סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ניקיון ציוד

peep
לפני חודשיים • 2 בספט׳ 2024

ניקיון ציוד

peep • 2 בספט׳ 2024
היי,

אני נפגש בקרוב עם פרטנרית לערב סשן וכבר קנינו קולר בזמנו לפני כמה שבועות. רק מה, שכחנו לנקות אותו ואני מאוד מפחד ללבוש אותו שוב בלי ניקוי, יש לי זכרונות לא נעימים כשביקרתי פעם מלכה בתשלום ואחרי הקולר שכנראה לא ניקתה נשאר לי פסים אדומים לחצי יום.

עכשיו לשאלה, אני לא בטוח אם לקפוץ לחנות שמיועדת לצעצועי מין ולקנות חומר מחטא או שמספיק לפני הסשן להעביר מגבון 99.9% שיעשה את העבודה?
אגב בקשר לליקוק נעליים, האם אפשרי להעביר באותה מידה על מעל לנעל והסוליה מגבון 99.9% כדי לא לקבל מחלות או שללקק את האיזור יהיה לא חכם (עם החומר המחטא שאולי עלול להשאר).
ועוד דבר, חומר מחטא יכול לעשות נזק לנעל אם זה לא עור אמיתי?

סליחה על שאלות שיראו לרבים כטפשיות או פאראנואיות, אני פשוט רוצה שהמפגש הקרוב עם הפרטנרית יעבור בשלום ובבטחה.
תודה!
    התגובה האהובה בשרשור
teacher​(שולט)
לפני חודשיים • 3 בספט׳ 2024
teacher​(שולט) • 3 בספט׳ 2024
פסים אדומים על הצוואר מגיעים מלחץ של הקולר על הרקמות ולא מקולר לא מחוטא. אז או שהיא תפסיק למשוך את הקולר, או שאתה תפסיק להתנגד.
אתה יכול לשים על הצוואר שלך דברים הרבה יותר מטונפים מקולר משומש ולא תקבל פסים אדומים לחצי יום.

לגבי הנעליים, שווה לזכור שחומרי ניקוי לא נועדו להתלקק בלשון.
אם מאוד חשוב לך, קנה לפרטנרית זוג נעלי עקב לוהטות על פי טעמה או טעמך ותשתמשו בהן רק למפגשים ביניכם מבלי שהן רואות מדרכה בפועל.
אם אתה רוצה לנקות, אפשר עם מטליות אלכוהול, אבל אולי כדאי אח"כ עם מטלית רגילה ספוגה בקצת מים ואז לייבש טוב טוב. אם זה עדיין עם טעם לוואי מהניקוי, שים קצפת, שוקולד או חומוס, מה שמתאים.

לחומרי חיטוי וניקוי מבוססים אלכוהול יש נטיה לייבש. אפשר למרוח קצת קרם גוף על הנעל בתום הסשן.
לעצות מעמיקות יותר בעינייני ניקוי יש לפנות לאודטה.
FootJunky
לפני חודשיים • 4 בספט׳ 2024
FootJunky • 4 בספט׳ 2024
נשלט ג'רמופוב... אין גבול לדרכים שבהן אלוהים משעשע את עצמו כשהוא יוצר אנשים
בהצלחה חמוד