Pooka(נשלטת) |
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
בראט עם פנטזיה להעניש
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
Pooka(נשלטת) • 9 בנוב׳ 2024
אז הבחור שאני יוצאת איתו חדש בעולם השליטה ונפלה לחיקי הזדמנות פז להעניש אותו, אשמח לעצות לשיפורים:
הכנתי לו מתנה קטנה והוא לקח אותה כקמע למילואים ואיבד אותה במקום שלא יכול לחזור אליו שוב. הכנתי אחת חדשה, בתוספת הבטחה שיקבל עונש וזו הפנטזיה - אקשור אותו למיטה, אכסה את עיניו ואתחיל לעשות טיזינג נשיקות, נשיכות קלות, לרדת לו עד שארגיש שהוא כמעט גומר - ואז אפסיק. אדרוש את ההתנצלות שמגיעה לי, על זה שאיבד משהו שהכנתי במיוחד בשבילו, שעוד אחרי האבידה בא וביקש שאכין עוד אני רוצה שיתחנן ממני לגמור, שיתנצל ויודה שטעה כדי שברגע שארגיש שזה אמיתי ומלא כנות אתן לו מתנה קטנה נוספת, שיחליט איפה הוא רוצה לגמור בא לי לרכב עליו עד שיתרוקן, זה הדבר האהוב עליו ואני כבר רטובה רק מלחשוב על זה |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 9 בנוב׳ 2024
מה השאלה?
|
|
Pooka(נשלטת) |
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
Pooka(נשלטת) • 9 בנוב׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: מה השאלה?
האם יש לך עצות לשיפור? מניחה שאולי גם עוד אופציות, למקרה וזה לא משהו שהוא מוכן אליו עדיין |
|
deepThinker(נשלט) |
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
deepThinker(נשלט) • 9 בנוב׳ 2024
מה שתיארת דווקא נשמע דיי סבבה ולוהט, את יכולה לשקול להוסיף גם מניעה לפני או לתת לו להתחכך בך כשהוא מתנצל ולהשאיר את הרכיבה עצמה רק לסוף אחרי שהתחנן והתנצל.
רק קחי בחשבון כשעושים למישהו אדג'ינג והוא ממש חרמן, לא משנה מאיזה מין הוא, הוא יגיד כל דבר כדי לגמור ושיקול הדעת הוא מעורפל. כך שאם את רוצה לקבל התנצלות כנה וחסרת אינטרסים זה לא בתוך המשחק. |
|
DiBella(שולטת) |
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
DiBella(שולטת) • 9 בנוב׳ 2024
מה שדיפ אמר.
דווקא הרעיון בפני עצמו חמוד, אבל לא הייתי נותנת לו לגמור - אפילו הייתי מושכת אותו עם זה שעות, עם עצירות באמצע. נותנת לו להרגיש כאילו הוא קרוב ושישרור במחשבה של "אולי הפעם היא כן תסלח לי" תתני לו להתחנף אליך מבלי שיהיה מין וגמירה בתמורה. לסלחנות שלך יש יותר ערך ממה שאת חושבת. |
|
red pepper |
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
9 בנוב׳ 2024
red pepper • 9 בנוב׳ 2024
תוסיפי טיפול sounding. זה יתחיל בתור עונש ויביא אותו לשיא הריגוש
|
|
Pooka(נשלטת) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Pooka(נשלטת) • 10 בנוב׳ 2024
red pepper כתב/ה: תוסיפי טיפול sounding. זה יתחיל בתור עונש ויביא אותו לשיא הריגוש
אשמח להסבר |
|
teacher(שולט) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
teacher(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
לא נראה לי שהתנצלות כנה זה מה שהיא באה למצוא
סאונד זה כלי (רפואי במקור), שמכניסים לתוך השופכה. אל תקשיבי למה שמייעצים לך פה, זה עניין למתקדמים. אני מציע (ושוב, את לא חייבת להקשיב) לשמור על ההחלה שלו (ואולי גם שלך) ב-BDSM, נטולת אביזרים חודרניים, ולהשאר באזור המשחקים המנטליים והאביזרים הבסיסיים כמו כיסוי עיניים, סדין, אזיקים, קרח ולראות איזה כיוונים הוא מרגיש בנוח לחקור. נראה לי שסאונדים או אפילו סטרפאון על ההתחלה עלולים לשלוח אותו להתנדב חזרה למילואים, לנסות למצוא בכל מחיר את מה שאיבד. |
|
Pooka(נשלטת) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Pooka(נשלטת) • 10 בנוב׳ 2024
teacher כתב/ה: לא נראה לי שהתנצלות כנה זה מה שהיא באה למצוא
סאונד זה כלי (רפואי במקור), שמכניסים לתוך השופכה. אל תקשיבי למה שמייעצים לך פה, זה עניין למתקדמים. אני מציע (ושוב, את לא חייבת להקשיב) לשמור על ההחלה שלו (ואולי גם שלך) ב-BDSM, נטולת אביזרים חודרניים, ולהשאר באזור המשחקים המנטליים והאביזרים הבסיסיים כמו כיסוי עיניים, סדין, אזיקים, קרח ולראות איזה כיוונים הוא מרגיש בנוח לחקור. נראה לי שסאונדים או אפילו סטרפאון על ההתחלה עלולים לשלוח אותו להתנדב חזרה למילואים, לנסות למצוא בכל מחיר את מה שאיבד. הבנת אותי לגמרי אשמח להבין מה הכוונה בסדין, לגבי השאר אנסה בהחלט תודה! |
|
cermitfrog |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
cermitfrog • 10 בנוב׳ 2024
תהני מלא!!!!
תזרמי עם מה שעושה לך טוב. |
|