סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה של מתחיל- מחפש את עצמי בתוך עולם ה-BDSM ולא בטוח בכיוון בדיוק

סקרן שאוהב לשאול
לפני 4 חודשים • 14 ביולי 2024

שאלה של מתחיל- מחפש את עצמי בתוך עולם ה-BDSM ולא בטוח בכיוון

סקרן שאוהב לשאול • 14 ביולי 2024
היי,
למרות שיצא לי כבר להכיר קצת את עולם הBDSM בחודשים האחרונים, אני נוטה לחקור וללמוד את העולם הזה בקצב דיי איטי.
לפחות לכרגע, כן יש לי בסיס שהייתי רוצה לחוות, אבל עם כל כך הרבה הגדרות ודינאמיקה, אני לא ממש בטוח כיצד לקטלג את מה שאני מחפש.
לכן חשבתי לרשום את הפוסט הזה, ולרשום כל מיני תיאורים, ואם מישהו/י יקראו ויגידו שזה מזכיר להם קטגוריה מסוימת, אני יותר מאשמח שתרשמו לי בכדי שאוכל ללמוד עליה עוד.

אז בגדול זה הולך ככה:
אני מאוד נהנה מהמחשבה של להיות סאבמסיב/נשלט, אבל רק בכל מה שקורה בחדר המיטות.
המחשבה של להיות מוחפץ וכמו צעצוע או חפץ לשימוש של השולטת/דומיננטית לצורך ההנאה *שלה* מאוד עושה לי את זה.
אם זאת לא חייב להיות כמו חפץ כל הזמן, וגם אווירה אירוטית חושנית של שולטת ונשלט זאת גם חוויה שנשמעת ממש טוב (אם כי לשמר את האווירה וההגדרה שאני *שייך* לה)
מנגד, אני גם מאוד מאוד (אבל מאוד) אוהב לתת עונג, ולכן רואה את עצמי גם בתפקיד השולט (שוב, רק בחדר המיטות ולא תפקיד של 24/7 או משהו בסגנון), והמחשבה שאני ממלא תפקיד לצורך הנאה של הנשלטת מאוד מסב לי הנאה. בשל זאת אני כן מגיע בגישה של ראש פתוח ומוכן לנסות דברים, כל עוד אני יודע שבזכות כך אתן עונג לנשלטת/שולטת ואגרום לה לטוב (תקף לשני התיאורים).
בגלל שאני בעיקר חושב על התיאורים/פעולות האלו בחדר המיטות ומחפש אינטימיות, זוגיות ומערכת יחסים עם פרטנרית נשמעת בתור האפשרות הכי טובה.
אך עד שאמצע מישהי ואצור לעצמי זוגיות... חשבתי לרשום פה ולבדוק האם מה שרשמתי זה משהו שאני יכול למצוא פה - הן כקטגוריה לחקור, או אפילו למצוא פה מישהי (לא שולל את האפשרות).

מודה מראש לכל מי שיענה! D:
מאלף פיות​(שולט)
מאלף פיות​(שולט) • 14 ביולי 2024
בשני המקרים אתה מכוון את עצמך לריצוי של הפרטנרית שלך. זה לא ממקם אותך דווקא בצד זה או אחר של השוט. פשוט אומר משהו יפה עליך בבסיס, שאתה בונה את המקום שלך בקשר דרך העונג של הפרטנרית שלך.
אם אתה דומיננטי או פאסיבי? נהנה מסוג כלשהו של כאב? השפלה? שליטה? מרוץ?
את כל אלה תצטרך לגלות לבד
    התגובה האהובה בשרשור
סקרן שאוהב לשאול
סקרן שאוהב לשאול • 14 ביולי 2024
מאלף פיות כתב/ה:
בשני המקרים אתה מכוון את עצמך לריצוי של הפרטנרית שלך. זה לא ממקם אותך דווקא בצד זה או אחר של השוט. פשוט אומר משהו יפה עליך בבסיס, שאתה בונה את המקום שלך בקשר דרך העונג של הפרטנרית שלך.
אם אתה דומיננטי או פאסיבי? נהנה מסוג כלשהו של כאב? השפלה? שליטה? מרוץ?
את כל אלה תצטרך לגלות לבד

קודם כל, אני מודה לך על הפרגון.
שנית, דומיננטי/פאסיבי זה יותר תלוי בפרנטרית (שוב מגיע הקטע של העינוג שלה). בקשר לשאר - לא ממש מתחבר, אבל היי, טרם ניסיתי אז אני לא שולל, בטח ובטח לא עם מישהי שאני מעוניין לחוות ולנסות איתה את הדברים הללו.
כל זאת מלבד כאב, זה משהו שאני לא מעוניין לחוות.
Sirene{John}
Sirene{John} • 14 ביולי 2024
נראה שבמקרה שבו אתה מחפש לוותר על שליטה אתה יכול להגדיר את עצמך כסאב (וגם אז כמובן אתה יכול לענג את השולטת, פשוט כשאתה תחת השליטה שלה) ואם אתה מעוניין לקחת שליטה זה נשמע כמו Service Dom, אני חושבת?

זו ההגדרה שמצאתי -
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Service%20Dom
סקרן שאוהב לשאול
לפני 4 חודשים • 15 ביולי 2024
סקרן שאוהב לשאול • 15 ביולי 2024
Sirene כתב/ה:
נראה שבמקרה שבו אתה מחפש לוותר על שליטה אתה יכול להגדיר את עצמך כסאב (וגם אז כמובן אתה יכול לענג את השולטת, פשוט כשאתה תחת השליטה שלה) ואם אתה מעוניין לקחת שליטה זה נשמע כמו Service Dom, אני חושבת?

זו ההגדרה שמצאתי -
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Service%20Dom

תודה רבה! אקרא על זה יותר! D:
סקרן שאוהב לשאול
לפני 4 חודשים • 15 ביולי 2024
סקרן שאוהב לשאול • 15 ביולי 2024
Sirene כתב/ה:
אה, או Service Switch!
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Service%20Switch

שזה מצחיק כי זה גם מתג בארון החשמל icon_smile.gif

וואו, חייב לציין שלהגדרה הזאת אני מתחבר יותר. תודה לך.
מה שעוד משעשע זה שכמשותף למתג בארון, מגע קל זה מה שנדרש לצורך הדלקה 😆