Vanila princess |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Re: שאלה לפנויים/ת
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 10 בנוב׳ 2024
mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? וואו בחיי שאני לא יודעת איך להגיב לזה זה הגיון מאוד מוזר. 1. אתה אומר שאתה מקיים אורח חיים דתי וזה לא מסתדר עם בדסם. אז מה זה אומר בדיוק? שאתה מתכוון לוותר עם הבדסם כשתתחתן או לבגוד באשתך עם מישהי בדסמית? כי זה מאוד מסתדר עם הדת😂 2. מזה קשור לילדים ? מה אין זוגות בדסמים עם ילדים? ברור שכן. וכמו שאתה לא מכניס אותם לחדר שינה בעת יחסי מין או נושאים אחרים שלא מתאימים לילדים כנל בבדסם. בזה שהילדים לומדים מהמעשים שלנו אתה מאוד צודק. אם אתה לא שלם עם מי שאתה - אל תעשה ילדים יקירי הם יבינו זאת ילדים הם חכמים צריך לדעת איך ומה לתקשר להם ולא נשמע שאתה שם אני חושש שלא הסברתי את עצמי כראוי 1. לא אמרתי ש "בדסם" לא מסתדר עם הדת אמרתי רק שהסיכוי למצוא מישהי דתייה בגיל הרלוונטי שנרצה להתחתן וגם תאהב "בדסמ" קלוש ולכן אני מתכוון להתנזר לחלוטין מכל מה שקשור לבדסמ (כולל האתר הזה ) כאשר אני ימצא את האחת אני בשום מצב לא מתכוון לבגוד באמון 2. לגביי ילדים לגביי זוגות בדסמים אני באמת לא יודע אני רק אמרתי שבניגוד למה שקורה אצל רוב הזוגות בחדר המיטות דינמיקות בדסמיות לרוב משתלבות גם בחיים עצמם דבר שעלול להתפרש מהצד גם מבלי להתכוון לכך כאלימות לכל דבר ואחרי כל זה אני מודה שבתור רווק ללא ילדים אני באמת לא יודע איך ומה לתקשר להם ...(מקווה שאני יצליח רק להבין בזמן אם אתה באמת בדסמי וחושב שתצליח לחיות עם מישהי וניל אז עדיף שתתחיל לקנות הרבה פופוקורן שיהיה לך לסרט שאתה חי בו שמת לב כמה גברים נשואים יש פה באתר? למה אתה חושב שהם פה? תפנה לכמה תשאל אותם בשביל הקטע אי אפשר להתחתן רק מהראש ולחשוב שזה יעבוד, ילדון |
|
cermitfrog |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
cermitfrog • 10 בנוב׳ 2024
mister z כתב/ה: אלפא-בטא כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? אם ניסיון של אחרים מוערך אצלך, הצעתי היא לחפש כבר עכשיו את מה שמתאים לך, ולא לחיות בהמשך בחוסר. אני יכול במקום מסוים להבין מה אתה מחפש, את מה שנראה "נכון" , את האשה אליה הוסללת, אם זו החברה שהסליחה אותך (כמו שיש לחברים, למשל) או אתה את עצמך. אבל לאורך זמן, אתה בוחר בדרך קצרה וארוכה, במקום בדרך הארוכה, אך הקצרה. יש כאן נשים משגעות מכל הספקטרום, הגילאי האמוני והמסורתי. המלצתי לך, חפש אותה כאן, באירועים, בבלוגים, בלוח ההכרויות. תודה לי בחתונת הזהב שלכם. ניסיון ודעות של אחרים תמיד מעניינים אותי כי איזהו חכם הלומד מכל אדם למרות זאת אני רוצה לדייק את עצמי : מאחר שבחיים כולנו נדרשים לוויתורים בכל מיני תחומים אני חשבתי מה יותר חשוב לי ומה פחות ואני מקבל לחלוטין את העובדה שחדר המיטות שלי יהיה פחות מאופטימלי מינוס...ולמרות זאת אני חושב שיש דברים אחרים שיותר יכאבו לי להפסיד נב בתור אדם שמשוטט באתר כבר זמן מה עדיין לא נתקלתי פה בדתיות רק דתיים.... א. יש פה ובפט נשים דתיות ואפילו חרדיות. יש קבוצת טלגרם לדתיים. ב. לא לשלול סתם. |
|
