Fuck You |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
צלקת- מושך או לא
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
Fuck You • 2 באוג׳ 2024
צלקת בפנים אצל גבר- זה דבר שמאוד מאוד מושך אותי..
גם צלקת ״לא יפה״ בעיניי הרוב, אני נשמעת לזה.. צלקת זהו פרט מאוד מיוחד שהופך את הגבר שלי למיוחד וזה אפילו לא לרגע לא נראה מכוער בעיניי.. מעניין אם רק אני נמשכת לזה או שיש עוד נשים, שעבורן צלקת לא מהווה בעיה כלשהי ושאלה לגברים- איך אתם מתייחסים לצלקות אצל נשים ( לא בהכרח בפנים), נניח כמו סימני מתיחות אחרי לידה .. אשמח לשמוע מה אתם חושבים |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
2 באוג׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 2 באוג׳ 2024
צלקת לא מהווה בעיה כלשהי. לפעמים זה אחלה נושא שיחה שובר קרח.
|
|
teacher(שולט) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 3 באוג׳ 2024
המכשפה בג'ינס כתב/ה: צלקת לא מהווה בעיה כלשהי. לפעמים זה אחלה נושא שיחה שובר קרח.
החצוצרן דיזי גילספי מספר לפעמים שהוא השאיר את החצוצרה שלו בטעות על פסי הרכבת, אבל הסיבה שהחצוצרה שלו עקומה היא כי מישהו פעם נפל עליה בהופעה כשהיא היתה על סטנד. אז כן, לשבור את הקרח. דעתי האישית היא שיש משהו בהזדקנות הטבעית שלנו יחד עם צבירת ניסיון החיים שמרחיק את השניים זה מזה. כלומר, קשה לראות על איש זקן את כל המדינות שהיה בהם, המלחמות שלחם, אם היה בשבי המצרים או בשואה או אם הוא זכה במדליה אולימפית. ככל שאתה צעיר יותר, ככה כל הזקנים נראים אותו הדבר. הצלקות שוברות את זה. בעיני כל סממן פיזי על הגוף הוא יפה במובן הזה שהוא עוזר לי להכיר את המכלול שהוא האדם מולי. |
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Fuck You • 3 באוג׳ 2024
teacher כתב/ה: המכשפה בג'ינס כתב/ה: צלקת לא מהווה בעיה כלשהי. לפעמים זה אחלה נושא שיחה שובר קרח.
החצוצרן דיזי גילספי מספר לפעמים שהוא השאיר את החצוצרה שלו בטעות על פסי הרכבת, אבל הסיבה שהחצוצרה שלו עקומה היא כי מישהו פעם נפל עליה בהופעה כשהיא היתה על סטנד. אז כן, לשבור את הקרח. דעתי האישית היא שיש משהו בהזדקנות הטבעית שלנו יחד עם צבירת ניסיון החיים שמרחיק את השניים זה מזה. כלומר, קשה לראות על איש זקן את כל המדינות שהיה בהם, המלחמות שלחם, אם היה בשבי המצרים או בשואה או אם הוא זכה במדליה אולימפית. ככל שאתה צעיר יותר, ככה כל הזקנים נראים אותו הדבר. הצלקות שוברות את זה. בעיני כל סממן פיזי על הגוף הוא יפה במובן הזה שהוא עוזר לי להכיר את המכלול שהוא האדם מולי. תודה על התשובה, אני התכוונתי יותר לצלקת אשר נגרמת כתוצאה מפגיעה כלשהי ולאו דווקא עקב הזדקנות העור |
|
שומר הכלוב(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
שומר הכלוב(נשלט) • 3 באוג׳ 2024
יש לי בבטן צלקת מסשן קאטינג שקצת הסתבך
|
|
Master Bruce |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Master Bruce • 3 באוג׳ 2024
לא כל הצלקות נולדו זהות. זה תלוי בצלקת, במיקום שלה, בסיפור שמאחוריה, בבחורה בכלליות, וכן הלאה.
זה יכול לנוע כל הטווח בין דוחה לחלוטין למושך בטירוף. והכי נורא, זה שאפילו אין חוקים ברורים של "אם זה ככה וככה אז יותר סביר שזה יהיה מושך". זה פשוט... מה שמרגיש באותו הרגע. |
|
Kitty frank |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Kitty frank • 3 באוג׳ 2024
בוודאי שצלקות זה סקסי. הן מעבירות איזו הרגש שהאדם חווה את החיים, ולמד עליהם דבר או שניים.
#זוקו_תעשה_לי_ילד |
|
teacher(שולט) |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
teacher(שולט) • 3 באוג׳ 2024
Fuck You כתב/ה: teacher כתב/ה: המכשפה בג'ינס כתב/ה: צלקת לא מהווה בעיה כלשהי. לפעמים זה אחלה נושא שיחה שובר קרח.
החצוצרן דיזי גילספי מספר לפעמים שהוא השאיר את החצוצרה שלו בטעות על פסי הרכבת, אבל הסיבה שהחצוצרה שלו עקומה היא כי מישהו פעם נפל עליה בהופעה כשהיא היתה על סטנד. אז כן, לשבור את הקרח. דעתי האישית היא שיש משהו בהזדקנות הטבעית שלנו יחד עם צבירת ניסיון החיים שמרחיק את השניים זה מזה. כלומר, קשה לראות על איש זקן את כל המדינות שהיה בהם, המלחמות שלחם, אם היה בשבי המצרים או בשואה או אם הוא זכה במדליה אולימפית. ככל שאתה צעיר יותר, ככה כל הזקנים נראים אותו הדבר. הצלקות שוברות את זה. בעיני כל סממן פיזי על הגוף הוא יפה במובן הזה שהוא עוזר לי להכיר את המכלול שהוא האדם מולי. תודה על התשובה, אני התכוונתי יותר לצלקת אשר נגרמת כתוצאה מפגיעה כלשהי ולאו דווקא עקב הזדקנות העור התייחסתי בדיוק לזה. ההשוואה הקטנה לצילוק הטבעי רק מתבקשת, היות שגם הוא לא בשליטתנו וגם הוא ניכר על עורנו. |
|
אביב נעורים |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
אביב נעורים • 3 באוג׳ 2024
זאת שאלה לאלי אוחנה עם הכוסה על הפנים שלו.
|
|
Sirene{John} |
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
3 באוג׳ 2024
Sirene{John} • 3 באוג׳ 2024
בעיקרון, אני נוטה לחשוב שצלקת על פנים שמושכים אותי לא תפריע - ותלוי בצלקת, עשויה להעצים את האטרקטיביות של הפנים.
אם אני מלכתחילה לא מוצאת את הפנים מושכים, יכול להיות שהצלקת לא תעלה ולא תוריד, אבל גם יכול להיות שהיא תעצים את חוסר המשיכה. |
|