FrozenLips |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
בטיחות במועדון - והפעם חוויה אישית....
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
FrozenLips • 4 בנוב׳ 2004
לפני שעתיים חזרתי ממיון.
פתאום חשבתי על העובדה שאני (כנראה) סוויטצ'ית. כן, אני סוויטצ'ית. מה זה אומר לכם? אני באמת לא יודעת. בעיניי זו האפשרות לשחק both ways , להנות משני העולמות, להרוויח את המקסימום. ביום שלישי למדתי על בשרי (והסבר מיד יבוא) שזה גם להיות מוכן להצלפות שמגיעות באופן פתאומי מכיוון לא ידוע ולהזהר מהן. כן כן,איך אומרים בעברית זכה? כל הבעסה לי. למרות הכל, יום שלישי היה נפלא. התחממתי לאט לאט והמצב רוח הבינוני שהגעתי אתו השתפר. גם התקרית הקטנה שקרתה במהלך הערב, לא הפריעה לי יותר מדי (ושוב, הסבר בהמשך). היה ערב שקט וקהילתי. כשכולם התפזרו, התפזרתי גם אני והלכתי לישון. בבוקר הכל נראה אחרת. ענייננו כאן הוא הצלפה אחת והשלכותיה. ההצלפה הגיעה כשהסתובבתי במועדון, ואחד מידידיי (ובאמת שאין שום משמעות לשם האדם - כי זה היה בידידות ולא במטרה להרע) החליט שדרך מצויינת להסב את תשומת ליבי היא על ידי הצלפה עם שוט רכיבה על הגב. באמת שהוא כיוון לשכמה (כך אני מאמינה) אבל ההצלפה נחתה, ובכוח רב למדי בדיוק בין השכמות. בכל אופן, בו במקום לא ייחסתי לזה משמעות והמשכתי כרגיל אבל כשהתעוררתי בבוקר, כפי שאמרתי, הכל נראה אחרת. נפיחות נעימה וכאבים עזים ליוו אותי בדרכי. ביקור אצל הרופא הניב משככי כאבים, משחה נגד שרירים תפוסים וסיפור מאולתר לחלוטין על החלקה על ערמה של דפים ונחיתה על שידה, ארונית או כל רהיט מרובע אחר. בבוקר היום כבר לא הצלחתי לקום מהמיטה. את היום כולו ביליתי במיון של איכילוב עם צילומי רנטגן, זריקות וולטרן בשפע ודיאגנוזה של חבלה ללא סדק באחת מחוליות הגב שגררה נפיחות, תחושה מעומעמת ברגל שמאל והגבלת תנועה כמעט מוחלטת בצוואר. אני באמת לא מאשימה אף אחד אבל אני רוצה להזכיר לכולם את מה שהזכירו לי היום בצורה טובה מאוד - מה שאנחנו עושים עלול להיות מסוכן. למזלי זה נגמר בכאב צוואר שכנראה יעבור עוד כמה ימים אבל השם יודע איך עוד זה יכול להגמר. כולנו התרגלנו לשחק ב BDSM והתחלנו לשכוח שבסופו של דבר יש מאחורי זה כליות, עמוד שדרה והרבה אברים רגישים אחרים (אולי זו אחת הסיבות לדברים הלא בטיחותיים להחריד שאני רואה במועדון לא אחת.). כולנו צריכים להזכר בדברים שמראים רק ל"צעירים" רמזורי ההצלפות וכל אותם דברים שלמדתי בעל פה ויותר מזה עוד לפני שהנחתי את כף רגלי במועדון. בכל אופן, אני אהיה היום במועדון. מוגבלת קלות אך בתחושת הקלה. שיהיה לכולנו BDSM שפוי בטוח ובהסכמה. באהבה ענקית - שלכם, אלי |
|
moonstone(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
4 בנוב׳ 2004
moonstone(נשלטת) • 4 בנוב׳ 2004
מקוה שהידיד שלך שמע ממך על ההתפתחויות ומסיק מסקנות.
אין צורך לחשוף את שמו אבל הוא חייב ללמוד מהמקרה הזה! אני אישית לא מבינה את הקטע הזה של להסתובב במועדון להצליף בכל הבא ליד... ואם את לא יכולה להגיד לו אז תפני אותו לקרוא את מה שכתבת פה החלמה מהירה שפויה ובטוחה |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 20 שנים •
5 בנוב׳ 2004
לפני 20 שנים •
5 בנוב׳ 2004
מקבי(מתחלף) • 5 בנוב׳ 2004
אכן, צריך להיזהר. יש לזכור שגם עם כל הזהירות, עדיין מדובר בפרקטיס מסוכן, ותאונות קורות ויקרו. יש לנסות ולצמצם אותן, אבל להיות גם מוכנים אליהן... אז נכון, בדרך-כלל מדובר בפגיעות שמשמעותן אי-נעימות, אך עדיין - פגיעות.
באשר להצלפות רנדומליות - לא טוב. צריכים להיות מוכנים לפגיעה, והאדם שמכוון את השוט (על אחת כמה וכמה שוט סטנדרטי, קלאסי, בעל זנב יחיד, שפגיעתו יכולה להיות נוראה) צריך להיות מיומן, וגם שמושא הצלפתו לא יהיה בתנועה או לא מוכן. |
|