ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה של אדוןן מנוסה שלא שולט בעולם האנטרנטי:

אוריקו
לפני שבוע • 9 בנוב׳ 2024

שאלה של אדוןן מנוסה שלא שולט בעולם האנטרנטי:

אוריקו • 9 בנוב׳ 2024
אני אדון מנוסה שיודע מה הוא רוצה ואוהב, שכרגע נמצא בלי שפחה ראויה. בעבר רכשתי השפחות שלי בעולם האמתי, טבל כאמור כרגעצכזו ראויה ומחפש אחת. איך מוצאים שפחה בעולם שמאחורי המסך? איני יכול לשבת שבועות בפורומים...
שועלית
לפני שבוע • 10 בנוב׳ 2024
שועלית • 10 בנוב׳ 2024
תוכן תוכן ושוב תוכן.
תעמיד פרופיל מלא ומפורט, תכתוב בלוג, תשים תמונה או שתיים (תמונות שמייצגות אותך. לא בהכרח תמונה שלך) ותפסה בצורה מכבדת ונעימה.
אין דרך אחרת.
אוריקו
אוריקו • 10 בנוב׳ 2024
לעבוד בשיווק אנטרנטי...
א. אני מעדיף העולם האנלוגי, פנים אל פנים, חיוך, מגע, שוט...
ב. חלק מהעניין של אדון נמצא בסתירה לחיזור אחרי שפחות, לא? מעבר לאי הרצון שלי להפוך לחיית רשת, יש פה סתירה פנימית, לא?
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לגיטמי שאנשים פחות יתחברו לקטע של ההתכתבות הוירטואלית, בלי קשר לאיזה צד הם מהשוט, או עם איזה דיסוננס חיזור הם חיים 😉
לכן שווה לך ללכת למיפגשים ומאנצ'ים.
האווירה שם נינוחה והנשים והגברים באים להכיר אנשים חדשים בעולם שמאחורי המסך.
לרוב צומחות משם חברויות, לפעמים גם זוגיות.
בהצלחה.
noamika
noamika • 10 בנוב׳ 2024
אוריקו כתב/ה:
לעבוד בשיווק אנטרנטי...
א. אני מעדיף העולם האנלוגי, פנים אל פנים, חיוך, מגע, שוט...
ב. חלק מהעניין של אדון נמצא בסתירה לחיזור אחרי שפחות, לא? מעבר לאי הרצון שלי להפוך לחיית רשת, יש פה סתירה פנימית, לא?

לגבי ב.
אם אתה רוצה להכיר נשלטת אתה צריך לחזר אחריה
כי היא אישה קודם כל ואתה רוצה אותה.
היא צריכה להאמין בך כדי למסור את עצמה לך.
אם "לחזר" אחרי מישהי נמצא בסתירה לפוזה שלך כשולט
עדיף לך להישאר במקום שלך
    התגובה האהובה בשרשור
אוריקו
אוריקו • 10 בנוב׳ 2024
אין לי 'פוזה' כשולט ואין צורך להניח הנחות כעוסות. שולט זו לא פוזה או העמדת פנים. זה מצב נפשי. כזה שיש בו אחריות, סמכות, כוח ואהבה. מצטער אם נפגעת או הכעיסו אותך מתחזים לשולטים אבל לא באתי לריב. אני מאמין שהרצון והתשוקה של שפחה להתמסר לאדון מסוים נובעת מהכרות לצד תחושות בטן חזקות. אני חושב שלהתחיל באדון שמחפש שפחה זו עמדה מורכבת ורציתי להתייחס לזה. אין צורך לרגוז, לדבר על פוזות או להציע לי "להישאר במקום שלך".
רק אהבה בלבי, לנשים בכלל ולשפחה שלי בפרט. מחפש שפחה ולא שוחה כל כך בעולם האנטרנטי... שאלתי.
חשופה כמעט
חשופה כמעט • 10 בנוב׳ 2024
אוריקו כתב/ה:

לא הבנתי איפה ההסתירה הפנימית. ממתי להיות אדון מוביל ודומיננטי מנוגד לחיזור אחר נשלטת?
אם כבר ההפך הוא הנכון
StreetCat​(שולטת)
StreetCat​(שולטת) • 10 בנוב׳ 2024
תמיד משעשע אותי לראות איך גברים, בכל הגילאים, מכל גווני הקשת הבדסמית, מניחים שנשים כועסות או פגועות או רגישות, רק כי הן אמרו את דעתן המנוגדת לדעת הגבר.
בין אם זה סירוב, התנגדות, תשובה יבשה או העמדה במקום.

המחשבה שכל אישה בהכרח כועסת/פגועה, רק כי הגיבה לך לא בנחמדות שיא או ווטאבר, מצחיקה אותי כל פעם מחדש...

זה לא אישי לך, פשוט נתקלתי בזה כ"כ הרבה פעמים שזו כבר ממש תופעה...
Master Bruce

Re: שאלה של אדוןן מנוסה שלא שולט בעולם האנטרנטי:

Master Bruce • 10 בנוב׳ 2024
אוריקו כתב/ה:
אני אדון מנוסה שיודע מה הוא רוצה ואוהב, שכרגע נמצא בלי שפחה ראויה. בעבר רכשתי השפחות שלי בעולם האמתי, טבל כאמור כרגעצכזו ראויה ומחפש אחת. איך מוצאים שפחה בעולם שמאחורי המסך? איני יכול לשבת שבועות בפורומים...

לא עושים את זה. אין בנות באינטרנט.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
בעקבות שאלות בפרטי לגבי מיפגשים ומאנצ'ים באווירה נינוחה אז יש לי בבלוג פוסט מתעדכן שמרכז את אלו שאני יודעת עליהם נכון להיום.
מי שיש לו עוד עידכונים אשמח לקבל.
זה הפוסט 🧡👏🏻👇🏼
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=84&postid=1629728