mysteryyy |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
שליטה
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
mysteryyy • 18 באוג׳ 2024
מעניין למה כשזה מגיע לעולם השליטה, לנשים יש הגבלת גיל.
אם הסקס טוב הוא טוב מה זה משנה בן כמה הבן אדם? אם את נמשכת אליו ובא לך עליו למה לפסול בגלל גיל? את לא הולכת להתחתן איתו. |
|
האני באני או משהו{חזוס} |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
האני באני או משהו{חזוס} • 18 באוג׳ 2024
מהנסיון האישי שלי:
גיל הוא פקטור שהיה לגבול תסתכל על זה ככה- חלק גדול מפנטזיות של אנשים זה פחדים ופוביות למיניהן, בין אם מולדות או כאלו שנוצרו עקב טראומות. מבין לאן אני חותרת? יש כאלה שזה משהו שקל להן להתנסות איתו בכל זאת- ויש את אלה שצריכות לעבוד מסע שלם עם עצמם כדי ״להגבר״ על ״המחסום״ הזה. זה מפחיד ומאיים עד שלרגע זה לא.. ואז זה פשוט לא מאיים יותר. אבל בגלל שבתוך כל החישוב הזה נכנס אינטלגנציה נראות טאקט וכו.. זה מסבך דברים עוד קצת. ושוב אני לוקחת ונכנסת לפרטי פרטים בתוך רבד קטן ומתוך נקודת המבט שלי.. ובתכלס? תמיד איפשהו במאחורה של הראש תשאל השאלה האם אני בוגרת לגילי או הוא ילדותי לשלו? |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 18 באוג׳ 2024
כי חלקנו לא בעניין של "רק סקס".
🤦🤦🤦🤦 |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 18 באוג׳ 2024
אצלך אין הגבלת גיל?
|
|
JustNobody |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
JustNobody • 18 באוג׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: כי חלקנו לא בעניין של "רק סקס".
🤦🤦🤦🤦 סיכמת את זה כל כך יפה, כל כך בפשטות. רוב ה"שולטים" שפה אינם שולטים, אלא פשוט עלו על טריק שבעזרתו אפשר להעמיס סטוצים (לתחושתם) עם כוסיות צעירות שליטרלי היו יכולות להיות הבנות שלהם, ולתרץ את הקשר ב"יחסי שליטה נטו". זה לא עובד ככה. אנחנו לא מספיק מטומטמות כדי ליפול בזה. גם ביחסי שליטה צריך חיבור רגשי ובעיניי אהבה זו לא מילה גסה. גם לי יש הגבלת גיל בפרופיל כי אני רוצה מישהו לבנות איתו חיים, אין לי שום דרך לעשות את זה עם מישהו שעבר את רוב חייו (לרוב לא מכבדים אותה אבל עדיין, הנקודה ברורה). רק פה תראו בנאדם בן 40+ פונה לאישה בת 20 ומנסה לשכנע אותה לבחור בו *דווקא* בגלל הפער המופרז בעזרת נימוק של "הרי אנחנו לא עומדים להתחתן, אלו רק יחסי שליטה" או "אם את מחפשת דאדי עדיף שבאמת יהיה מבוגר, מה יש לך לעשות עם בחור באזור גילך?". אימאלהההההההה עייפתי מכאלו. BDSM זה לא רק סקס. מי שרואה במקום הזה פלטפורמה להיכרויות מין, ומרגיש שמסוגל בטווח הארוך לחיות עם אישה שאין לה נגיעה לעולם הזה, לדעתי מקומו לא כאן. וגם אם הוא מחליט להיות כאן, אז מקומו *ממש* לא לצידי. וכאן אין קשר לגיל. זה אופי אישיותי. להגנתי, אין לי מושג איך זה אצל נשלטים כי מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה בנשלט פוטנציאל לבן זוג, בקושי בן אדם חחחח אולי זה משהו ששווה לשמוע כאן מאחת השולטות? |
|
-RayHere-(מתחלפת){RayHere} |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
לא הבנתי
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
-RayHere-(מתחלפת){RayHere} • 18 באוג׳ 2024
JustNobody כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: כי חלקנו לא בעניין של "רק סקס".
🤦🤦🤦🤦 להגנתי, אין לי מושג איך זה אצל נשלטים כי מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה בנשלט פוטנציאל לבן זוג, בקושי בן אדם חחחח אולי זה משהו ששווה לשמוע כאן מאחת השולטות? וואי אני לא מבינה, זה אמור להיות משעשע? כי גם אם זה בצחוק זה ממש לא מצחיק ולא סבבה בכלל לרדת על א.נשים באופן הזה על בסיס ההעדפות הלגיטימיות לחלוטין שלהם (שגם ככה קשה לחלק מהם לקבל בעצמם). אין כאן שום תלות בנושא של כמה את בעניין שלהם או לא. אם התכוונת למשהו אחר, אשמח לשמוע. |
|
JustNobody |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
Re: לא הבנתי
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
JustNobody • 18 באוג׳ 2024
Rayhere כתב/ה: JustNobody כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: כי חלקנו לא בעניין של "רק סקס".