cermitfrog |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
cermitfrog • 10 בנוב׳ 2024
[quote="Vanila princess"]
cermitfrog כתב/ה: אפשר בהחלט לשלב,
הייתה לי זוגיות כזו. אבל!!!! זה קשה מאוד לתחזק, בהרבה מקרים זה מונע משליטה מלמטה. הנשים שרוצות קשר כזה נוטות להגיע עם רשימת מכולת לא ראלית (כמו שלך). רק 20% מהאוכלוסיה מעל 1.85 (ולהם יש הרבה יותר בחירה) הדרך הטובה להתחיל זוגיות היא להכיר ממש. לתת מקום לפגיעות ולאפשר את הלא נודע. נחש מה גם רק 20% אחוז מהנשים הן בגובה שלי 😁 חבל להתמרמר זה פוגע במיניות וזה עושה קמטים ולא על זה הפוסט שלי. אין מרמור, רק פרספקטיבה רחבה ונסיון. ראיון ממולץ בנושא. https://youtu.be/ow3ao6YsCgQ?si=o3AFneoXzLW7j3sP |
|
mister z(שולט) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
mister z(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? וואו בחיי שאני לא יודעת איך להגיב לזה זה הגיון מאוד מוזר. 1. אתה אומר שאתה מקיים אורח חיים דתי וזה לא מסתדר עם בדסם. אז מה זה אומר בדיוק? שאתה מתכוון לוותר עם הבדסם כשתתחתן או לבגוד באשתך עם מישהי בדסמית? כי זה מאוד מסתדר עם הדת😂 2. מזה קשור לילדים ? מה אין זוגות בדסמים עם ילדים? ברור שכן. וכמו שאתה לא מכניס אותם לחדר שינה בעת יחסי מין או נושאים אחרים שלא מתאימים לילדים כנל בבדסם. בזה שהילדים לומדים מהמעשים שלנו אתה מאוד צודק. אם אתה לא שלם עם מי שאתה - אל תעשה ילדים יקירי הם יבינו זאת ילדים הם חכמים צריך לדעת איך ומה לתקשר להם ולא נשמע שאתה שם אני חושש שלא הסברתי את עצמי כראוי 1. לא אמרתי ש "בדסם" לא מסתדר עם הדת אמרתי רק שהסיכוי למצוא מישהי דתייה בגיל הרלוונטי שנרצה להתחתן וגם תאהב "בדסמ" קלוש ולכן אני מתכוון להתנזר לחלוטין מכל מה שקשור לבדסמ (כולל האתר הזה ) כאשר אני ימצא את האחת אני בשום מצב לא מתכוון לבגוד באמון 2. לגביי ילדים לגביי זוגות בדסמים אני באמת לא יודע אני רק אמרתי שבניגוד למה שקורה אצל רוב הזוגות בחדר המיטות דינמיקות בדסמיות לרוב משתלבות גם בחיים עצמם דבר שעלול להתפרש מהצד גם מבלי להתכוון לכך כאלימות לכל דבר ואחרי כל זה אני מודה שבתור רווק ללא ילדים אני באמת לא יודע איך ומה לתקשר להם ...(מקווה שאני יצליח רק להבין בזמן אם אתה באמת בדסמי וחושב שתצליח לחיות עם מישהי וניל אז עדיף שתתחיל לקנות הרבה פופוקורן שיהיה לך לסרט שאתה חי בו שמת לב כמה גברים נשואים יש פה באתר? למה אתה חושב שהם פה? תפנה לכמה תשאל אותם בשביל הקטע אי אפשר להתחתן רק מהראש ולחשוב שזה יעבוד, ילדון באמת יש בוגדים רבים באתר אבל בוגדים יש בכל מקום גברים תמיד בגדו ותמיד יבגדו כי זו הביולוגיה שלנו אבל למרות זאת כל הצווליזציה המערבית התבססה על העקרון שהאדם יכול לשלוט בטבע ולא להכנע לדחפים שלו אני לא מתחתן רק מהראש אני רוצה להתחתן מאהבה אני פשוט מקבל את הצורך לחבוש את ייצרי אם נזירים מצליחים לחיות חיים שלמים ללא אישה אני יצליח (אני מקווה) לחיות ללא שוט ביד נב תודה רבה כבר הרבה זמן לא קראו לי ילדון ..זה גרם לי להרגיש צעיר לרגע... |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
מיתוסית(שולטת) • 10 בנוב׳ 2024
אני נמצאת פה הרבה הרבה הרבה שנים. און אוף.
