סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אבולוציה של נשלט פטישיסט

רוקי א​(נשלט)
לפני 11 חודשים • 7 בדצמ׳ 2023
רוקי א​(נשלט) • 7 בדצמ׳ 2023
StreetCat כתב/ה:
לפעמים אני מתחרטת שטרחתי להגיב לבנאדם כמוך.
המזל שיש פה גם אחרים שקוראים את התגובות ועבורם התגובה שלי כנראה יותר רלוונטית, גם אם החמיאו לי עליה וגם אם לא.

שיהיה לך בהצלחה בחיפושים אחרי משהו שימלא אותך ולא תרגיש את הצורך למלא את עצמך בחוויות ופטישים שלא ממלאים אותך (לפי התיאורים שלך),בהצלחה במרדף אינסופי שכבר אין לך כוחות אליו
ואולי אחרי עשור נוסף של "מסלול מחדש מסוג לא ידוע" תקרא מה שהגבתי ותבין למה התכוונתי בתגובה שלי.

התחלת את התגובה ב "אכלו לי שתו לי", משפט המוצא כשנגמרים הטיעונים.
והמשכת ב "להגיב לאדם כמוך..." כשהתגובה הראשונה שלך בשירשור הייתה נחרצת, כאילו האמת נמצאת רק אצלך, מערכת יחסים זוגית.

בהחלט טענתי שאני מחפש "לחשב מסלול מחדש" עם דגש שעד לא מזמן המסלול שהייתי בו, תרם לי רבות והרגשתי בו כמו "דג במים".

הכותרת של בשירשור היא "אבולוציה.....",
אין נכון או לא נכון, יש לא מעט נשלטים או שולטות שטוב להן לחיות את עולם השליטה דרך "הפטישים" שלהם וזאת זכותם המלאה,
אבל אם אדם מגיע למסקנה שמתאים לו לשנות כיוון, אז רק חמור ידפוק את הראש בקיר וידבק בדרך שפחות מתאימה לו כיום.

לוקח את "ההצלחה" שאיחלת לי כברכה כנה.

לגבי הפיסקה האחרונה שלך, על באמת הרסת בשניה חלקים טובים שכתבת, שוב אותה פטרונות כאילו האמת נמצאת רק אצלך, ושיקח לי 10 שנים להבין עד כמה צדקת, ולמעשה על הדרך פסלת לא מעט נשלטים ושולטות שהחליטו שמימוש פטישים לא מתאים להם אבל גם זוגיות עם בדס"מ לא מתאימה להם.

מראש כתבתי בפיסקה האחרונה בתחילת בשירשור, שאשמח לשמוע מנשלטים "שחוו את השלב הזה" ואשמח אם ישתפו בתחושות, רעיונות.
לדוגמה: אני קורא לא מעט פרופילים, בלוגים, וחברים באתר כותבים "בהפסקה, לא לפנות" או "אני פה רק בשביל לכתוב, לקרוא", או "סיימתי עם העולם הזה" זאת בהחלט גם אפשרות מבחינתי, אבל זה נשמע שונה כשנשלט שחווה את השלב הזה (לאחר ניסיון של שנים כנשלט) משתף מניסיונו...
נתתי רק דוגמה אחת שעלתה לי לראש.
פישוטו
פישוטו • 7 בדצמ׳ 2023
אבולוציה של נשלט אבל הפעם באמת, כי רק בפי נמצאת האמת ואני אדם טרחן פטרוני והכי צודק כאן.

בתול->סימפ->נותן לשולטות יותר מדי בלי לקבל כלום בחזרה->הפקת לקחים->גידול עמוד שדרה(לוקח שנים)-<מציאת שולטת שבאה טוב בקינק אבל אין איתה עתיד->פרידה->בריחה->קבלה עצמית->חיפוש מערכת יחסים (לאוו דווקא זוגיות קלאסית) עם סטנדרטים וסבלנות.

פה או שמוצאים או שהופכים לאינסל ומאשימים בכל את הנשים.

יש גם את המסלול המהיר למאונן המקלדת
סימפ->חנופה בצאט->שליחת דיקפיקס בלי אישור->סימון כמטרידן לא רציני->אינסל
רוקי א​(נשלט)
פישוטו כתב/ה:
אבולוציה של נשלט אבל הפעם באמת, כי רק בפי נמצאת האמת ואני אדם טרחן פטרוני והכי צודק כאן.

בתול->סימפ->נותן לשולטות יותר מדי בלי לקבל כלום בחזרה->הפקת לקחים->גידול עמוד שדרה(לוקח שנים)-<מציאת שולטת שבאה טוב בקינק אבל אין איתה עתיד->פרידה->בריחה->קבלה עצמית->חיפוש מערכת יחסים (לאוו דווקא זוגיות קלאסית) עם סטנדרטים וסבלנות.

פה או שמוצאים או שהופכים לאינסל ומאשימים בכל את הנשים.

