים תמונות ומילים. טלגרם זה שירשור של מאות הודעות. וואטסאפ זה אישי מידי. רובינו בכלוב, אבל מרגיש פה חנוק לעיתים. פעם הייתי המון ב FetLife במקביל. מי עדיין שם? אתה מתכוון באופן כללי שפייסבוק חוסמים תמונות ? אני שואל כי בימים האחרונים שמתי לב שהמון תמונות בפייסבוק \ אינסטגרם לא מופיעות לי ( בכמה דפדפנים ) ואני תוהה אם זו בעיית מחשב או משהו השתנה אצלם ? כן, צוקי לא אוהב תמונות זימה בהגדרה שלו. פיטמה גברית זה בסדר. נשית מחוץ לתחום |
|
Daniel-Rope |
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
Daniel-Rope • 26 באוג׳ 2023
amiti כתב/ה: Daniel-Rope כתב/ה: amiti כתב/ה: אז ככה,
פייסבוק חוסמים תמונות ומילים. טלגרם זה שירשור של מאות הודעות. וואטסאפ זה אישי מידי. רובינו בכלוב, אבל מרגיש פה חנוק לעיתים. פעם הייתי המון ב FetLife במקביל. מי עדיין שם? אתה מתכוון באופן כללי שפייסבוק חוסמים תמונות ? אני שואל כי בימים האחרונים שמתי לב שהמון תמונות בפייסבוק \ אינסטגרם לא מופיעות לי ( בכמה דפדפנים ) ואני תוהה אם זו בעיית מחשב או משהו השתנה אצלם ? כן, צוקי לא אוהב תמונות זימה בהגדרה שלו. פיטמה גברית זה בסדר. נשית מחוץ לתחום זה כל כך מעצבן. חשבתי שזו בעיית מחשב אבל פתחתי את האינסטגרם בסלולרי , בדקתי את הפרופיל שלי וחצי מהתמונות פשוט מופיעות כריבוע ריק. זה נראה שרירותי לחלוטין מפני שחלק מהתמונות מופיעות וחלקן ( שלא יותר נועזות ) לא מופיעות. צוקי זבל שייתקעו אותו בלי חומר סיכה. |
|
amiti(נשלט) |
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
לפני שנה •
26 באוג׳ 2023
amiti(נשלט) • 26 באוג׳ 2023
Daniel-Rope כתב/ה: amiti כתב/ה: Daniel-Rope כתב/ה: amiti כתב/ה: אז ככה,
פייסבוק חוסמים תמונות ומילים. טלגרם זה שירשור של מאות הודעות. וואטסאפ זה אישי מידי. רובינו בכלוב, אבל מרגיש פה חנוק לעיתים. פעם הייתי המון ב FetLife במקביל. מי עדיין שם? אתה מתכוון באופן כללי שפייסבוק חוסמים תמונות ? אני שואל כי בימים האחרונים שמתי לב שהמון תמונות בפייסבוק \ אינסטגרם לא מופיעות לי ( בכמה דפדפנים ) ואני תוהה אם זו בעיית מחשב או משהו השתנה אצלם ? כן, צוקי לא אוהב תמונות זימה בהגדרה שלו. פיטמה גברית זה בסדר. נשית מחוץ לתחום זה כל כך מעצבן. חשבתי שזו בעיית מחשב אבל פתחתי את האינסטגרם בסלולרי , בדקתי את הפרופיל שלי וחצי מהתמונות פשוט מופיעות כריבוע ריק. זה נראה שרירותי לחלוטין מפני שחלק מהתמונות מופיעות וחלקן ( שלא יותר נועזות ) לא מופיעות. צוקי זבל שייתקעו אותו בלי חומר סיכה. אתה יכול לערער, לפעמים זה עוזר... זה חוקי העולם שמגבילים אותו |
|
גמלנמר |
לפני שנה •
27 באוג׳ 2023
לפני שנה •
27 באוג׳ 2023
גמלנמר • 27 באוג׳ 2023
בטח פטלייף. כיף לשמור על קשר עם צפרדעים מחוץ לביצה המקומית. תורם להבנה של us and them. חוץ מזה, גם שם יש לא מעט אחלה חבר'ה.
|
|