זרה מוכרת |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Re: מניין בא הכאב ?
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
זרה מוכרת • 25 באוק׳ 2004
מנטרה כתב/ה: אני פשוט לא מבין מדוע כל כך הרבה בלוגים של נשלטות הם עצובים. לא שאני מכליל כרגע את כולן אבל אני קורא וחש המון עצבות וכאב. המקום הזה הוא כנראה תחנת פורקן של עצבות וכאב לחלק מהן. יש כאן גם המון פירגון ותמיכה מאחד לשני.
למה יש המון נשלטות עצובות ? אולי רק הן מעיזות להפגין רגשות בפומבי ? או שבעצם מהיותם נשלטות נגזר עליהן לכאוב ולהרגיש פגועות בסוף כל קשר כשבן הזוג/השולט בעצם ממשיך הלאה ? מנטרה, אני לא יודעת איך זה אצל כולם אבל יכולה להעיד על עצמי. כשרע לי.. הרבה יותר קל לי להוציא את הדברים בכתב, אז העצב מקבל דמות וצורה. כשטוב לי (וזה קורה הרבה), הרבה יותר קל לי פשוט לחיות את הטוב, והרבה פחות לכתוב עליו. אולי, יש כאלה שמרגישים כמוני ואז.. מה שיוצא זה שמה שנשאר מתועד למעשה הן דקות העצב. לגבי החלק השני של שאלתך... לא יודעת אם יש הרבה נשלטות עצובות, אבל הכרתי הרבה נשים שפשוט מעיזות להיכנס לנבכי נשמתן ולחפש את מה שיעשה להן טוב. הרבה פעמים, זה דורש להוציא קודם את החרא שישנו בפנים, ורק אז יש את היכולת להמשיך הלאה בטוב. אבל, אני לא חושבת שזה ספציפי לסאביות או לנשים. לגבי המשפט הזה ---> "או שבעצם מהיותם נשלטות נגזר עליהן לכאוב ולהרגיש פגועות בסוף כל קשר כשבן הזוג/השולט בעצם ממשיך הלאה ? " אני חושבת שיש בו טעות בסיסית, כאשר אתה מניח מראש שתמיד סאביות הן שנעזבות על ידי הדום והוא ממשיך לדרכו. חומר למחשבה. לא? זרונת *הפוסט עצמו נושא מעניין - לא חבל על הירידה לרמת השמצות אישיות ? |
|
היצור |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
היצור • 25 באוק׳ 2004
טוב, האמת שהתעייפתי מהמשחק הזה,
אבל נריסה היקרה, אם את כל כך משתעשעת אני חייב. להלן התוצאות תמונת המצב על פי חברנו למשחק: MASTER F = סרסור אמילי = גובלת בזנות (בגבולות ההזויים של הפסיכיות האנושית) היצורים = בעלי טראומת ילדות מודחקת, וגרוע מכל- יצורים מאסטר LEO = ערס קטן נריסה = משועממת שחיה בפורומים דום קיחוטה = מדליק הפנסים ביאנקה = חמור קופץ בראש TOOT = פאתטית שונאת דומים לא זוכר מה בדיוק הוא אמר על בהט, במוח וכל מי ששכחתי, עמכם הסליחה. שליט האופל = צדיק בסדום (או יהודון בגטו?) נראה לי שהוא מוביל עלינו בענק. היצור * מצטער על ההפרעה זרונת,כתבתי את ההודעה לפני שראיתי שחזרת לדון בשאלה המקורית של השירשור. |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 25 באוק׳ 2004
TOOT = פאתטית שונאת דומים
אני מוחה . אני לא שונאת דומים . בגלל האישיות הפוסט טראומטית שלי אני מלאה בתיעוב עצמי מה שגורם לי לרצות שיצליפו בי ,ישלטו בי באכזריות וינטשו אותי .... |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Re: מניין בא הכאב ?
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
מנטרה(שולט) • 25 באוק׳ 2004
זרה מוכרת כתב/ה: מנטרה, אני לא יודעת איך זה אצל כולם אבל יכולה להעיד על עצמי. זרונת, תודה על התגובה שלך. זה מסוג התגובות שציפיתי לקבל כאן - אישית , מהלב ולא מהאגו.... |
|
פחדנית האושר(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
אולי?
