סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקס ויחסי שליטה

FootJunky
לפני חודשיים • 12 בספט׳ 2024
FootJunky • 12 בספט׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
ג'אנקי, אני חושבת שזה קצת יותר מורכב מאיך שהצגת את זה.

קודם כל, הצביעות הזו שאתה מדבר עליה, שבהחלט קיימת, מגיעה בהרבה פעמים מנשלטים עצמם, שיש להם כזה צורך להרגיש מושפלים ולמצות את הקינק שלהם, שהם עצמם מכריזים שהם לא מעוניינים לחדור אליך כאילו זאת שיא ההשפלה עבורך.
הם גם לא חוסכים בלתאר לך "שהזין שלהם לא יטמא אותך" ועוד משפטים שדוחה לשמוע.

בפרופיל ההמוצע של הנשלט הממוצע קוראים איך הוא מכריז שלא מעוניין לתת לשולטת דבר שעונה על צרכיה שלא משרתים אותו.
כמובן מכסים על זה במילים כיבכול שירותיות ונכנעות כלפיה (שאינן נכתבות אלא כדי לחרמן את הכותב) אבל השורה התחתונה היא לשמר אותה כדמות מרוחקת, "רעה" ומרגשת, שלא בדיוק צריך להשקיע בה בחזרה רגשית או מינית- ושהיא זאת שתצליף, תשפיל, תגביל, תזיין.
והם? פשוט ינכחו ויקבלו ממנה את הריגושים האלו שהיא כל הזמן תצטרך למלא.
באנגלית קוראים לזה treating someone as a kink dispenser.
כמו המתקן הזה של הסבון בשירותים ציבוריים, שמוציא עבורך כמות רצויה של קינק לפי דרישה- ואתה לא בדיוק חושב עליו בחזרה.

(אגב, זה לא שכל השולטת הן איזשהו קורבן, כן? לא חסרים אלימות ואגואיזם גם מהצד שלהן.
פשוט גם כשאת שולטת רגילה ונורמלית שמחפשת זוגיות שליטה בריאה והדדית את הולכת להיתקל ברוב של נשלטים כאלו, ובמיעוט של כאלו שמתייחסים אליך מעבר לאוביקט של קינק)

באשר לניוש עצמו- נכון שיש כאלו שיראו בלהיות אישה משהו משפיל בפני עצמו.
אבל זאת לא הסיבה היחידה לניוש. לפעמים ניוש הוא פשוט פטיש לפרטי לבוש נשיים, שהגבר מתחרמן מללבוש אותם ומפניה אליו בלשון נקבה, ולא בשם השפלה.

ויש פעמים שההשפלה היא בשם הדיסוננס שבלהתייחס לגבר לא במגדר שלו.
זה בדיוק כמו שלהיות ילד זה לא משפיל בפני עצמו, אבל להתייחס למבוגר כמו ילד זו השפלה.
גם להתייחס לאישה כאילו הייתה גבר זה משפיל,
אבל מעטים השולטים הסטרייטים שימשכו לאישה ש"גיבררו" והדביקו לה שפם וקוראים לה "אחי", לעומת שולטות שיזרמו עם נשלט ששם חוטיני וחזיה.

אני זוכרת שפעם הגבת לי באיזה שרשור שהומואים גם אוהבים לקרוא לצד הנשלט "חור", "זונה", "כלבה" אבל אז זה נעשה בשם הריגוש, כי הצד הפסיבי אוהב להרגיש נשי.
למה אתה מניח שזה לא אפשרי גם במקרה של שולטת ונשלט?
אני לא מחובבות השימוש באף אחת מהמילים האלו, אבל אם יש לי פרטנר שמתחרמן מלשמוע שהוא זונה במיטה, אני אשמח להדליק אותו ולא כי אני חושבת שנשים בזנות הן תת-אדם או משהו.
פשוט בהקשר בנינו זה מחרמן, ובא לי שיהנה.

