Demi |
לפני 20 שנים •
3 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
3 בנוב׳ 2004
Demi • 3 בנוב׳ 2004
ניובוי יקירי
חבל שלא קראת את כל ה"פילוסופיה" שלי בעניין, אם היית קורא אז היית יודע שזאת לא פילוסופיה אבל מה זה באמת משנה? - בא לך לקפוץ עלי ולעשות עליהום כי הטלתי ספק? שיבושם לך. בתכלס - לא מעניין אותי מה אתה חושב עלי וכמוך כל הסוקולד "קהילה", כך שאתה מוזמן להמשיך ולעשות רוח. אני כותב בשביל מי שמעוניין לקרוא את מה שאני כותב מי שמחליט שבא לו להבין מה שהוא רוצה - זאת זכותו, וזכותי שלא להתייחס באופן ענייני לתגובתו כלפי דברי אני עדיין קורא (למי שקורא את הכתוב וגם מבין) לקרוא שוב את השירשור של אדוןX על תפירת השפתיים ולהשוות בין הדברים. |
|
blue_slave(נשלט){מאסטר יקיר} |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
blue_slave(נשלט){מאסטר יקיר} • 4 בנוב׳ 2004
ממממממממממממ אדוני.
טעמו של הסשן הזה עוד מרצד במוחי. האם יסכים אדוני, ברוב חסדו, לערוך שידור חוזר ולרקום את שמו על גופי? |
|
venus(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
מדהים
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
venus(נשלטת) • 4 בנוב׳ 2004
זה מדהים, ניבוי יקירי, מדהים
כל הפירגון בעולם וגם המון נשיקות |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
nerissa(אחרת) • 4 בנוב׳ 2004
יפה לכם חוג תפירה יוצרת..
מילא לתפור שפתיים תחתונות.. אבל אצל גברים, מה קורה אם העבד מתחרמן? משאירים פתח ל לזין לגדול? |
|
מלכת הלילי(אחר) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
מלכת הלילי(אחר) • 4 בנוב׳ 2004
אחלה תמונות בויי...
|
|
blue_slave(נשלט){מאסטר יקיר} |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
blue_slave(נשלט){מאסטר יקיר} • 4 בנוב׳ 2004
nerissa כתב/ה: יפה לכם חוג תפירה יוצרת..
מילא לתפור שפתיים תחתונות.. אבל אצל גברים, מה קורה אם העבד מתחרמן? משאירים פתח ל לזין לגדול? (אכן מזה די חששתי, אבל..........) |
|
Mistresss(שולטת){העבד ר} |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
Mistresss(שולטת){העבד ר} • 4 בנוב׳ 2004
חוזרת ורואה פעם אחרי פעם
מחרמן מאוד פשוט יצירת אומנות |
|
מאסטר יקיר(שולט) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
מאסטר יקיר(שולט) • 4 בנוב׳ 2004
nerissa כתב/ה: יפה לכם חוג תפירה יוצרת..
מילא לתפור שפתיים תחתונות.. אבל אצל גברים, מה קורה אם העבד מתחרמן? משאירים פתח ל לזין לגדול? נריסה יקירתי, במקרה של הכחול, אין ממש בעיה, השליטה המנטאלית שלי בו כל כך עצומה, שהיא כוללת גם את השליטה על זיקפתו, אשר מתעוררת אך ורק בהוראתי. אם האקט מתבצע עם עבד שעלול לקבל זיקפה תוך כדי, יש לתת לו לאונן ולגיע לפורקן לפני האקט. את התפרים אני פורם לאחר כמה דקות. מבחינתי אני, אישית, האקט אינוו מגרה אותי אותי מינית, אני מגיע לסיפוקים ולריגושים נפשיים עצומים. |
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
אוייש
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
SEAMASTER(שולט) • 4 בנוב׳ 2004
דמי בדיבורים אתה מאסטר .. ניו-בוי חלק איתנו אקסטרים שרק למעטים היה האומץ לחשוף אותו.. אני לא מדבר האם העניין מוסרי , בריאותי , שהרי בפטיש אין קונצנזוס אלה יש הקצנה ושוב דמי , עליך לזכור שבלי שום קשר למעשה או לחשיפת המעשה (ותודה ניו-בוי על החשיפה והשיתוף) העולם נוצר מאנשים שכאלה שחלקם היה בטירוף ולבסוף הטירוף הסתמן כנקודת מפנה ועיצוב דעה , עשיה ודומיננטיות פרודוקטיבית . אני תמיד אומר ועליך להפנים שהעולם נוצר מאנשים שרוטים משוללי רסן ואלה שאלוהים לא עניין אותם כלל וכלל .
|
|
Demi |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
Demi • 4 בנוב׳ 2004
טוב,
אין לי בעיה עם אקסטרים מכל סוג שהוא, אין לי בעיה עם מדיקל מכל סוג שהוא וגם אין לי בעיה שמפרגנים לזה. יש לי בעיה עם פעילויות מסוכנות כשלא מודעים לסיכונים וזה אומר - לכל הסיכונים. ויש לי בעיה עם ים של פירגונים בלי מילת אזהרה אחת כשמהעבר השני, לפעילות דומה מאוד שנשאלה לגבי שפחה היתה התלאמות והנה לכם לינק לצורך השוואה: http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=6334 אישית לא פירגנתי כי ספציפית האקט הזה מחליא אותי אבל כל מה שכתבתי לא קשור באופן אישי לניובוי ונראה לי שהייתי מאוד ברור בעניין, אולי הוא מודע לכל הסיכונים וההשלכות ואולי לא. לא לי לשפוט ואני גם לא רוצה לשפוט, זה עניין אישי שלו עם העבדים שלו. סי - אין לי בעיה עם אנשים שעושים דברים מסוכנים ולא בריאותיים רק שאני ממליץ להם לברר היטב מה הם הסיכונים. כי איך אומרים - עדיף לאבד רגע בחיים מאשר לאבד חיים ברגע, ובאנלוגיה - עדיף לברר היטב לפני שמממשים פנטזיה מאשר להצטער כל החיים שנפגענו או פגענו מעצם מימוש הפנטזיה. תגובות מתלהמות ואישיות כלפי (משמע - לא ענייניות) על עצם הצגת השאלות שהעלתי (1-על התגובות לתפירת השפתיים לעומת התפירה שמוצגת כאן. 2-בעניין ידיעת הסיכונים וההשלכות מראש לפני מימוש הפנטזיה והצורך בגורם מוסמך על מנת להציג אותם כהלכה) לא יענו. הגיע הזמן שאנשים ילמדו לקבל גם דיעות שונות, ילמדו גם לקבל ביקורת ויעשו זאת ברוח טובה. לא הכל אישי, יש גם דיונים למהותו של עניין. |
|