צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

SPH למה לא?

Mary Jane
לפני שבועיים • 5 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 5 בנוב׳ 2024
Smart wolf כתב/ה:

חייב להגיד שאני לא מבין לגמרי את המחשבה שלך על הנושא.

הרי אנחנו בכלוב וכמעט רוב הפטישים פה זה פחות או יותר תסריט כתוב מראש
ולעג כזה או אחר לגופניות לערכיות של אדם זה או אחר ולהפיכתו לכלי.
אין זה אומר כמו שאמרו פה לפני שביציאה מן הסשן השולט או הנשלט מרגישים אותו דבר.
בסוף בעיני זה משחק.
ונכון אמרו פה מעליי שהרבה נשים יעשו זאת רק אחרי שיוודאו שהרוצה את ההשפלה הזאת אכן יכול לעמוד בה.

כנ"ל לגבי התגובה של מיתוסית.

עבורי זה לא משחק ולא סשן, אלא חלק ממערכת יחסים, קשר ודינמיקה
Smart wolf
Smart wolf • 5 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה:
Smart wolf כתב/ה:

חייב להגיד שאני לא מבין לגמרי את המחשבה שלך על הנושא.

הרי אנחנו בכלוב וכמעט רוב הפטישים פה זה פחות או יותר תסריט כתוב מראש
ולעג כזה או אחר לגופניות לערכיות של אדם זה או אחר ולהפיכתו לכלי.
אין זה אומר כמו שאמרו פה לפני שביציאה מן הסשן השולט או הנשלט מרגישים אותו דבר.
בסוף בעיני זה משחק.
ונכון אמרו פה מעליי שהרבה נשים יעשו זאת רק אחרי שיוודאו שהרוצה את ההשפלה הזאת אכן יכול לעמוד בה.

כנ"ל לגבי התגובה של מיתוסית.

עבורי זה לא משחק ולא סשן, אלא חלק ממערכת יחסים, קשר ודינמיקה

לא חושב שזה סותר.
כוונתי במשחק היא ל"משחק" בתוך מה שציינת מערכת יחסים קשר ודינמיקה.
אין ספק שאם זה גורם נזק מנטאלי לאחד הצדדים אז זה לא שווה.
deepThinker​(נשלט)

למה לא? למה כן!

deepThinker​(נשלט) • 5 בנוב׳ 2024
דווקא יש הרבה נשים שבקטע של SPH כחלק מהמטרייה של השפלה.
זה לא קינק לא מוכר, דווקא ההפך. ראיתי כאן לא מעט גברים ונשים שכותבים עליו (אמנם לא פוט פטיש).
אבל הקינקים המנטליים והמשמעויות שיכולות להתלוות אליו שציינת, כמו פוסיפרי וfriendzone וכאלה, הם כן נדירים ולא מגודרים לרוב בתוך קינק, כי הם פשוט יותר עלילתיים. גם אין הרבה שחשבו עליהם או מכירים אותם, ולך תמצא תוכן כזה (דיברנו על זה).
אז אתה פשוט צריך לחפש מישהי שאוהבת השפלה וחוסר מספיקות, ויש כאלו, SPH לבד בצורתו האיברית לא יספיק לך כפי שאתה כותב.

לגבי מה כן טוב להשפלה ומה לא, לכל אחד יש את מה שהוא נהנה ממנו.
אני בגישה של לעשות לימונים ממה שיש (שאין icon_smile.gif), דווקא מטאבואים ומדברים שכואבים לנו באמת, יש בזה משהו טיפולי בעיני ואפילו מעצים.

ואם יש לך זין קטן, זה לא חסרון, זה יתרון. הכל תלוי בזווית. בעיני, אתה זוכה לממש רובד נוסף של השפלה שאחרים עם זין גדול לא יזכו לו.
זה מבורך שמישהו יכול לבחור לשחק בעוד משהו.

לגבי משחק, זה לא אומר שזה מזויף, גם משחק הוא אמיתי ואינטימי. אז יש כל מיני מיקומים על הסקאלה, אלו שרוצים יותר קשר למציאות ואלו שישמחו לפנטז ללא קשר אליה כלל, אבל בתכלס, כולם פה משחקים ונכנסים לדמויות ואני לא רואה שום דבר רע בלעשות את זה בצורה יותר "מבויימת" או לא ריאליסטית אם זה משהו שמהנה.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 5 בנוב׳ 2024
לא מפתיע אותי שרוב הנשים בשרשור הזה אמרו שזה לא מדבר אליהן.

גודל הזין הוא אישיו גברי שעבר אירוטיזציה אצל הגבר שמתמודד איתו.
נשים זה פחות מעסיק, כי או שהגדול לא משנה עבורן או שאם הוא אכן משנה עבורן הן פשוט מחפשות פרטנר מתאים במקום להסתבך עם עצמן יותר מדי.
הרי זה לא משפיע על הדימוי העצמי שלהן בשום מידה, לא הן שחוות את הדחייה או את החשש מפניה, אין להן את המטען הרגשי סביב הנושא כמו שיש לגבר.