בהחלט, נשלטים רבים מידי רואים בשולטת כלי למימוש הפנטזיות שלהם, בזמן שזה צריך להיות ההיפך. משער שזה מתסכל אתכן מאוד, ובצדק.
אבל מה שדיברתי עליו היה משהו אחר,
ההפנמה של נשים - ואפילו שולטות - עם התפיסה המסורתית הנחותה של האישה.
אם הדרך להשפיל גבר היא לנייש אותו / לקרוא לו כלבה וזונה ולזיין אותו,
הרי שלהיות אישה זה דבר משפיל.
וכמו שציינת, זה לא עובד ההיפך, כלומר אין שולטים שיגבררו נשלטות.
בעיני זה אבסורד שאישה, ועוד אחת שתופסת עצמה כמלכה, משפילה גבר על ידי כך שהיא מתייחסת אליו כ...אישה.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
משיחות שלי עם נשלטים הניוש או השימוש בנשלט כנחדר הוא לא ממקום של להיות אישה זה רע, אלא מעצם שלילת הזהות שלו.

יש דיונים ארוכים ושונים על ההבדל בין שליטה נשית לשליטה גברית ולא אחזור עליהם.

לתופעת האין סקס בין שולטת לנשלט יש מספר סיבות.
מהשימוש בנשלטים רק לניצול, ובין אם כי סקס נתפס כמשהו שהוא קל מדי לשולטות ואז הן גורמות לנשלט "לזכות בזה" (גישה דומה תהייה כלפי כל הגברים. לבחון אותם ואת הרצינות שלהם)
עובר בהפרדה בין זוגיות ששם מתקיימת אינטימיות לבדסמ

לכך שנשלטים מעוניינים רק בפעולות שהשולטת עושה בשבילם ובפנטזיה שהם מעוניינים להגשים באמצעות השולטת וכל מה שארצ'י ציינה.

בין אם זה ממניעים אנוכיים ובין אם לא, לא זה לא וגבול

* אני גם שומעת מהמון שולטות ייאוש ממציאת מערכת יחסים בכלוב.
וכך המפגש עם נשלטים הוא רק לשם בדסמ
Kitty frank
Kitty frank • 12 בספט׳ 2024
עד כה ממש הסכמתי איתך ג'אנקי, שניוש זה אקט ממש שוביניסטי אבל עכשיו פתאום חשבתי לעצמי- למה אנחנו מנתחים רק את הצד הנשלט ככזה שצריך להשליך ו''ליצא'' חלק מהמורכבויות שהוא מרגיש על צד אחר? מה היא באמת ''מלכה אלילה כליל השלמות''? או שרק משחקים בזה?

טיפוח נשי יכול להיות הדבר הכי כיפי בעולם, אבל גם יכול להיות משפיל ומגביל, מגרד ומכאיב- ובכל זאת סטנדרט שקשה להתנגד לו- אז ניוש יכול להיות פורקן לבלבול הזה. אנחנו כל הזמן צריכות להיות גם הכי מתוקתקות בעולם, אבל גם שזה לא יראה כאילו זה מעסיק אותנו, גם לפתח תפיסה מאוד אסטטית ונקייה כלפי עצמינו אבל לרצות גבר גברי עם שיערות בגב, שאף פעם לא מוציא שחורים או מכיר פצירה- אז ניוש יכול להיות פורקן לכל הדואליות הזו- לא רק אקט ''משפיל''.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
אם שולט רוצה להשפיל נשלטת הוא בהחלט יכול "לגברר אותה" והיא תרגיש בהשפלה, ולא כי להיות גבר זה משפיל ובטח לא כשבחברה שלנו "יצאת גבר" זו מחמאה, אלא בגלל שהנשיות שלה נלקחת ממנה.
ההשפלה כן תהיה שם, אבל העניין הוא ששולט ממוצע לא ימשך לזה חיצונית.
כמה יתחרמנו מנשלטת עם שפם מודבק, שהונחתה לא לגלח שיער גוף שגדל למימדים והולבשה בבגדים של מוסכניק?
זאת לעומת נשלט חלק בחוטיני, שנחווה כסקסי בהרבה.

