היצור |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
היצור • 25 באוק׳ 2004
XXXX אופל,
(המילה אופל בשם ברורה לי, המילה שליט תמוהה משהו) איך אתה רואה משהו בחושך שאתה חי בו ? אתה מעיד על פי שמי שחוויתי התעללות בילדות ? מה זה מעיד עלייך ? יודע מה, כן, צודק. כשהייתי קטן והייתי הולך מכות בצחוק עם אבא שלי, הוא היה מלקק לי את האף כי הוא ידע שזה נורא מרגיז אותי. עד היום יש לי טראומות קשות וקרבות ליקוק אף עקובים מרוק עם היצורה (כן, גם אני קורא לה ככה). מה שמדליק אצלי נורא אדומה זה איך שאתה מנסה לסכסך, בצורה פאתטית, בהודעות פרטיות, בין אנשים שאתה לא מכיר ומעולם לא דיברת איתם. SHAME ON YOU. וממש מצטער אם היתה לך ילדות קשה, אל תוציא את זה עלינו, זה לא יקדם אותך לפיתרון. בהצלחה בהמשך התרפיה, סוף. היצור |
|
שליט האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
חוץ מללמד זה את זה להשתמש באייקונים בהודעות
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
שליט האופל(שולט) • 25 באוק׳ 2004
ללקק את האף ולעשות סקס בשלישיות
אתה והסאבית שלך הגעתם לאיזהשהן הארות? העובדה שיש לכם כושר הדחקה יוצא דופן וכושר הסתגלות מופלא אמנם מטשטשת קצת את העובדה שעברתם משהו בילדות אבל זה עדיין צץ על פני השטח לפעמים. באשר אליי...מה שעברתי לא כזה חמור ואני אדם יציב בנפשי רגיש וחכם במהותי וסכסכן כרוני בתור תחביב... |
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Re: זה שאת מתייחסת לבנזוג שלך בתור "היצור"
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Master F(אחר) • 25 באוק׳ 2004
שליט האופל כתב/ה: כבר מדליק אצלי נורא אדומה.
כל שכן הוא עצמו מכנה את עצמו בכינוי כזה. תרצו או לא תרצו...עברתם משהו. שעלית האופל כתב... לדעתי זה הופך את זה למחמאה. ככה זה ההגיון העקום שלי כמה שהאדם שמשמיץ אותי יותר טיפש, כך זה מחמיא לי יותר. אז יצורים הוחמאתם, תגידו תודה יפה ותתעלמו בסובלנות. אופל מה איתי????? לי אין איזו קופת שרצים ברורה מתנוססת מעל הראש??? |
|
שליט האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
מצטער אבל אני לא מתייחס לסרסורים
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
כל שכן סרסורים עצבנים שהבינו אחרי מעשה את גודל טעותם ובאו לפרוק את זעמם.
|
|
Master F(אחר) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
!
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Master F(אחר) • 25 באוק׳ 2004
תודה
|
|
היצור |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
היצור • 25 באוק׳ 2004
כן, הגענו להמון הארות, המון. ואנחנו מלמדים אחד את השניה עוד דברים,
אני וה ...מתחלפת שלי. אני ממש לא מתכוון לבזבז פירוט שלהן עליך. נכון, יש לנו כושר הסתגלות לא רע, אבל כושר הדחקה ממש לא משהו. ציטוט: ואני אדם יציב בנפשי רגיש וחכם במהותי וסכסכן כרוני בתור תחביב...
...בדיוק כמו שאתה נשמע מעל דפי האינטרנט. (אייקון במיוחד בשבילך, מתנה) אתה ממש לא משהו בסכסכנות, והיית מת להיות "סרסור" כמו MASTER F במקום "אדון" כמוך. תתעורר, צא מהבועה האינפנטילית של האנטגוניסט. אני מאחל לך שתמצא אושר ואהבה לרוב, כדי שתפתור אותנו מתיסכולייך. שתהיה בריא, אתה חסר תקנה, oh well, עוד אחד לרשימה. היצור |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Re: !
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
nerissa(אחרת) • 25 באוק׳ 2004
Master F כתב/ה: תודה
אוי נו ב'מת.. הוא כל כך קל, אף, שזה כבר הופך פאתטי.. אני השתעשעתי בשרשור הקודם, אבל השרשור הנוכחי - הרבה יותר מוצלח <חוזרת ליציע. מישהו רוצה להתכבד בפופקורן?? > |
|
שליט האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
נריסה זה יותר פתטי ש...
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
את עיקר ההנאה שלך את שואבת מקריאת הודעות בפורומים.
וזה פתטי שאנשים באים לכאן בכדי להתנצח ובכדי להשמיץ אחד את השני. אני סולח לכם אתם בסך הכל בני אדם. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
nerissa(אחרת) • 25 באוק׳ 2004
אהממ.. כמה תיקונים:
אני לא רק פאתטית.. אני גם נרקיסיסטית ומגלומנית וסנובית ועוד כמה כאלה אבל זה בפרק הבא קריאת הפורומים היא הנאה משנית, יקירי. הרבה יותר מהנה להגיב בפורומים.. במיוחד לך |סמיילי מעפעף בחינניות| העיקר שאני שייכת לרשימת בני האדם (אחלה רשימה: F, היצורים, בכוח, בהט וכו'..) ולא ברשימת המוטציות האמביות |
|
שליט האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
ראיתי מישהו שמסתובב פה ומחלק מגני דוד צהובים
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
כשתראי אותו נריסה תגידי לו שהוא שכח לתת לי אחד.
|
|