חתל בר |
לפני 20 שנים •
23 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
23 באוק׳ 2004
חתל בר • 23 באוק׳ 2004
האם הנקודה היא שליטה מלמטה כן או לא?
יש כאן מעבר ל"עיצוב" הצד השולט, כי מענה על בקשה שלו למידע אינה שליטה מלמטה. אז הנה, את יכולה לענות, את אפילו מתבקשת (או נדרשת) לענות. במצב כזה זה בא לך בקלות? |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
השאלה היא שונה חתול בר
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
אמילי קייג'(אחרת) • 25 באוק׳ 2004
אני מתכוונת לדברים שעולים לי בראש, דברים שהייתי רוצה לממש, דברים שהייתי רוצה שייעשו לי, שיגרמו לי להרגיש... ולא, אני לא מתכוונת להתאמה בסיסית בין אדון לשפחה, כלומר לא באם אותו אדון ורצונותיו וצרכיו ממערכת השליטה לעומת השפחה וצרכיה, אלא כשהדברים מתפתחים, ועולים צרכים נוספים, סה"כ אנחנו אנשים שמתפתחים וחושבים וחוקרים, לכן, האם בקשה או "כיוון" המאסטר, האם זו שליטה מלמטה?
האם יש לי זכות בכלל לרצות כשפחה?(נא לא לצעוק כל הפמיניסטיות, אני רואה את עצמי כאדם חושב ובוגר, אבל ליד המאסטר שלי, הוא החושב ומחליט עבורי). |
|
אדם אחד(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Re: השאלה היא שונה חתול בר
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
אדם אחד(שולט) • 25 באוק׳ 2004
אמילי כתב/ה: אני מתכוונת לדברים שעולים לי בראש, דברים שהייתי רוצה לממש, דברים שהייתי רוצה שייעשו לי, שיגרמו לי להרגיש... ולא, אני לא מתכוונת להתאמה בסיסית בין אדון לשפחה, כלומר לא באם אותו אדון ורצונותיו וצרכיו ממערכת השליטה לעומת השפחה וצרכיה, אלא כשהדברים מתפתחים, ועולים צרכים נוספים, סה"כ אנחנו אנשים שמתפתחים וחושבים וחוקרים, לכן, האם בקשה או "כיוון" המאסטר, האם זו שליטה מלמטה?
האם יש לי זכות בכלל לרצות כשפחה?(נא לא לצעוק כל הפמיניסטיות, אני רואה את עצמי כאדם חושב ובוגר, אבל ליד המאסטר שלי, הוא החושב ומחליט עבורי). אני חושב שיש לך זכות! אבל אני קטונתי, ע"פ השרשור הקודם המאסטר שלך חושב בדיוק כך. ואני אנצל פה את הבמה לאמר את דעתי שלי בהקשר-חבל שכך ארע בשרשור הלירי ההוא. היה ניתן להציע בדיוק שני דברים: כסף או כבוד. אני מציע כבוד, לשניכם, על היוזמה ועל ההגשמה תודה לשניכם על המודל היפה אדם |
|
חתל בר |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
Re: השאלה היא שונה חתל בר
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
חתל בר • 25 באוק׳ 2004
אמילי כתב/ה: אני מתכוונת לדברים שעולים לי בראש, דברים שהייתי רוצה לממש, דברים שהייתי רוצה שייעשו לי, שיגרמו לי להרגיש... ולא, אני לא מתכוונת להתאמה בסיסית בין אדון לשפחה, כלומר לא באם אותו אדון ורצונותיו וצרכיו ממערכת השליטה לעומת השפחה וצרכיה, אלא כשהדברים מתפתחים, ועולים צרכים נוספים, סה"כ אנחנו אנשים שמתפתחים וחושבים וחוקרים, לכן, האם בקשה או "כיוון" המאסטר, האם זו שליטה מלמטה?
האם יש לי זכות בכלל לרצות כשפחה?(נא לא לצעוק כל הפמיניסטיות, אני רואה את עצמי כאדם חושב ובוגר, אבל ליד המאסטר שלי, הוא החושב ומחליט עבורי). אוקיי, אז אכן השאלה היתה שונה. מבחינתי בקושי הזה יש הרבה מעבר לתהיות על האם זו שליטה מלמטה. בהודעה הראשונה שלך חשבתי שזה העניין. לדעתי זו אינה שליטה מלמטה אם היא באה מתוך מקום של שיתוף, של הכרות, של בקשה אפילו. אני חושבת שרצונך ורצון המאסטר שלך הוא לעשות טוב זה לזו, ומה טוב יותר מאשר להכיר זה את זו לעומק? ובכל זאת, על פי מה שהבנתי מההודעה הראשונה שלך פה, הבעיה היא בלהוציא את זה מהפה, ועל כך הגבתי. על אחד מגיב על.... (תשלימי לבד ... ). מצטערת על הטעות. ודרך אגב- "חתל". בלי ו'. |
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
25 באוק׳ 2004
teacher(שולט) • 25 באוק׳ 2004
חתל בר כתבה:
ציטוט: לפעמים יש משהו יותר קשה מ"מה הוא יחשוב עלי", וזה "מה אני אחשוב עלי". אין לזה קשר לותק בבידיאסאמ, ולפעמים זה כל כך קיצוני שאין לזה קשר אפילו למשך מערכת היחסים עם האדון.