לניוש יש הרבה סיבות. היה פה בפורום שרשור לאחרונה שהתעניין במה שמסקרן שולטות בניוש.
אף אחת לא ענתה "כי להיות אישה זה משפיל" אלא היו סיבות מגוונות יותר: לאתגר את גבולות המגדר, גירוי פטישיסטי מלראות גבר מתלבש ומתנהג ככה, או כי זו פנטזיה שבן הזוג נורא רצה להגשים ולראות אותו נהנה עושה להן את זה לא פחות.

בנוגע לחדירה, לא הבנתי למה מבחינתך אם אישה חודרת לגבר זה חייב להיות אקט שבז לגבריות שלו.
מעבר לכך שהיא יכולה להיות אינטימית, בקונטקסט של שליטה הריגוש יכול להיות מהתמסרות, מעצם העובדה שחדרת לגופו ו"כבשת" אותו.
לא כי הוא "אישה עכשיו" בגלל שעשית את זה.
FootJunky
Kitty frank כתב/ה:
עד כה ממש הסכמתי איתך ג'אנקי, שניוש זה אקט ממש שוביניסטי אבל עכשיו פתאום חשבתי לעצמי- למה אנחנו מנתחים רק את הצד הנשלט ככזה שצריך להשליך ו''ליצא'' חלק מהמורכבויות שהוא מרגיש על צד אחר? מה היא באמת ''מלכה אלילה כליל השלמות''? או שרק משחקים בזה?

טיפוח נשי יכול להיות הדבר הכי כיפי בעולם, אבל גם יכול להיות משפיל ומגביל, מגרד ומכאיב- ובכל זאת סטנדרט שקשה להתנגד לו- אז ניוש יכול להיות פורקן לבלבול הזה. אנחנו כל הזמן צריכות להיות גם הכי מתוקתקות בעולם, אבל גם שזה לא יראה כאילו זה מעסיק אותנו, גם לפתח תפיסה מאוד אסטטית ונקייה כלפי עצמינו אבל לרצות גבר גברי עם שיערות בגב, שאף פעם לא מוציא שחורים או מכיר פצירה- אז ניוש יכול להיות פורקן לכל הדואליות הזו- לא רק אקט ''משפיל''.

מסכים איתך, זה הכל שאלה של הקונטקסט שנותנים לזה,
העניין הוא שאי אפשר למצוא כאן שום בלוג של שום שולטת (למעט ארצ' איינג'ל) שנותנת לדברים קונטקסט אחר....
הנארטיב השובניסטי הוא היחיד....

גם אצל שולטים, אגב:
יש לא מעט שולטים סטרייטים, שנפגשים עם גברים, למעשה המון... אם רק הייתן יודעות חח
ה"תנאי" של 99.9% מהם להיפגש עם גבר זה שהוא יבוא סיסי - מנויש - החל מפאה ואיפור ועד חוטיני כמה שיותר זנותי
הם מדברים אליו בנקבה ומשתמשים בסיסיות - בנשיות - כחלק המרכזי בהשפלה.
FootJunky
ArchAngel כתב/ה:
אם שולט רוצה להשפיל נשלטת הוא בהחלט יכול "לגברר אותה" והיא תרגיש בהשפלה, ולא כי להיות גבר זה משפיל ובטח לא כשבחברה שלנו "יצאת גבר" זו מחמאה, אלא בגלל שהנשיות שלה נלקחת ממנה.
ההשפלה כן תהיה שם, אבל העניין הוא ששולט ממוצע לא ימשך לזה חיצונית.
כמה יתחרמנו מנשלטת עם שפם מודבק, שהונחתה לא לגלח שיער גוף שגדל למימדים והולבשה בבגדים של מוסכניק?
זאת לעומת נשלט חלק בחוטיני, שנחווה כסקסי בהרבה.

