bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 21 באוג׳ 2024
העיקר שיהיה לנעלים את הריח והזיעה של המלכה.
|
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 21 באוג׳ 2024
אני אומרת שהם יכולים לנקות ולרחוץ או להשאיר ככה. בכל מקרה, כף הרגל שלי תהיה בפה שלהם
|
|
Whynotreal |
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
Whynotreal • 21 באוג׳ 2024
נשמע כמו שאלה לבוט (ולא פוט) פטישיסטים.
|
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
21 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 21 באוג׳ 2024
Whynotreal כתב/ה: נשמע כמו שאלה לבוט (ולא פוט) פטישיסטים.
גם אני חשבתי על זה. מתחילים מהנעל עוברים לדחוף את הרגל לפרצוף ואז לפה. לפעמים כשיש גרב היא גם נדחפת לפנים |
|
אליפסה(שולטת) |
לפני חודשיים •
21 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
21 באוג׳ 2024
אליפסה(שולטת) • 21 באוג׳ 2024
אני לא כל כך פטישיסטית. אבל אני אוהבת כוח, ומהמקום הזה פטישים של נשלטים יכולים ממש לסקרן אותי. אם אני קולטת את הפטיש של מישהו, אז זה כאילו שיש לי את הוראות ההפעלה שלו, ואני יכולה ממש לשחק בו.
בכל מקרה, מהניסיון שלי פטישים יכולים להיות מאוד מאוד ספציפיים. זה לא שיש לנשלטים פטיש כללי לנעליים. יש כאלו שאוהבים נעלי עקב, וסוג מאוד מסויים של עקבים. ואחרים בכלל נדלקים מבחורות עם סניקרס. יש כאלו שהפטיש שלהם זה נעלי בלט. אחד אוהב ללקק סוליות מלוכלכות ואחר ממש לא, הוא אוהב את הנעלים חדשות ואסתטיות. אז זה לא שיש דרך לגעת בכל הפטישיסטים באשר הם. זה באמת מאוד מאוד אישי, ומשתנה מאדם לאדם. |
|
וואבי סאבי(נשלט) |
לפני חודשיים •
21 באוג׳ 2024
לפני חודשיים •
21 באוג׳ 2024
וואבי סאבי(נשלט) • 21 באוג׳ 2024
ברור שמלוכלך. אחרת מה התועלת בנו?
|
|
peep |
לפני חודשיים •
2 בספט׳ 2024
לפני חודשיים •
2 בספט׳ 2024
peep • 2 בספט׳ 2024
אני אוהב שיש ריח בין האצבעות. אבל אני בנאדם מאוד פאראנואידי שחושש לבריאות אז זה מאוד מבאס אותי שהפרטנרית שותפת את הרגליים לפני שאפילו שמה אותן על הפנים שלי. ללקק אני בכלל פוחד בגלל סיבות אישיות שלא בטוח שיעניינו מישהו.
הלוואי ויכלתי כל יום ללקק רגליים מסריחות ומלוכלכות בלי לחשש למחלות או לדירדור מצב בריאותי. אבל החיים מבאסים. צריך לשמור על בריאות.. אז כן מקפיד לבקש מפרטנרית לשתוף את הרגליים. מה שכן, למזלי, בשבילי פוט פטיש זה לא רק רגליים יפות או מסריחות, בשבילי שליטה והשפלה זה כשהפרטנרית דורכת עלי כדי להשפיל. אז זה די מייצב את המצב, אפילו שהרגל נקייה אני עדיין מרגיש מושפל |
|