משחר הזמנים שאני פה- חיפשתי פה זוגיות. בפועל- היה קשה עד כדי בלתי אפשרי. אני גם ככה בררנית, אז הסיכוי להכיר מישהו פה שמתאים למה שאני מחפשת שזה קשה גם אצל ונילים- נמוך מאוד, שלא לדבר על זה שפה לא רואים תמונות כמו באפליקציה וכולם חרדים לפרטיות והאנונימיות שלהם, אז את יכולה לקשקש פה עם מישהו ולהתלהב ואז תחליפו תמונות ואחד מכם לפחות לא ירצה וזה מבאס ממש... וכמובן שמי שגר בפריפריה שהיא לא מרכז הארץ גם עם פחות אופציות. תורידי את העובדה שאני שולטת (היו תקופות שהייתי מתחלפת, אפילו יותר גרוע)- יש הרבה פחות נשלטים משולטים. תוסיפי לזה שלא מספיק שיש מישהו בדסמי שנראה לך סבבה, הוא גם צריך להיות עם נטיה משלימה לשלך, ולא רק זה- שגם תאהבו דברים דומים בבדסמ ולא רק בסקס, שרק על זה זה יכול ליפול (נניח אני אוהבת להצליף ולהכאיב והנשלט לא מתחבר לכאב בכלל... באסה רצינית). והבעיה המרכזית ותסלחו לי- יש פה הרבה סחלה. הרבה גברים שלא מחפשים קשר רציני, שמטרידים, שכותבים הודעות שמראות שלא קראו מילה ממה שכתבת בפרופיל, שמתייחסים אלייך כעל אובייקט מיני (שזה אולי סבבה לך כנשלטת, אבל כנראה רק עם מישהו שבחרת שיתייחס אלייך ככה... בטח לא אני כשולטת ובטח לא גברים רנדומליים). להרבה גברים פה מספיק שאת אישה ויש לך דופק והם ינסו את מזלם. אז זה עוד יותר מצמצם משמעותית את "המבחר" המעט לא קיים. בקיצור, התייאשתי פה לא מעט פעמים ותקופות. חשבתי שעדיף לחפש בחוץ מישהו במינימום קינקי ולנסות להכניס אותו לעולם הזה. ולבסוף אגיד, לפחות ממרומי ניסיוני, שהרבה פעמים הפנטזיה על בדסמ משתלטת והיא יותר ממה שיש במציאות. את מפנטזת שתכירי את השולט של חייך שיהיה בנזוג נפלא ותעשו מלא סשנים וסקס. בפועל... לפחות אצלי... דווקא כשיצאתי עם נשלטים/ מתחלפים/ קינקיים, העדפתי לבלות איתם זמן כבני זוג וגם לעשות יותר סקס רגיל/ קינקי ומה קשור עכשיו בדסמ ולמי יש כוח או זמן וזה דורש "הכנות" ומחשבה... אז דווקא עשיתי איתם לא הרבה בדסמ ומצד שני, הייתה לי גם התנסות חיובית אחת, שדווקא לא כיוונו ל"סשנים", אלא קטעים בקטנה פה ושם, חלק מהמארג הטבעי של החיים והזמן המשותף, הוא היה נלהב מאוד להתנסות וחתר לשם לא מעט והצליח לעיתים "לגרור" אותי פנימה (לא מתלוננת...). אני חושבת שיותר חשוב היה לי ש"תהיה האופציה" מאשר לעשות בפועל. לדעת שאם ארצה- זה זמין לי. אגב, גם זוגות ונילים יכולים להזדיין בהתחלה כמו שפנים, ועם הזמן, החיים והשנים גם עושים פחות סקס. נ.ב- מצד אחד מסכימה שבדסמ יכול להתחבר לאנשים מסוימים לפנטזיה או לקיצון. כשאת אוהבת מישהו לא תמיד קל לך להשפיל אותו או להכאיב לו ולהתייחס אליו כפי שהיית יכולה לגבר זר או מישהו שהקשר ביניכם נסוב רק או בעיקר על שליטה. מצד שני, אצלי לפחות, סשנים שמגיעים מאהבה ואינטימיות, יכולים להגיע למקומות אחרים לגמרי, עמוקים יותר, רחוקים יותר, אינטימיים יותר. מקום של יותר העזה והגמשת גבולות שיכולים להיווצר רק בתנאים של היכרות ואכפתיות, אמון וזה שאת סומכת לחלוטין על מי שמולך, משהו שמתאפשר לפעמים ברמות האלה רק מול בנזוג. זה לא רע. זה שונה. כל אחד מחפש משהו אחר. יש כאלה שמחפשים מישהי שתגלם דמות מסוימת וסובלים מתסביך הקדשה- קדושה. |