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
פחדנית האושר(לא בעסק) • 25 באוק׳ 2004
אולי הרבה סאביות עצובות
כי האדונים שלהם הבטיחו אף פעם לא לפגוע בהן אבל הם פגעו בכל זאת ....... |
|
star |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
רק על עצמי לספר ידעתי
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
star • 25 באוק׳ 2004
מנטרה היקר
בפעם הראשונה שננטשתי על ידי מישהו מכאן, הרגשתי חזקה, יפה ומלאת שמחת חיים. בשנתיים האחרונות למדתי לכתוב גם על אושר. אבל שיש כאב, זה נחמד לכתוב במקום שיש בו חברים וזרים, שיתמכו, יעודדו ויפרגנו, לא? |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
מדוע ?
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
מנטרה(שולט) • 25 באוק׳ 2004
מתאהבת בקלות כתב/ה: אולי הרבה סאביות עצובות
כי האדונים שלהם הבטיחו אף פעם לא לפגוע בהן אבל הם פגעו בכל זאת ....... אני מעריץ אותך. מה שכתבת כאן נראה לי כתמצית העניין. אולי אסור לדומים להבטיח לא לפגוע אף פעם ? |
|
bianca(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
התנצלות
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
bianca(מתחלפת) • 26 באוק׳ 2004
מנטרה אני מתנצלת שהשאלה הכנה והרצינית שלך העלתה כאן תגובות ילדותיות ומגוחכות,אני אישית את מה שכתבתי לא כתבתי לך אלא לתגובות לשאלה,והתשובה שלי הייתה מאוד רצינית.
בקשר לשאלה אם לדום אסור להבטיח שלא ייפגע? אני מערת שכולנו בלהט הרגע אומרים דברים שהם מתכוונים אליהם באותו רגע ולאחר לא עומדים בזה אבל אני חושבת שכל בנאדם צריך לקחת את זה בחשבון ולקחת אמירות של אנשים בפרופורציות הנכונות,וזה לא קל ואנשים נפגעים וזה בסדר. העניין הוא איך הם מתמודדים עם הפגיעה,ואם סאבית נפגעה מהדום שלה היא תלמד להבא ואם דום ייפגע מהסאבית שלו אותו דבר וזה לא קשור למשחק התפקידים. ומה שכולנו שכחנו פה שזה משחק וכולנו שווים בפני האל,וזה שיש אנשים פה שבאים למשחק הזה מהסיבות הלא נכונות זה עצוב מאוד. מנטרה העצה שאני יכולה לתת לך לא רק עם סאביות אלא עם נשים בכלל היא,תהייה קשוב,תראה אחריות,ותהנה מהאינטימיות והאמון שנבנית ביניכם,ולמרות שיש סיכוי להפגע ובדר"כ תמיד נפגעים זה לא סיבה להפסיק לחיות. |
|
bianca(מתחלפת) |
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
דרך אגב....
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
bianca(מתחלפת) • 26 באוק׳ 2004
פליט האופל זה לא זה ששלח הודעות לכל הנשלטות באתר שאומרות: אתה נראית טוב או כמו הצרות שלי ???
|
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
"פ" ו-"ש" רחוקות מאוד במקלדת...
לפני 20 שנים •
26 באוק׳ 2004
teacher(שולט) • 26 באוק׳ 2004
אז אני מניח ש 'פליט האופל' זה בכוונה (מה שעושה את זה חמוד אפילו יותר!!)
הבאת את דעתך - וביטלת אחרים, דיברת על הארה ואז על טלאים צהובים. F שם מול פניך מראה קטנה, באדיבות, ואתה נפלת (בקלאסיות מרשימה, תודה F, על ההדגמה המאלפת). יכול להיות שהוירטואליות שלך עצמך עומדת לך כאן לרועץ, כי את נריסה הלא וירטואלית רובנו כאן מכירים, חלקנו אף קיבלו חיבוק.. אני יכול לצטט בשבילך כמה שורות של יעקב רז - 'מעשים על הצלחה וכישלון, על חיפוש ומבוי סתום, על הארה ומדיטציה ועל היופי והאויליות של כל אלה, אתה שמחפש את עצמך, מה תעשה עם עצמך כשתמצא את עצמך?' עוד ארוכה הדרך אל האושר, ואתה לא חמור, רק תשמור על הראש מעל המים, teacher |
|