זה די ברור מה הצורך שגבר מפיק מהשפלת זין קטן, כשהנקודה הכואבת שלו הופכת למקור גירוי וגם קבלה כי הרי ככה הצד השני נדלקת ורוצה להתעסק בו בגלל משהו שחשש שידחה בגללו.
אבל הצורך של אישה לרדת לגבר ספציפית על הזין? אין יותר מדי סיבות שהוא יווצר.
לכן בדר"כ שולטות ישתמשו בזה כחלק מארנסל ההשפלות, אבל טרם ראיתי מישהי שזה קינק שעומד אצלה בפני עצמו, ומעסיק אותה כמו את הגברים של הז'אנר.
(כמובן שיש הכל, אבל יש סיבה שהן פחות בולטות לעומת הגברים עם הפטיש הזה).

בגדול אישה שזה לא אישיו עבורה לא תתרגש מהעובדה שיש למישהו זין קטן, זה אפילו ירגיש לה מרחיק ללעוג לגוף שהיא דווקא נמשכת אליו ולא רואה בו שום בעיה.
והרי יש משהו בלדקלם לאדם אחר שהגוף שלו דוחה ולא ראוי לך, אפילו אם זה בקטע משחקי, שיכול להוריד לך ממנו.

ואישה שחשוב לה גבר עם זין גדול לא תרצה לבזבז את זמנה על לדקלם לגבר מילים שמדליקות אותו בעוד היא מתפשרת על הסיפוק המיני שלא תוכל לקבל ממנו.

הנשים שנמצאות בנקודה הזו באמצע שמאזנת בין משיכה לזין קטן ללעג לו וכיבכול "רתיעה" אירוטית ממנו, ושלא אכפת להן לוותר על הזין של בן הזוג "כי הרי הוא כל כך קטן ולא ראוי" הן לא המקרה בדר"כ.
חלקנו אבל כן יכולות לזרום עם זה אם אנחנו מרגישות את החיבור הנכון עם הפרטנר, כשהוא כמובן מציע לדינמיקה בנינו משהו מעבר לצורך הפטישיסטי שלו.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני שבועיים • 6 בנוב׳ 2024
עכשיו שאני חושבת על מה שאמרת, ארכנג'ל,
אני מזדהה עם מה שאמרת על זה שהגיוני שלא אחפש SPH כי זה לא יושב לי על כלום;
מצד שני מלכתחילה כשבאים להשפיל מישהו אז זה לא יהיה סביב מה שרגיש אצלי אלא מה שרגיש אצלו. ונראה לי שזה מאפיין מהותי במה שמושך בהשפלות - שזה דורש מאד לראות את זה שמשפילים, צריך לראות לליבו ולדעת מה מפעיל אותו ומה יוציא ממנו את התגובה.
ההסברים של החברים פה מאד מעניינים בעיני וזה גורם לי יותר להבין. אני לא מתחברת להשפלה בדרך כלל, אבל אני כן מתחברת ללהגשים פנטזיות לנשלט שלי, אז אם יהיה משהו שלא ממש עניין אותי אבל אני רואה שמאד מגרה אותו - אז זה יתחיל לגרות גם אותי כי אני אדלק מלראות את ההידלקות שלו.

זה נורא תלוי באיך שמשווקים לי את זה. מכל חובבי הז'אנר, לא אצל כולם זה מאותו מקום ובאותה צורה.

אני חושבת שהיה לי קשה להכיל פרטנר שזה באמת אישיו אצלו ובאמת חושב שהוא לא שווה ושמגיע לו יחס רע - זה לא משהו שאני רוצה לאשש או להיות חלק ממנו. מהבחינה הזאת מאד הזדהיתי עם מה שכתבו מרי ג'יין ומיתוסית.
אבל גם נהניתי לקרוא את ההסברים ואני חושבת שבנסיבות מסוימות לא הייתי פוסלת.
ופה אהבתי את ההסבר של מסול, על זה שרבות לא ייכנסו לזה אם אין את ההיכרות וההבנה שאני לא עושה נזק.
    התגובה האהובה בשרשור
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 6 בנוב׳ 2024
למען היתר ספק אתחיל מלציין שאני לא מחפשת לבטל את הפטיש הזה, אלא לתת זווית נוספת לאיך הוא נתפס "בצד השני", בגלל שהוא יושב על חוויה מגדרית.

זה נכון שבשביל להשפיל מישהו את צריכה להתייחס למה שרגיש אצלו ולא אצלך, אבל נושא ההשפלה צריך להעסיק אותך ולהלהיב לא פחות כדי שזה יחווה כאירוטי ומרגש עבורך ולא סתם דקלום רק כדי לקלוע לצד השני לפנטזיה.
וכמו שאת מתארת, מה שידבר אליך בסיטואציה הזו יהיה לראות את הצד השני נדלק (ואני מזדהה איתך לגמרי).
אבל בפני עצמו? זין קטן מעסיק אותך? כמו שאמרת, לא ממש.
כי אנחנו הנשים לא אלו שאוכלת את התסביך אם נדחה בגלל זה או אם זה אומר משהו על הזהות המגדרית שלנו.