לניוש יש הרבה סיבות. היה פה בפורום שרשור לאחרונה שהתעניין במה שמסקרן שולטות בניוש.
אף אחת לא ענתה "כי להיות אישה זה משפיל" אלא היו סיבות מגוונות יותר: לאתגר את גבולות המגדר, גירוי פטישיסטי מלראות גבר מתלבש ומתנהג ככה, או כי זו פנטזיה שבן הזוג נורא רצה להגשים ולראות אותו נהנה עושה להן את זה לא פחות.

בנוגע לחדירה, לא הבנתי למה מבחינתך אם אישה חודרת לגבר זה חייב להיות אקט שבז לגבריות שלו.
מעבר לכך שהיא יכולה להיות אינטימית, בקונטקסט של שליטה הריגוש יכול להיות מהתמסרות, מעצם העובדה שחדרת לגופו ו"כבשת" אותו.
לא כי הוא "אישה עכשיו" בגלל שעשית את זה.

אני לא טוען שאם אישה חודרת לגבר זה חייב להיות אקט שבז לגבריות שלו,
אני טוען שאין שום בלוג בכלוב שנותן לדברים קונטקסט אחר, למעט הבלוג שלך icon_smile.gif
את, באמת, דוגמה לשולטת חודרת שמתארת את האקט בקונטקסט של ערגה, תשוקה, אהבה, נתינה, אינטימיות, ממש לעשות אהבה
אבל את די היחידה...
הפנטזיה השולטת אצל שולטות ונשלטים כאחד היא זו השובניסטית.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
מודה ומתוודה שעבורי שחדירה לגבר היא אקט אינטימי, שיכול להיות גם רומנטי icon_smile.gif
אבל לא דיברתי על כך שחדירה חייבת להיות רק בקונטקסט של אינטימיות וקרבה.
אלא שגם בקונטקסט של שליטה נטו, אני פחות רואה את הטיעונים של "אני חודרת אליך כי אני עושה ממך אישה ולהיות אישה זה משפיל", ויותר התייחסות לחדירה כאקט של כיבוש, השתלטות, שייכות וכו'... שהיא די חוצה מגדרים בעולם השליטה ולא קשורה לשובניזם כמו לעובדה שאתה נמצא בתוך הגוף של מישהו והוא במצב פגיע מולך כשהוא כך.

וספציפית בפמדום, אני מרגישה שבהרבה פעמים הריגוש נובע מכך שדווקא הגבר נחדר כגבר, והוא מוכן להתמסר באופן הזה למרות הנורמות החברתיות שאומרות שגבר צריך להיות החודר.
אז הנה הוא נשאר גבר אבל עדיין נחדר, ולא מסתתר מאחורי פאות ושמלות כי "להיחדר זה רק לנשים".
אני פחות ראיתי ששולטות ממש דורשות מנשלט שיבוא עם פאה ואיפור כתנאי לחדור אליו.

אני חושבת שאותם שולטים "סטרייטים" שתיארת שמחפשים גברים וממש מתנים את המפגש איתם בכך שיראו כמו נשים, לא כזה מחפשים להשפיל אותם על נשיותם כמו שמנסים לטשטש מעצמם את זה שבתכלס הם שוכבים כרגע עם גבר.
בטח אם הם ממשיכים להגדיר את עצמם סטרייטים כשהם מחפשים גברים, במקום לקבל את זה שהם לכל הפחות ביסקסואלים אם באופן שיטתי נהנים מינית מגברים אחרים.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
מודה ומתוודה שעבורי שחדירה לגבר היא אקט אינטימי, שיכול להיות גם רומנטי icon_smile.gif
אבל לא דיברתי על כך שחדירה חייבת להיות רק בקונטקסט של אינטימיות וקרבה.
אלא שגם בקונטקסט של שליטה נטו, אני פחות רואה את הטיעונים של "אני חודרת אליך כי אני עושה ממך אישה ולהיות אישה זה משפיל", ויותר התייחסות לחדירה כאקט של כיבוש, השתלטות, שייכות וכו'... שהיא די חוצה מגדרים בעולם השליטה ולא קשורה לשובניזם כמו לעובדה שאתה נמצא בתוך הגוף של מישהו והוא במצב פגיע מולך כשהוא כך.