יש גם את המסלול המהיר למאונן המקלדת
סימפ->חנופה בצאט->שליחת דיקפיקס בלי אישור->סימון כמטרידן לא רציני->אינסל

תגובה שכולה גימיק אחד גדול >>>

איפה בדיוק קראת שהאמת נמצאת רק אצלי? איך הסקת על פטרונות שלי בשירשור? אבל הכי קל אם הכינוי שלך "פישוטו" לפשט את הדברים ולהסיק מה שבה לך, הכי פשוט להיות פשוט. >>>>

שיתפתי מניסיוני כנשלט, ושיתפתי שאני בפרשת דרכים, לא מעבר.

שאר המלל שלך עם החיצים, זה נראה כמו חלום מסובך, לדעתי גם פרויד בתקופות הטובות שלו היה מתקשה לפענח.

איפה בדיוק קראת שהאשמתי את כל הנשים? אתה קראת את השירשור הזה??

ובסוף סיימת עם מלל של מילים מפחידות וחיצים: דיקפיקס בלי אישור>> מטרידן>> אינסולין >>> (אין לי סכרת)

חבל שאני לא "פישוטו", החיים בהחלט היו פשוטים.
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2023
כל שרשור שלך זהב טהור
רוקי א​(נשלט)
Into כתב/ה:
כל שרשור שלך זהב טהור

מחמאה כל כך גדולה, את צריכה להסביר.
רוקי א​(נשלט)
Into כתב/ה:
כל שרשור שלך זהב טהור

על באמת מצאת שיטה, רוב התגובות שלך בפורום כוללות מילה אחת "מה", או במקרים חריגים התגובה כוללת משפט וחצי, אבל כ "זונת צומי" את מקבלת את הלייקים שלך, אז את שלך עשית.

מה בדיוק התרומה שלך יכולה להיות לשירשור הזה? בערך כלום. אבל Into כמו Into אוהבת להיכנס בכל מקרה ולזרוק את החצים הרעילים שלה ללא שום תרומה לדיון.

מעיון קצר בבלוג שלך, את על באמת חייה על הקצה: פגיעות, נפילות, חדרי מיון, חשבת אולי להפיץ אור וחיוביות? חשבת לפזר פחות רדיואקטיביות לסביבה?
זה יכול לעזור.
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 7 בדצמ׳ 2023
רוקי א כתב/ה:
Into כתב/ה:
כל שרשור שלך זהב טהור

על באמת מצאת שיטה, רוב התגובות שלך בפורום כוללות מילה אחת "מה", או במקרים חריגים התגובה כוללת משפט וחצי, אבל כ "זונת צומי" את מקבלת את הלייקים שלך, אז את שלך עשית.

מה בדיוק התרומה שלך יכולה להיות לשירשור הזה? בערך כלום. אבל Into כמו Into אוהבת להיכנס בכל מקרה ולזרוק את החצים הרעילים שלה ללא שום תרומה לדיון.

מעיון קצר בבלוג שלך, את על באמת חייה על הקצה: פגיעות, נפילות, חדרי מיון, חשבת אולי להפיץ אור וחיוביות? חשבת לפזר פחות רדיואקטיביות לסביבה?
זה יכול לעזור.

ברכותיי, זכית לתהילת עולם בפרופיל שלי!

כמו כן, בתשובה לשאלותיך- לא
backgammon​(שולט)
backgammon​(שולט) • 7 בדצמ׳ 2023
נשמע שאתה סובל מkink burnout.

זה לא משהו ייחודי לאבולוציה של נשלטים פטישיסטיים אלא תופעה מוכרת בקהילות הקינק.

הרבה חבר'ה שעוברים את השלב הזה צריכים הפסקת-מנוחה כדי להתאושש.
רוקי א​(נשלט)
backgammon כתב/ה:
נשמע שאתה סובל מkink burnout.

זה לא משהו ייחודי לאבולוציה של נשלטים פטישיסטיים אלא תופעה מוכרת בקהילות הקינק.

הרבה חבר'ה שעוברים את השלב הזה צריכים הפסקת-מנוחה כדי להתאושש.

דעתי שונה.
אני מבין את המונח שציינת, ובשנים שהייתי פעיל בהחלט היו לי הפסקות ומנוחה להתאושש עד לקשר הבא.
אבל, בתחושות כיום (שהן שונות), הפנטזיות והפטישים עדין קיימים, אבל אני לא מעוניין להכניס את עצמי לקשרים שיממשו את הפטישים במציאות.
Conundrum
לפני 11 חודשים • 8 בדצמ׳ 2023
Conundrum • 8 בדצמ׳ 2023
StreetCat כתב/ה:
יוצאים מהפנטזיה, יוצאים מהפטיש, ומתחילים לחפש מערכת יחסים זוגית שניתן לשלב בה את הפטישים בצורה שתתאים לשני הצדדים.
כל עוד מחפשים רק להגשים ולממש פטיש - זה ישאיר אותך חסר.
כשבונים זוגיות, בלי קשר אל הפטיש, אלא זוגיות בה הבדסמ משמש כחלק, כנדבך נוסף לה - מגלים עולם מופלא ומרגש שממלא ונותן תחושת סיפוק גם בדברים הכי קטנים.

מסכים
זוגיות שנבנית על גב הפטיש, כנראה תכשל.
פטיש שנבנה על גב הזוגיות תמיד יצליח.