סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הצעת ייעול ( או שלא) למנהלי הכלוב

מצא חן במדבר
לפני 4 חודשים • 5 ביולי 2024

הצעת ייעול ( או שלא) למנהלי הכלוב

מצא חן במדבר • 5 ביולי 2024
תוהה לעצמי, האם מתאימה באתר האופציה של האפשרות לדעת מי צפה לי בפרופיל,
מדבר מהצד הצופה, המון פעמים יוצא לצפות בפרופילים ואת/ה מתביישים נרתעים מכבדים, ולא נוצרת אינטראקציה,
ויש מצב שהאופציה הזו תגדיל את האינטרקציות ,
סתם נקודה למחשבה
גוד שאבעס
JustNobody

Re: הצעת ייעול ( או שלא) למנהלי הכלוב

JustNobody • 5 ביולי 2024
מצא חן במדבר כתב/ה:
תוהה לעצמי, האם מתאימה באתר האופציה של האפשרות לדעת מי צפה לי בפרופיל,
מדבר מהצד הצופה, המון פעמים יוצא לצפות בפרופילים ואת/ה מתביישים נרתעים מכבדים, ולא נוצרת אינטראקציה,
ויש מצב שהאופציה הזו תגדיל את האינטרקציות ,
סתם נקודה למחשבה
גוד שאבעס

כן ולא.
לפעמים זה באמת נחמד.
מצד שני, תחשוב על כמה פעמים שקראת בלוג הזיה ורצית לראות מי הכותב, נכנסת לפרופיל וגילית אדם אפילו יותר הזוי.
היית רוצה שאחד כזה יראה שראית ויחשוב שאתה מעוניין? חחחחחחחחח
    התגובה האהובה בשרשור
Blonde
Blonde • 5 ביולי 2024
אני לא חושבת שזה משהו שהרוב ירצו, אני חושבת שהאתר דוגל בדיסקרטיות שאתה יכול להסתכל ולראות דברים מבלי שיהיו עיניים עלייך

אני באופן אישי בתור אישה,חוששת שאם אני אכנס לפרופיל מתוך סקרנות או רצון רק לקרוא, זה יהיה מסר שגוי לצד השני שיפנה אליי, ולפעמים אני עוקבת אחרי בלוגים וכדומה שהצד השני לא מודע אליו, ולכן אני לא בעד הריעיון הזה.
JustNobody
Blonde כתב/ה:
אני לא חושבת שזה משהו שהרוב ירצו, אני חושבת שהאתר דוגל בדיסקרטיות שאתה יכול להסתכל ולראות דברים מבלי שיהיו עיניים עלייך

אני באופן אישי בתור אישה,חוששת שאם אני אכנס לפרופיל מתוך סקרנות או רצון רק לקרוא, זה יהיה מסר שגוי לצד השני שיפנה אליי, ולפעמים אני עוקבת אחרי בלוגים וכדומה שהצד השני לא מודע אליו, ולכן אני לא בעד הריעיון הזה.

מה שכן, כן הייתי שמחה לדעת מי עוקב אחרי הבלוג שלי חחחח
זה אכן מסקרן
Blonde
Blonde • 5 ביולי 2024
JustNobody כתב/ה:
Blonde כתב/ה:

זה אכן מסקרן

השאלה היא אם היית רוצה שכל אחד יוכל לראות מה את רואה/צופה בכלוב? השאלה הבאה זה מן הסתם איזה בלוגים את גם עוקבת כמובן
JustNobody
Blonde כתב/ה:
JustNobody כתב/ה:
Blonde כתב/ה:

זה אכן מסקרן

השאלה היא אם היית רוצה שכל אחד יוכל לראות מה את רואה/צופה בכלוב? השאלה הבאה זה מן הסתם איזה בלוגים את גם עוקבת כמובן

לא, את צודקת.
אבל הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות לראות מי עוקב אחריי, אבל לא הייתי רוצה שלאחרים תהיה אפשרות לראות מי עוקב אחריי.
כמו צפיות בבלוג, רק אני יכולה לראות כמה צפו בי.
מבינה אותי?
Blonde
Blonde • 5 ביולי 2024
JustNobody כתב/ה:
Blonde כתב/ה:
JustNobody כתב/ה:
Blonde כתב/ה:

זה אכן מסקרן

לא, את צודקת.
אבל הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות לראות מי עוקב אחריי, אבל לא הייתי רוצה שלאחרים תהיה אפשרות לראות מי עוקב אחריי.
כמו צפיות בבלוג, רק אני יכולה לראות כמה צפו בי.
מבינה אותי?

ברור שאני מבינה, אבל מדובר פה בדו צדדי, כמו שאת תוכלי, ככה גם אנשים אחרים, אז השאלה היא כמה בעצם ברצון שלך לדעת מי באמת קורא לך בבלוג...או מסתכל לך בפרופיל
ילדה צמאה לדאדי​(נשלטת)
היה נחמד אם היתה אופציה לראות רק את מספר הצפיות בפרופיל, בדיוק כמו שרואים את מספר הצפיות בבלוג.
בלי שמות, כי זה בהחלט יפגע בדיסקרטיות ועלול להוביל לאי נעמויות מיותרות.
teacher​(שולט)
teacher​(שולט) • 5 ביולי 2024
כמה בקלות אנחנו מוותרים על שליטה icon_smile.gif
StarFox​(נשלט)
StarFox​(נשלט) • 5 ביולי 2024
אני לא יודע אם זה דבר חיובי שאנשים יחשבו שרק בגלל שמישהו צפה בפרופיל שלהם = הם מעוניינים ופשוט לא הרגישו בנוח.
ומהצד השני לא נראה לי חיובי שאנשים יחליפו שליחת הודעה/תגובה בבלוג בשביל להראות שהם מעוניינים ב: לצפות בפרופיל של אנשים ולקוות שהם ישלחו להם הודעה.
נשמע לי כמו תיבת פנדורה.