שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חיוכים שלא לסתם

G-O-L-D​(שולט)
לפני 20 שנים • 25 באוק׳ 2004

חיוכים שלא לסתם

G-O-L-D​(שולט) • 25 באוק׳ 2004
יש ימים שבהם אתה מרגיש icon_sad.gif אי אפשר להסביר את זה, אתה פשוט מתעורר ככה icon_cry.gif מביט במראה ורק מרגיש יותר icon_rolleyes.gif זה פשוט כמו שזה. ימים כאלה. אני אישית תמיד מעדיף בימים כאלה לשים זין על הכול, להסתכל במראה ולהגיד: אף אחד לא אוהב אותך, אתה אפס, אתה מכוער, תחייך יא עלוב ואז לשים עלי מסכה של icon_cool.gif ולצאת מהבית וכבר לא משנה לי לאן אני הולך. העיקר ללכת. לפעמים זה טוב כי אז עולה icon_biggrin.gif ולפעמים תוך כדי שהוא עולה, עולה גם איזה שיר בראש ואז אתה icon_surprised.gif לעצמך אותו תוך כדי הליכה. לפעמים זה בדיוק ההפך ואז אתה פשוט icon_evil.gif כל היום ואפילו icon_twisted.gif כלפי כל מיני אנשים שבא לך שיהיה להם בדיוק את אותה התחושה שאתה חש. אבל אז, פתאום, לפעמים, רק לפעמים, אתה פתאום רואה icon_redface.gif כל כך חמודה שפשוט יוצאות לך icon_eek.gif ואז אתה מבין משהו מאוד חשוב על החיים שלך.
אתה מבין,
שאתה לא מבין כלום! icon_confused.gif

*

"אם אהיה כמו עלה נידף ברוח, וודאי לא תהיי מאושרת,
אם אהיה מסונוור, זר וזכוך וודאי לא תהיה בך שמחה,
כי את רוצה אותי כגבר, כדי לעמוד נגדי כעזר,
באהבה". שר לי גרייניק בשיר ששלחה לי איזו מישהי.
אני מקשיב לו, מחייך, וחושב על העובדה שכל מה שאני באמת רוצה מהחיים האלה,
זה פשוט לחיות אותם.
מישלי
מישלי • 25 באוק׳ 2004
אני אמנם לא נראית כך :

cheerleader.gif

אבל זה מה שבא לי לעשות !!!
סכיזופרניה של הילדות​(נשלטת)
או לחילופין:
אתה קם בבוקר ואתה icon_sad.gif ואתה מסתכל במראה ואומר לעצמך אני icon_sad.gif . וזה גורם לך להיות אפילו icon_cry.gif או לפעמים icon_eek.gif או icon_confused.gif .
ואז אתה מחבר את הנשימה ועשה icon_profilekiss.gif עם עצמך.
ואז אתה יכול להרגיש icon_surprised.gif icon_sad.gif icon_smile.gif icon_cool.gif icon_confused.gif icon_eek.gif icon_cry.gif icon_redface.gif icon_mad.gif icon_twisted.gif icon_evil.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
ביחד. אבל הכי להרגיש הכי הכי icon_lol.gif שבעולם.

(סכיזו מגלה את פלאי הנשימה המחוברת: טכניקה מעולה שלמדתי לא מזמן)

נ.ב

עזבו, סתם קישקשתי לכם בשכל, נא לא להתייחס ברצינות icon_smile.gif
לילה טוב.
החתול​(שולט)
לפני 20 שנים • 27 באוק׳ 2004

הנשימה

החתול​(שולט) • 27 באוק׳ 2004
אז הנשימות הגיעו עד לפה? icon_razz.gif
אני מעדיף להמנע ממראות בבוקר... בעצם בכלל
אין שום צורך
ככה אני יכול לחשוב כל היום שאני icon_twisted.gif