האדון שלך יכול להיות אחד האנשים הכי מקסימים, מבינים, פתוחים ואוהבים בעולם, אבל הקושי נמצא אצלך. בפורום הדאנג'ן יש שרשורון שלדעתי רלוונטי גם לנושא הזה: http://www.dungeon.co.il/f/index.phps=eac9a37d38c5eea4925d65610da89f15&showtopic=7316 חלומות פז teacher |
|
מאיה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
מאיה(נשלטת) • 28 באוק׳ 2004
אני בהחלט מרגישה את זה כל פעם. ולא צריך ללכת לפנטזיה קיצונית כדי לפחד לבקש אותה.
מספיק משהו מאוד קטן של "עוד". זה גם לא בהכרח חייב להיות כאב , זה יכול להיות גם ליטוף או חיבוק. אני כן חושבת שזה נובע מהמצב שאני מפחדת משליטה מלמטה , אבל לאחר כמה דיונים עם עצמי ועם מאסטר זה לא שליטה מלמטה , אלא להפך להיות כנה עם המאסטר והוא כבר יחליט מה כן ומה לא אבל מבחינתו כדי להביא את השפחה שלו למקום שהוא רוצה הוא צריך לדעת כמה שיותר עליה. אני חושבת שהפחד שלי בלבקש הוא לא לבקש , אלא לקבל את מה שאני מבקשת. קשה לי לקבל דברים. במיוחד כאשר באים ממקום טוב כדי שאני אהנה. ולגבי המחשבות האם מותר לי ביוזמתי לשים קולר , או האם אני צריכה לשבת עכשיו ולא לזוז , או האם מותר לי לפנות אליו , או האם מותר לי לבקש משהו אלה מחשבות שבהחלט קיימות בי , כאילו אני מחנכת את עצמי וזו השליטה מלמטה. במקרים כאלה מאסטר אומר שמבחינתו אני אמורה להיות הכי משוחררת ולא לשלוט על הדברים האלה ,להעיז תמיד , והוא יעצור אותי בעצמו כאשר זה יהיה לא במקום. אבל לא לעשות את מה שאני עושה גם ככה בחיים , לשלוט על הרגש שלי ולהסתגר בתוכו ולהפעיל את המוח בלבד. עם המאסטר המטרה היא להיות משוחררת והוא שם כדי לשים את הגבולות ולא אני. הדרך עוד ארוכה , אבל רצופה כוונות טובות. כי לפני שמגבילים משהו ופוקדים פקודות , צריך קודם לשחרר החוצה. אכן נושא מעניין. |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
אמילי קייג'(אחרת) • 28 באוק׳ 2004
teacher כתב/ה: חתל בר כתבה:
ציטוט: לפעמים יש משהו יותר קשה מ"מה הוא יחשוב עלי", וזה "מה אני אחשוב עלי". אין לזה קשר לותק בבידיאסאמ, ולפעמים זה כל כך קיצוני שאין לזה קשר אפילו למשך מערכת היחסים עם האדון.
האדון שלך יכול להיות אחד האנשים הכי מקסימים, מבינים, פתוחים ואוהבים בעולם, אבל הקושי נמצא אצלך. בפורום הדאנג'ן יש שרשורון שלדעתי רלוונטי גם לנושא הזה: http://www.dungeon.co.il/f/index.phps=eac9a37d38c5eea4925d65610da89f15&showtopic=7316 חלומות פז teacher הלינק לא נפתח |
|
teacher(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
נסיון שני
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
teacher(שולט) • 28 באוק׳ 2004
|
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
הצליח, תודה :)
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
אמילי קייג'(אחרת) • 28 באוק׳ 2004
אז בתשובה למה שכתב טיצ'ר שם, אני בהחלט מסכימה שיש פנטזיות שלא נועדו למימוש וכאלה שכן, אבל אני מדברת לא על הדברים הקיצוניים, אני מדברת על דברים פשוטים יותר, למשל, לדוגמא...
נאמר ואני חולמת להיקשר כל לילה למיטה לפני שאני הולכת לישון, או לדוגמא אם אני רוצה, לא יודעת, לצרף צלע שלישית או כל מיני מליון ואחד דברים, אני מתכוונת לדברים מתונים יותר מפנטזיות קיצוניות, מה אז? מותר לי לבקש? (ושוב אני לא מתכוונת למותר פיזי, אני יודעת שמותר לי הכל!!!) אני מתכוונת לעד כמה זה יכול לפגוע במערכת הבדסמית, אם הכלל, עד כמה אני מנסה לשנות את השולט, עד כמה אני מתערבת בשליטה? האם זו שליטה מלמטה? |
|
שליט האופל(שולט) |
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
אמילי אולי תפסיקי
לפני 20 שנים •
28 באוק׳ 2004
שליט האופל(שולט) • 28 באוק׳ 2004
לבלבל את הביצים.
|
|