וספציפית בפמדום, אני מרגישה שבהרבה פעמים הריגוש נובע מכך שדווקא הגבר נחדר כגבר, והוא מוכן להתמסר באופן הזה למרות הנורמות החברתיות שאומרות שגבר צריך להיות החודר.
אז הנה הוא נשאר גבר אבל עדיין נחדר, ולא מסתתר מאחורי פאות ושמלות כי "להיחדר זה רק לנשים".
אני פחות ראיתי ששולטות ממש דורשות מנשלט שיבוא עם פאה ואיפור כתנאי לחדור אליו.

אני חושבת שאותם שולטים "סטרייטים" שתיארת שמחפשים גברים וממש מתנים את המפגש איתם בכך שיראו כמו נשים, לא כזה מחפשים להשפיל אותם על נשיותם כמו שמנסים לטשטש מעצמם את זה שבתכלס הם שוכבים כרגע עם גבר.
בטח אם הם ממשיכים להגדיר את עצמם סטרייטים כשהם מחפשים גברים, במקום לקבל את זה שהם לכל הפחות ביסקסואלים אם באופן שיטתי נהנים מינית מגברים אחרים.

בדיוק זה
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
מתחברת למה שארץ כתבה.

מבחינתי אין לי טעם בקשר שפעולה בסיסית כמו שימוש באיבר שלשמו נועד אינו אפשרי.
אלה גברים שרואים בך כלי להגשמת הפנטזיה ושאת חייבת לתחזק אותה. אחרת את לא שולטת אמיתית.
אני נפסלתי כי יש בי פן ונילי. נאמר לי בדיוק במילים האלה. לא רוצה שיהיה אכפת לך ממני.
אם תהיי רגישה אנושית זה כבר לא יתיישב לו עם הפנטזיה בראש.

יש גם כאלה שמתקשים לתפקד או שיש להם ז קטן מאוד ואז יש חרדה זה משהו אחר.

יש כאלה שרוצים לנתק את החלק הגברי בהם בטענה שהם לא ראויים וכל מיני סיבות הזויות שמתאימות בעיקר לסשן פורנו ברמה בינינות.

בפועל אני ממליצה לאלה למצוא ז אמיתי של גבר 🙂
אני לא מחפשת אשה.
--Nir--
--Nir-- • 12 בספט׳ 2024
אני יכול לחפור על זה ממש

אבל מנקודת המבט שלי כאחד שלא מחפש סקס עם השולטות שפגשתי פה:

סקס מבחינתי מגיע בשתי צורות:
1. כחלק ממערכת יחסים זוגית.
2. סטוץ, לכיף, לשנינו מתחשק.

כשאני נמשך למישהי באופן בדס״מי ה״סטוץ״ שמתחשק לי לבצע איתה יהיה קשור לכאב, להשפלה, לשליטה. סקס פחות נמצא שם.
הסקס מבחינתי זה עצם המימוש של היררכיית שליטה בינינו.

כמובן שאין יותר טוב מלשלב - מישהי שיש איתה דינמיקה זוגית ובדס״מית שמשלבת גם יחסים רגילים ואוהבים וגם היררכיים ואוהבים.

אבל כל עוד לא מצאתי את זה (ואני בספק אם זה יגיע אלי מהאתר הזה) - אז הפרקטיקות שאני שואף לממש עם אלו שיש לי חיבור שונות מהפרקטיקות שאני שואף לממש עם בחורות ״רגילות״ שאני פוגש בחוץ (כשכמובן אין כמו ההפתעה שבלגלות שגם אותה מדליק להיות בצד השולט כמו עם בת הזוג האחרונה שלי)

נ.ב בלי קשר לבדס״מ אבל בקשר לדברים שנכתבו פה - כשמישהי נותנת לי תחושה של ״הנה השגת את הסקס שלך אתה גבר אתה בטח תעוף על זה שגם אני רוצה״ במקום פשוט לשדר שהיא חושקת בזה כמוני - זה חתיכת טרן אוף