|
mister z(שולט) |
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
10 בנוב׳ 2024
mister z(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
cermitfrog כתב/ה: mister z כתב/ה: אלפא-בטא כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? אם ניסיון של אחרים מוערך אצלך, הצעתי היא לחפש כבר עכשיו את מה שמתאים לך, ולא לחיות בהמשך בחוסר. אני יכול במקום מסוים להבין מה אתה מחפש, את מה שנראה "נכון" , את האשה אליה הוסללת, אם זו החברה שהסליחה אותך (כמו שיש לחברים, למשל) או אתה את עצמך. אבל לאורך זמן, אתה בוחר בדרך קצרה וארוכה, במקום בדרך הארוכה, אך הקצרה. יש כאן נשים משגעות מכל הספקטרום, הגילאי האמוני והמסורתי. המלצתי לך, חפש אותה כאן, באירועים, בבלוגים, בלוח ההכרויות. תודה לי בחתונת הזהב שלכם. ניסיון ודעות של אחרים תמיד מעניינים אותי כי איזהו חכם הלומד מכל אדם למרות זאת אני רוצה לדייק את עצמי : מאחר שבחיים כולנו נדרשים לוויתורים בכל מיני תחומים אני חשבתי מה יותר חשוב לי ומה פחות ואני מקבל לחלוטין את העובדה שחדר המיטות שלי יהיה פחות מאופטימלי מינוס...ולמרות זאת אני חושב שיש דברים אחרים שיותר יכאבו לי להפסיד נב בתור אדם שמשוטט באתר כבר זמן מה עדיין לא נתקלתי פה בדתיות רק דתיים.... א. יש פה ובפט נשים דתיות ואפילו חרדיות. יש קבוצת טלגרם לדתיים. ב. לא לשלול סתם. פט? על הקבוצות טלגרם אני שומע שנים אבל עדיין לא מצאתי אף אחת... |
|
teacher(שולט) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
teacher(שולט) • 11 בנוב׳ 2024
מיתוסית כתב/ה: אני נמצאת פה הרבה הרבה הרבה שנים. און אוף.
משחר הזמנים שאני פה- חיפשתי פה זוגיות. בפועל- היה קשה עד כדי בלתי אפשרי. אני גם ככה בררנית, אז הסיכוי להכיר מישהו פה שמתאים למה שאני מחפשת שזה קשה גם אצל ונילים- נמוך מאוד, שלא לדבר על זה שפה לא רואים תמונות כמו באפליקציה וכולם חרדים לפרטיות והאנונימיות שלהם, אז את יכולה לקשקש פה עם מישהו ולהתלהב ואז תחליפו תמונות ואחד מכם לפחות לא ירצה וזה מבאס ממש... וכמובן שמי שגר בפריפריה שהיא לא מרכז הארץ גם עם פחות אופציות. תורידי את העובדה שאני שולטת (היו תקופות שהייתי מתחלפת, אפילו יותר גרוע)- יש הרבה פחות נשלטים משולטים. תוסיפי לזה שלא מספיק שיש מישהו בדסמי שנראה לך סבבה, הוא גם צריך להיות עם נטיה משלימה לשלך, ולא רק זה- שגם תאהבו דברים דומים בבדסמ ולא רק בסקס, שרק על זה זה יכול ליפול (נניח אני אוהבת להצליף ולהכאיב והנשלט לא מתחבר לכאב בכלל... באסה רצינית). והבעיה המרכזית ותסלחו לי- יש פה הרבה סחלה. הרבה גברים שלא מחפשים קשר רציני, שמטרידים, שכותבים הודעות שמראות שלא קראו מילה ממה שכתבת בפרופיל, שמתייחסים אלייך כעל אובייקט מיני (שזה אולי סבבה לך כנשלטת, אבל כנראה רק עם מישהו שבחרת שיתייחס