G-O-L-D(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
חיוכים שלא לסתם
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
G-O-L-D(שולט) • 25 באוק׳ 2004
יש ימים שבהם אתה מרגיש אי אפשר להסביר את זה, אתה פשוט מתעורר ככה מביט במראה ורק מרגיש יותר זה פשוט כמו שזה. ימים כאלה. אני אישית תמיד מעדיף בימים כאלה לשים זין על הכול, להסתכל במראה ולהגיד: אף אחד לא אוהב אותך, אתה אפס, אתה מכוער, תחייך יא עלוב ואז לשים עלי מסכה של ולצאת מהבית וכבר לא משנה לי לאן אני הולך. העיקר ללכת. לפעמים זה טוב כי אז עולה ולפעמים תוך כדי שהוא עולה, עולה גם איזה שיר בראש ואז אתה לעצמך אותו תוך כדי הליכה. לפעמים זה בדיוק ההפך ואז אתה פשוט כל היום ואפילו כלפי כל מיני אנשים שבא לך שיהיה להם בדיוק את אותה התחושה שאתה חש. אבל אז, פתאום, לפעמים, רק לפעמים, אתה פתאום רואה כל כך חמודה שפשוט יוצאות לך ואז אתה מבין משהו מאוד חשוב על החיים שלך.
אתה מבין, שאתה לא מבין כלום! * "אם אהיה כמו עלה נידף ברוח, וודאי לא תהיי מאושרת, אם אהיה מסונוור, זר וזכוך וודאי לא תהיה בך שמחה, כי את רוצה אותי כגבר, כדי לעמוד נגדי כעזר, באהבה". שר לי גרייניק בשיר ששלחה לי איזו מישהי. אני מקשיב לו, מחייך, וחושב על העובדה שכל מה שאני באמת רוצה מהחיים האלה, זה פשוט לחיות אותם. |
|
מישלי |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
מישלי • 25 באוק׳ 2004
אני אמנם לא נראית כך :
אבל זה מה שבא לי לעשות !!! |
|
סכיזופרניה של הילדות(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
סכיזופרניה של הילדות(נשלטת) • 25 באוק׳ 2004
או לחילופין:
אתה קם בבוקר ואתה ואתה מסתכל במראה ואומר לעצמך אני . וזה גורם לך להיות אפילו או לפעמים או . ואז אתה מחבר את הנשימה ועשה עם עצמך. ואז אתה יכול להרגיש ביחד. אבל הכי להרגיש הכי הכי שבעולם. (סכיזו מגלה את פלאי הנשימה המחוברת: טכניקה מעולה שלמדתי לא מזמן) נ.ב עזבו, סתם קישקשתי לכם בשכל, נא לא להתייחס ברצינות לילה טוב. |
|
החתול(שולט) |
לפני 20 שנים •
27 באוק׳ 2004
הנשימה
לפני 20 שנים •
27 באוק׳ 2004
החתול(שולט) • 27 באוק׳ 2004
אז הנשימות הגיעו עד לפה?
אני מעדיף להמנע ממראות בבוקר... בעצם בכלל אין שום צורך ככה אני יכול לחשוב כל היום שאני |
|