🤦🤦🤦🤦 להגנתי, אין לי מושג איך זה אצל נשלטים כי מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה בנשלט פוטנציאל לבן זוג, בקושי בן אדם חחחח אולי זה משהו ששווה לשמוע כאן מאחת השולטות? וואי אני לא מבינה, זה אמור להיות משעשע? כי גם אם זה בצחוק זה ממש לא מצחיק ולא סבבה בכלל לרדת על א.נשים באופן הזה על בסיס ההעדפות הלגיטימיות לחלוטין שלהם (שגם ככה קשה לחלק מהם לקבל בעצמם). אין כאן שום תלות בנושא של כמה את בעניין שלהם או לא. אם התכוונת למשהו אחר, אשמח לשמוע. הנשלטים שפונים אליי יודעים שהם לא יקבלו יחס שווה, כי איני שולטת, אלא יחס של צעצועים, כי אני סדיסטית ואני נהנית מהסבל שלהם. זה משהו שאני לא ממש יודעת להסביר, יש לי שם איזה ניתוק רגשי ואני לא חשה רחמים או כאב עבורם כמו שאני אמורה להרגיש כשאני רואה בני אדם סובלים. זה קצת מוזר, גם לי, אני עוד לומדת ללכת בין התחושות האלו. כשפונה אליי נשלט שרוצה מעבר, אני דוחה אותו בנימוס. כשפונה אליי נשלט שאינו מזוכיסט, או לחילופין, עם סף כאב מאוד נמוך, גם אותו אני דוחה בעדינות. אני לא באמת יודעת להסביר את זה לעומק, אני עוד לומדת להכיר את הצד הזה בי שכנראה היה מודחק המון זמן. זה לא ממקום של רוע ויש לי מפה קשרי חברות עם נשלטים, אני חושבת שפספסת את מה שניסיתי להעביר או שפשוט העברתי את זה לא טוב. קורה. |
|
-RayHere-(מתחלפת){RayHere} |
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
Re: לא הבנתי
לפני 3 חודשים •
18 באוג׳ 2024
-RayHere-(מתחלפת){RayHere} • 18 באוג׳ 2024
JustNobody כתב/ה: Rayhere כתב/ה: JustNobody כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: כי חלקנו לא בעניין של "רק סקס".
🤦🤦🤦🤦 להגנתי, אין לי מושג איך זה אצל נשלטים כי מי שמכיר אותי יודע שאני לא רואה בנשלט פוטנציאל לבן זוג, בקושי בן אדם חחחח אולי זה משהו ששווה לשמוע כאן מאחת השולטות? וואי אני לא מבינה, זה אמור להיות משעשע? כי גם אם זה בצחוק זה ממש לא מצחיק ולא סבבה בכלל לרדת על א.נשים באופן הזה על בסיס ההעדפות הלגיטימיות לחלוטין שלהם (שגם ככה קשה לחלק מהם לקבל בעצמם). אין כאן שום תלות בנושא של כמה את בעניין שלהם או לא. אם התכוונת למשהו אחר, אשמח לשמוע. הנשלטים שפונים אליי יודעים שהם לא יקבלו יחס שווה, כי איני שולטת, אלא יחס של צעצועים, כי אני סדיסטית ואני נהנית מהסבל שלהם. זה משהו שאני לא ממש יודעת להסביר, יש לי שם איזה ניתוק רגשי ואני לא חשה רחמים או כאב עבורם כמו שאני אמורה להרגיש כשאני רואה בני אדם סובלים. זה קצת מוזר, גם לי, אני עוד לומדת ללכת בין התחושות האלו. כשפונה אליי נשלט שרוצה מעבר, אני דוחה אותו בנימוס. כשפונה אליי נשלט שאינו מזוכיסט, או לחילופין, עם סף כאב מאוד נמוך, גם אותו אני דוחה בעדינות. אני לא באמת יודעת להסביר את זה לעומק, אני עוד לומדת להכיר את הצד הזה בי שכנראה היה מודחק המון זמן. זה לא ממקום של רוע ויש לי מפה קשרי חברות עם נשלטים, אני חושבת שפספסת את מה שניסיתי להעביר או שפשוט העברתי את זה לא טוב. קורה. אני מבינה, זה בהחלט נשמע מורכב. בכל אופן, אני מקווה שתצליחי להבין את זה יותר וגם לדאוג להם מספיק על הדרך (כי כמו שאמרת זה לא ממקום של רוע). |
|