אלייך ככה... בטח לא אני כשולטת ובטח לא גברים רנדומליים). להרבה גברים פה מספיק שאת אישה ויש לך דופק והם ינסו את מזלם. אז זה עוד יותר מצמצם משמעותית את "המבחר" המעט לא קיים. בקיצור, התייאשתי פה לא מעט פעמים ותקופות. חשבתי שעדיף לחפש בחוץ מישהו במינימום קינקי ולנסות להכניס אותו לעולם הזה. ולבסוף אגיד, לפחות ממרומי ניסיוני, שהרבה פעמים הפנטזיה על בדסמ משתלטת והיא יותר ממה שיש במציאות. את מפנטזת שתכירי את השולט של חייך שיהיה בנזוג נפלא ותעשו מלא סשנים וסקס. בפועל... לפחות אצלי... דווקא כשיצאתי עם נשלטים/ מתחלפים/ קינקיים, העדפתי לבלות איתם זמן כבני זוג וגם לעשות יותר סקס רגיל/ קינקי ומה קשור עכשיו בדסמ ולמי יש כוח או זמן וזה דורש "הכנות" ומחשבה... אז דווקא עשיתי איתם לא הרבה בדסמ ומצד שני, הייתה לי גם התנסות חיובית אחת, שדווקא לא כיוונו ל"סשנים", אלא קטעים בקטנה פה ושם, חלק מהמארג הטבעי של החיים והזמן המשותף, הוא היה נלהב מאוד להתנסות וחתר לשם לא מעט והצליח לעיתים "לגרור" אותי פנימה (לא מתלוננת...). אני חושבת שיותר חשוב היה לי ש"תהיה האופציה" מאשר לעשות בפועל. לדעת שאם ארצה- זה זמין לי. אגב, גם זוגות ונילים יכולים להזדיין בהתחלה כמו שפנים, ועם הזמן, החיים והשנים גם עושים פחות סקס. נ.ב- מצד אחד מסכימה שבדסמ יכול להתחבר לאנשים מסוימים לפנטזיה או לקיצון. כשאת אוהבת מישהו לא תמיד קל לך להשפיל אותו או להכאיב לו ולהתייחס אליו כפי שהיית יכולה לגבר זר או מישהו שהקשר ביניכם נסוב רק או בעיקר על שליטה. מצד שני, אצלי לפחות, סשנים שמגיעים מאהבה ואינטימיות, יכולים להגיע למקומות אחרים לגמרי, עמוקים יותר, רחוקים יותר, אינטימיים יותר. מקום של יותר העזה והגמשת גבולות שיכולים להיווצר רק בתנאים של היכרות ואכפתיות, אמון וזה שאת סומכת לחלוטין על מי שמולך, משהו שמתאפשר לפעמים ברמות האלה רק מול בנזוג. זה לא רע. זה שונה. כל אחד מחפש משהו אחר. יש כאלה שמחפשים מישהי שתגלם דמות מסוימת וסובלים מתסביך הקדשה- קדושה. גם אני הרבה מאוד שנים פה, אבל החוויה שלי לגמרי שונה. אני כן חברתי לפרטנריות קסומות פה וגם מצאתי זוגיות נהדרת שנמשכה כעשור. זה נכון שפונים אלי גם הזיות וחירטוטים, אבל זה לא כזה אסון. מתחילים שיחה, מקסימום זה יסתיים לפני שזה התחיל. לא קרה שום דבר. אני לא לוקח את עצמי יותר מדי ברצינות ואני יודע בוודאות, שלפעמים כשמהמרים על משהו שנראה כמו סיכוי נמוך, מוצאים יהלומים. וגם מרשה לעצמי ללמוד, להשתנות, להתפתח כתוצאה מהאינטראקציה. הטריק האמיתי הוא לדעת לשחרר |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 11 בנוב׳ 2024
[quote="cermitfrog"]
Vanila princess כתב/ה: cermitfrog כתב/ה: אפשר בהחלט לשלב,
