ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ליזום ולהוביל

feetslave
לפני חודשיים • 1 בספט׳ 2024

ליזום ולהוביל

feetslave • 1 בספט׳ 2024
היו לי כמה שיחות על זה לאחרונה, ואשמח לשמוע דעות.

נשלט ושולטת הכירו לא משנה איך, ולא משנה מי יזם. עברו לטלגרם/וואצאפ, השיחה זורמת, יש פוטנציאל מחליטים להפגש.

מי מצופה שיחתור למגע ראשון? אם זה לתת יד, נשיקה, או כל דבר שהופך את זה לקצת פחות אפלטוני?
האם מצופה מהנשלט להגיד שהוא רוצה? לבקש משהו מהשולטת, או לחכות שהשולטת תוביל את הסיטואציה?

יש המון שאלות דומות, אבל בגדול - נשים ובטח שולטות אוהבות שמעריצים אותן, לראות שהפרטנר רוצה לשים אותן במרכז. האם זה תופס גם בפמדום?

אי כרגע שם את דעתי בצד, ומנסה לשאול בצורה הכי אובייקטיבית שאני יכול.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 1 בספט׳ 2024
אני מגדירה מראש אין מגע ואין טעם לבקש אותו אלא אם זה מגיע ממני.
וזאת לאחר שאני מוודאת שהוא מעוניין בו.
במידה ויש נסיון כזה מצידו הפגישה מסתיימת באותו הרגע. וזה קרה בדיוק כך.

יוזמה יכולה להיות מבורכת כאשר מתחיל קשר והוא למד מה אני אוהבת.
נניח להציע עיסוי וכד'
פישוטו
פישוטו • 1 בספט׳ 2024
אני בדעה שאפשר וצריך לחזר גם כנשלט. אבל זה חיזור אחר מחיזור ונילי קלאסי שבין גבר לאשה.

לדעתי, צריך להפגין הרבה אכפתיות. להראות שאתה חושב ודואג לה. להראות את התהליך שעובר מבחינת ההתמסרות והתגברות החשק והצייתנות אליה. אבל ללמוד לעשות אתזה ממקום יותר פסיבי ופחות יוזם.

כנו ששיראז כתבה. מגע זה יותר קטע של הצד השולט ליזום. אבל רצון להיפגש, מתנות קטנות או מחוות של אכפתיות בהחלט אני נוטה לעשות. אפשר גם לבקש דברים אם מרגיש שהצד השני גם רוצה בהם, אבל בצורה מכובדת ולא בדרך שרוצה לקחת את ההובלה.

תראה התלהבות אם היא קיימת ואל תתבייש מאיך שמרגיש. תראה כמה אתה רוצה וכמה זה בוער בך להתקדם. אבל תמצא את הדרך מולה שתראה שזה מגיע ממקום שבאמת רוצה ומסוגל להיכנע ולהתמסר. ולא ממקום שרק רוצה לכפות את הרצונות שלו על הצד השני.
    התגובה האהובה בשרשור
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לדעתי אם שני קינקסטרים נפגשים 1 על 1 הם צריכים להתחבק.
בשם האוקסיטוצין, אחוות הקהילה ולחיי צרת רבים חצי נחמה 😉

כשאני פוגשת נשלטים, מתחלפים או שולטים לקפה אני תמיד מתחבקת בהתחלה ובסוף.
מודיעה מראש שזה הולך לקרות ככה ושזה נעים לי.

מכאן החתירה למגע בפגישה הראשונה או השניה הרבה יותר זורמת ואם שואלים אותי אני מעדיפה שהגבר יזום או לפחות ישאל אם אפשר לנשק לי את היד או לנגוס לי בפטמה 😉

במקרים מיוחדים גם אני יוזמת.