דימוי גוף גברי זאת חוויה גברית, נשים לא מרגישות את המטען הרגשי שגברים מסוימים מרגישים כלפי הזין שלהם.
לכן את תראי אותן לרוב זורמות עם בקשות של פרטנרים שהן רוצות להדליק, אבל הן לא יקימו בהמוניהן פרופיל שיתעסק כל היום בגברים עם זין קטן באותה מידה שנשלטים עושים זאת.
(וזאת הסיבה שאני תמיד אומרת שעדיף לחפש את האדם לפני הפטיש).

זאת לעומת פנטזיות אחרות שיכול להיות להן בסיס רגשי משותף.
נניח, כל משחקי הסמכות- הם לא חוויה שמוגבלת למין ספציפי, פשוט הצד השולט חווה אירוטיזציה לסמכות דרך השער הזה.
גם משחקי גיל, שנובעים מהחוויות הרגשיות מוקדמות שלנו, לא מוגבלים למין מסוים.
לכן תראי יותר פרופילים של mommy dom נניח, מאשר של אלו שמחפשת ספציפית זין קטן.
כי גם אישה וגם גבר חוו ילדות, גם אישה וגם גבר חוו חוויות מול סמכות, וחוויות שונות של חוסר אונים וכו'... שפשוט אצל צד אחד זה תפס מימד שולט ואצל האחר נשלט.
כמה נשים נדרשו להתמודד עם סוגיית גודל הזין?
אני בטוחה שיש כאלו שנוצרה להן הזדמנות, אבל אני לא רואה שזה המקרה השכיח.

השורה התחתונה היא שנשלטים שיחפשו את הזו "שבאה מהבית" עם הפטיש של ה SPH יתאכזבו.
אבל האלו שיחפשו מישהי ליצור איתה כימיה יממשו את הפטיש הזה, מהסיבות שציינת.
ולדעתי זה רלוונטי לכל קינק, אבל על אחת כמה וכמה כשמדובר בקינק שנובע מחוויה גברית כל כך.
Smart wolf
Smart wolf • 6 בנוב׳ 2024
ואוו כל כך מסכים עם רובכם/ן ולמדתי המון על אף שהבנתי כבר לפני שהפטיש שלי נורא קשה למימוש ועכשיו בכלל.

כי לא אשקר אני יודע מה יש לי בין הרגליים (חלקן יגידו גדול חלקן יגידו בינוני מינוס ואפילו קטן הכל יחסי למה שכל אחת ראתה) אבל,
וזה חשוב לדיון שלנו,
זה לא רק זה.
זה יותר חווית ההשפלה של אישה שלא תשים עליך כגבר שמושך אותה "שהיא שמה עליו" "לא בלבל שלה"
כי אתה יחסית רזה אליה (לא שהיא מלאה פשוט אתה נמוך ודי רזה עם בייבי פייס עבורה ונראה קטן ולא מהגברים הגדולים)

ואז עוד אחת מהסיבות היא זין קטן בעיניה (שבטח שיערה לפני שיש לך כזה בגלל האופי שלך והביישנות וחוסר הביטחון והמימדי גוף שלך)
ועוד סיבה היא שאתה לא דומיננטי
ואתה חמוד מידי ולא גבר גבר "אלפאי" בעינייה שיכול כביכול "להכניע" אותה,
אולי אחרות אבל לא מולה.
זה לא מהגברים שהיא נדלקת מהם ומרגישה אוטמטית מגורה מהם ומתרגשת לידם ומתביישת ומסתכלת עליהם בעין אחרת.

מה שאני בא להגיד,
זה שזה לא רק פן של אם יש גדול או לא,
זה גם האינטראקציה של אישה דומיננטית מול גבר שבעינייה הוא לא בלבל..
וזה בעיקר מה שמשפיל... לפחות בעיני
כל הדיבור על זה שיש כחלק מהפטיש הזה של
"זין חסר שימוש דוחה מגעיל" פחות מדבר אליי
אלא יותר היי אתה חמוד ממש הייתי רוצה בקרבתך אבל לא כגבר שאני נמשכת אליו ורוצה לשכב איתו ומרגישה פחות דומיננטית מולו
אלא יותר כמו ידיד גיי/חברה..
ניקה פול
ניקה פול • 6 בנוב׳ 2024
עשיתי את זה פעם למישהו - הוא לא דיבר איתי מאז.
Smart wolf
Smart wolf • 6 בנוב׳ 2024
ניקה פול כתב/ה:
עשיתי את זה פעם למישהו - הוא לא דיבר איתי מאז.

🤣🤣🤣 לא נכון!!