פטר(נשלט) |
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
אני החלטתי לשנות את המעמד שלי
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
פטר(נשלט) • 1 בנוב׳ 2004
מהיום והלאה אני אהיה בתפקיד הזה לפי השיקולים האישיים.
לא בא לי לבזבז זמן על הממלכת הוירטואלית, אני מעדיף את האישה הפשוטה על פני חתיכה וירטואלית שהיא בעצם מוצג מוזיאוני מאוד נדיר |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
nerissa(אחרת) • 1 בנוב׳ 2004
פטר.. דרלינג - העיקר שתמצא את עצמך ותהייה מאושר
למעלה, למטה, בצדדים - מה זה משנה.. העיקר האורגזמה |
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
@buba@(נשלטת) • 1 בנוב׳ 2004
פטר , משום מה אני מרגישה שאתה לוקח את העניין של יחסי שליטה כמשחק ....
היום אני נשלט , מחר אני שולט , מחרתיים אני בכלל סוויץ ואם את חמודה אז אני אהיה גם ונילי ... זה לא ככה ... הרצון להשלט או לשלוט זועק מפנים ..הרצון הזה לחוות מערכת יחסים שבה אתה נהנה מלהשלט / לשלוט בא מהמקום הכי אמיתי והפנימי של בן אדם ... תהיה כבר אתה ותהיה נאמן לנטיותך ..לא משנה בכלל למה אתה נמשך יותר . המרכיב החשוב הוא להאמין במה שאתה אוהב ולא לנסות להתאים את עצמך להכללות שאתה עושה בעצמך .. חתיכה וורטואלית ? זה אולי בפנטזיות שלך .... אנחנו כולנו בני אדם , עם אחד ורק עם נטיות שונות ... מי אמר שאין בבדסמ אישה פשוטה ? נו טוב ... בסיכום אני מאחלת לך שתמצא את החצי השני שלך ושהיא תוכל להסתדר עם הצד השולט , נשלט , ונילי שלך |
|
כלואה בכלוב(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
אתם הורגים אותי מצחוק
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
כלואה בכלוב(נשלטת) • 1 בנוב׳ 2004
|
|
שולץ האיום(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
Re: אתם הורגים אותי מצחוק
לפני 20 שנים •
1 בנוב׳ 2004
שולץ האיום(שולט) • 1 בנוב׳ 2004
כלואה בכלוב כתב/ה: סוף סוף יש פה תגובות לעניין! אני אף הייתי מוסיף: |
|
star |
לפני 20 שנים •
2 בנוב׳ 2004
אם כל הכבוד להומור
לפני 20 שנים •
2 בנוב׳ 2004
star • 2 בנוב׳ 2004
ויש כבוד!
נריסה ובובה התייחסו בכבוד לאדם שמנסה להגדיר את נטיותיו ולמצוא מה שמתאים לו. אני לא מסכימה איתך הפעם, בובה בגלל שזה לא משחק, זה אמיתי. שחלקנו רוצים זוגיות, שקשה למצוא בתוך הקהילה הוירטואלית. הנטיות האלו לא תמיד קלות לעיכול, יש שינויים ומאבקים פנימיים. יום אחד אני סאב ובטוח שזה אני, יום אחד, מה פתאום? אני לא כזה בכלל זה פשוט לא הגיוני, אני טיפוס דומננטי, ובעצם הייתי וניל כל חיי ויש שם זוגיות. נטיות מיניות קל למצוא שהם הטרו וניליות היום כבר מתחיל להיות מקובל להיות גיי ויש אלפי מנגנוני תמיכה למי שמגלה שהוא גיי. להתמודד עם נטיות מיניות שלנו: סאב או דום או סוויץ צריך להיות יותר קל? פשוט תקבל את מה שאתה קל לכתוב... |
|
star |
לפני 20 שנים •
2 בנוב׳ 2004
ולפטר
לפני 20 שנים •
2 בנוב׳ 2004
star • 2 בנוב׳ 2004
אי אפשר להיות מאושר בבדסמ
בלי פתיחות וקבלה של עצמך ושל אחרים. בכל מקרה, אושר והצלחה!!! |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |