אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עצה ותובנה

SupperNova​(שולט)
לפני שבועיים • 3 בנוב׳ 2024
SupperNova​(שולט) • 3 בנוב׳ 2024
JustNobody כתב/ה:
אתה לא יכול לכעוס על נשים שלא עונות להודעות ממך, כנראה שסוג האינטראקציה שאתה מציע לא מתאים להן.
קראתי את הפרופיל שלך ואני רואה את הבלוג שלך, הכל מלא בסקס על כל גווניו.
בעצמך כתבת, יותר קינקי מאשר בדס"מ.

אתה באתר של בדס"מ, לא של סתם קינק.

אנחנו עדיין נשים ועדיין רובנו מעדיפות להשקיע קצת יותר ולקבל קשר משמעותי מאשר סתם זיון.
הפרופיל שלך לא נראה כמו משהו שמבטיח קשר כזה.
כן תיארת את עצמך מעט, אבל שורה לאחר מכן עברת לתיאורים מיניים, וסיימת בהשוואה הנודעת ציצי > תחת.

זה מפתיע אותך שזה מרתיע?

אולי שווה להשקיע קצת יותר בכתיבה, במקום להוריד סרטונים מפורנהאב.

אופציה שנייה - האתר הזה סתם לא בשבילך.

אגב, הסגברה - גבר שמסביר לאישה איך לעשות פעולה באופן מזלזל כאילו היא בת 3 + יוצא מנקודת הנחה שהיא לא יודעת/לא הייתה יכולה לעשות את הפעולה הזו בלעדיו, בלי תלות בידע המקדים שלה.

כועס? מי כועס? למה את מכניסה לי מילים לפה? איך ראית תלונה שלא עונים לי?

היו לי פה מלא פרופילים ואתרי הכרויות. ערכתי את הפרופיל שלי כמה פעמים והתחלתי עם נשים במציאות. אני גם מדבר עם גברים אחרים. זה שהפרופיל שלך לא נראה לי זה בסדר אבל אם היית קוראת את הפוסט שלי היית גם קוראת שזה כן עובד.

בבקשה לא לבטל לי את החוויה הגברית. השתמשתי במילה הסגברה באירוניה. תמצאי לי מילה מקבילה שאשה מסבירה לגבר שהיא יודעת יותר טוב ממנו והוא זקוק לידע שלה ואשתמש בה.
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 3 בנוב׳ 2024
אתה מספר על החוויה שלך.
הן מסבירות על החוויה שלהן.
כתבת פוסט במטרה לצעוק פשיזם והסגברה.
קיבלת תואר של טרולי מתחילולי. חמוד
SupperNova​(שולט)
Bluecollar כתב/ה:
אתה מספר על החוויה שלך.

החוויה שלהן לא רלוונטית.
זה כמו שיבוא גבר בפוסט על מחזור לנשים ויסביר לנשים שם שהחוויה שלהן לא נכונה והוא יודע מה החוויה הנכונה 😂

אתן לא חייבות להגיב על כל דבר. קצת מודעות עצמית וצניעות, אין לכם שמץ בחוויה גברית ולנסות להסביר לגבר שהחוויה שלו לא נכונה ושהוא לא פועל נכון זה הזייה לגמרי.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 3 בנוב׳ 2024
גם אם נשתמש במונח הזה בהשאלה ונהפוך את המינים בכוח-
מה הקשר "הסגברה" כשאנחנו מדברות על עצמנו, מה עובד עלינו, איך אנחנו חושבות, ולאיזה הודעות אנחנו נענה ולמי נפנה?

אתה לא שם לב, אבל אם כבר זה אתה שמסגביר לנו הנשים מה עובד על נשים, ושאנחנו תופסות את עצמנו כציידות בכלוב ונרדוף אחרי גברים שפשוט יחכו לנו ביציע.
זה נדיר שזה קורה, גבר שמקבל פניות הוא גבר שהשקיע לא מעט בהתנהלות מסקרנת ומזמינה בכלוב- וזה לא המקרה שלך עם בלוג שכולו רק לינקים לפורנו.
לא צריך להיות גבר כדי לדעת את זה, אנחנו פשוט יודעות למי אנחנו פונות.
וגם אז, מה לעשות, גבר שפשוט ישלח הודעה שמתאימה לנו נתקדם איתו במקום לשבור את הראש האם אותו אחד שנשאר בצד מחכה שנצוד אותו. לפחות ברוב המקרים.

ואני לא אומרת את זה מתוך החוויה הגברית, אני וכל היתר פה מסבירות את החוויה הנשית.
זה ילדותי להשתמש שוב ושוב באותה מילה לא רלוונטית כשאתה לא מסכים עם דעה מסוימת, ולהאשים אותנו במה שאתה עצמך עושה בשרשור הזה.
אם כבר אתה מדבר על מודעות עצמית וצניעות...
SupperNova​(שולט)
ArchAngel כתב/ה:
אם אם נשתמש במונח הזה בהשאלה ונהפוך את המינים בכוח-
מה הקשר "הסגברה" כשאנחנו מדברות על עצמנו, מה עובד עלינו, איך אנחנו חושבות, ולאיזה הודעות אנחנו נענה ולמי נפנה?

אתה לא שם לב, אבל אם כבר זה אתה שמסגביר לנו הנשים מה עובד על נשים, ושאנחנו תופסות את עצמנו כציידות בכלוב ונרדוף אחרי גברים שפשוט יחכו לנו ביציע.
זה נדיר שזה קורה, גבר שמקבל פניות הוא גבר שהשקיע לא מעט בהתנהלות מסקרנת ומזמינה בכלוב- וזה לא המקרה שלך עם בלוג שכולו רק לינקים לפורנו.
וגם אז, מה לעשות, גבר שפשוט ישלח הודעה שמתאימה לנו נתקדם איתו במקום לשבור את הראש האם אותו אחד שנשאר בצד מחכה שנצוד אותו. לפחות ברוב המקרים.

ואני לא אומרת את זה מתוך החוויה הגברית, אני וכל היתר פה מסבירות את החוויה הנשית.
זה ילדותי להשתמש שוב ושוב באותה מילה לא רלוונטית כשאתה לא מסכים עם דעה מסוימת, ולהאשים אותנו במה שאתה עצמך עושה בשרשור הזה.

אתן לא מדברות על עצמכן אלא מבטלות אותי בכך שאני עושה משהו לא בסדר או שהגישה שלי לא נכונה.זה הסגברה רק הפוך מינית. מאיפה אתן יודעות מה החוויה הגברית הנכונה? 😂 יצא לך להיות פעם גבר ולהתחיל עם נשים? מאיפה היהירות הזאת מה אני עושה או לא עושה נכון? 😂

האנלוגיה לצייד זה שהגבר אקטיבית מחפש את האשה ולא הפוך. אין כאן כוונה לצייד של חיה מסכנה או משהו בסגנון זה פשוט מי אקטיבי ומי פסיבי.

מאיפה את יודעת שהבלוג שלי תמיד היה רק לינקים של פורנו? מאיפה את יודעת על מה מבוססת החוויה העצה שלי? מאיפה את יודעת מה ראיתי, עשיתי ולמדתי?
על זה אני מדבר, על היהירות והחוסר מודעות העצמי המדהים שלכן. קופצות למסקנות ומסגבירות לי שאני צריך ללמוד ממכן מה החוויה של גבר.

יש אפילו אפליקציית הכרויות אולי הכי פופולרית שבנויה בדיוק על זה שהאשה שולחת הודעה ראשונה (באמבל) אז לפני שאתן מרגישות צורך להביא את הדעות הלא רלוונטיות שלכן שאני לא יודע איך להיות גבר קצת צניעות
Bluecollar​(שולטת)
SupperNova כתב/ה:
Bluecollar כתב/ה:
אתה מספר על החוויה שלך.

החוויה שלהן לא רלוונטית.
זה כמו שיבוא גבר בפוסט על מחזור לנשים ויסביר לנשים שם שהחוויה שלהן לא נכונה והוא יודע מה החוויה הנכונה 😂

אתן לא חייבות להגיב על כל דבר. קצת מודעות עצמית וצניעות, אין לכם שמץ בחוויה גברית ולנסות להסביר לגבר שהחוויה שלו לא נכונה ושהוא לא פועל נכון זה הזייה לגמרי.

אוי קטני, השלב של ההיקשים עוד קשה לך.
ושמעת מילה שבה לך לנפנף בה. כזה חמוד
Bluecollar​(שולטת)
SupperNova כתב/ה:
ArchAngel כתב/ה:
אם אם נשתמש במונח הזה בהשאלה ונהפוך את המינים בכוח-

אתן לא מדברות על עצמכן אלא מבטלות אותי בכך שאני עושה משהו לא בסדר או שהגישה שלי לא נכונה.זה הסגברה רק הפוך מינית. מאיפה אתן יודעות מה החוויה הגברית הנכונה? 😂 יצא לך להיות פעם גבר ולהתחיל עם נשים? מאיפה היהירות הזאת מה אני עושה או לא עושה נכון? 😂

האנלוגיה לצייד זה שהגבר אקטיבית מחפש את האשה ולא הפוך. אין כאן כוונה לצייד של חיה מסכנה או משהו בסגנון זה פשוט מי אקטיבי ומי פסיבי.

מאיפה את יודעת שהבלוג שלי תמיד היה רק לינקים של פורנו? מאיפה את יודעת על מה מבוססת החוויה העצה שלי? מאיפה את יודעת מה ראיתי, עשיתי ולמדתי?
על זה אני מדבר, על היהירות והחוסר מודעות העצמי המדהים שלכן. קופצות למסקנות ומסגבירות לי שאני צריך ללמוד ממכן מה החוויה של גבר.

יש אפילו אפליקציית הכרויות אולי הכי פופולרית שבנויה בדיוק על זה שהאשה שולחת הודעה ראשונה (באמבל) אז לפני שאתן מרגישות צורך להביא את הדעות הלא רלוונטיות שלכן שאני לא יודע איך להיות גבר קצת צניעות

מעניין שבאמבל שינו את המדיניות שלהם שגם גברים יכולים לפנות.

מלבד זאת, הדבר היחיד שמעיד על זה שקיימת אפליקציה כזו זה שיש להם רעיום חדשני שלדעתם יצליח (לא ממש הצליח(לא שהטענה שלך נכונה.
SupperNova​(שולט)
השולטות פה שוכחות שאני לא נשלט שלהן או בדינמיקה איתן.

מה גורם לכן לחשוב שאתן יכולות לנסות להיות מעליי, להסגביר לי (הפוך מגדרית), להוריד מהחוויה שלי?

עלה לכן השוט למוח
Bluecollar​(שולטת)
SupperNova כתב/ה:
השולטות פה שוכחות שאני לא נשלט שלהן או בדינמיקה איתן.

מה גורם לכן לחשוב שאתן יכולות לנסות להיות מעליי, להסגביר לי (הפוך מגדרית), להוריד מהחוויה שלי?

עלה לכן השוט למוח

אוווו...
זה כבר עלה שלב. למה אתה מרגיש נחות ושיש אישה מעליך?