הייתה לי זוגיות כזו. אבל!!!! זה קשה מאוד לתחזק, בהרבה מקרים זה מונע משליטה מלמטה. הנשים שרוצות קשר כזה נוטות להגיע עם רשימת מכולת לא ראלית (כמו שלך). רק 20% מהאוכלוסיה מעל 1.85 (ולהם יש הרבה יותר בחירה) הדרך הטובה להתחיל זוגיות היא להכיר ממש. לתת מקום לפגיעות ולאפשר את הלא נודע. נחש מה גם רק 20% אחוז מהנשים הן בגובה שלי 😁 חבל להתמרמר זה פוגע במיניות וזה עושה קמטים ולא על זה הפוסט שלי. אין מרמור, רק פרספקטיבה רחבה ונסיון. ראיון ממולץ בנושא. https://youtu.be/ow3ao6YsCgQ?si=o3AFneoXzLW7j3sP מתוק😀 אתה לא מכיר אותי מעולם לא ניהלנו שיחה אתה מתיימר לשפוט ולחנך אותי על סמך שני משפטים. אל תתערב לי בחיים ותתקדם מהפוסט שלי הוא לא על זה תפתח משלך .תודה |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 11 בנוב׳ 2024
mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: mister z כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב אני אישית לא מחפש פה בת זוג סיבה ראשונה: פרקטית אני מקיים אורח חיים דתי ומתכנן (עד כמה שאפשר) להתחתן עם מישהי דתייה וכאלה אין פה הרבה סיבה שנייה: מהותית אני לא מצליח לראות איך אפשר לקיים יחסי שליטה בתוך התא המשפחתי מבלי להשפיע לרעה על הילדים אם מקבלים את ההנחה שילדים לומדים איך לקיים מערכת יחסים מצפייה בהתנהגות ההורים איך תסבירו לילד שהסיבה שלאמא כואב זה כי היא נהנית מזה והסכימה לזה? וואו בחיי שאני לא יודעת איך להגיב לזה זה הגיון מאוד מוזר. 1. אתה אומר שאתה מקיים אורח חיים דתי וזה לא מסתדר עם בדסם. אז מה זה אומר בדיוק? שאתה מתכוון לוותר עם הבדסם כשתתחתן או לבגוד באשתך עם מישהי בדסמית? כי זה מאוד מסתדר עם הדת😂 2. מזה קשור לילדים ? מה אין זוגות בדסמים עם ילדים? ברור שכן. וכמו שאתה לא מכניס אותם לחדר שינה בעת יחסי מין או נושאים אחרים שלא מתאימים לילדים כנל בבדסם. בזה שהילדים לומדים מהמעשים שלנו אתה מאוד צודק. אם אתה לא שלם עם מי שאתה - אל תעשה ילדים יקירי הם יבינו זאת ילדים הם חכמים צריך לדעת איך ומה לתקשר להם ולא נשמע שאתה שם אני חושש שלא הסברתי את עצמי כראוי 1. לא אמרתי ש "בדסם" לא מסתדר עם הדת אמרתי רק שהסיכוי למצוא מישהי דתייה בגיל הרלוונטי שנרצה להתחתן וגם תאהב "בדסמ" קלוש ולכן אני מתכוון להתנזר לחלוטין מכל מה שקשור לבדסמ (כולל האתר הזה ) כאשר אני ימצא את האחת אני בשום מצב לא מתכוון לבגוד באמון 2. לגביי ילדים לגביי זוגות בדסמים אני באמת לא יודע אני רק אמרתי שבניגוד למה שקורה אצל רוב הזוגות בחדר המיטות דינמיקות בדסמיות לרוב משתלבות גם בחיים עצמם דבר שעלול להתפרש מהצד גם מבלי להתכוון לכך כאלימות לכל דבר ואחרי כל זה אני מודה שבתור רווק ללא ילדים אני באמת לא יודע איך ומה לתקשר להם ...(מקווה שאני יצליח רק להבין בזמן אם אתה באמת בדסמי וחושב שתצליח לחיות עם מישהי וניל אז עדיף שתתחיל לקנות הרבה פופוקורן שיהיה לך לסרט שאתה חי בו שמת לב כמה גברים נשואים יש פה באתר? למה אתה חושב שהם פה? תפנה לכמה תשאל אותם בשביל הקטע אי אפשר להתחתן רק מהראש ולחשוב שזה יעבוד, ילדון באמת יש בוגדים רבים באתר אבל בוגדים יש בכל מקום גברים תמיד בגדו ותמיד יבגדו כי זו הביולוגיה שלנו אבל למרות זאת כל הצווליזציה המערבית התבססה על העקרון שהאדם יכול לשלוט בטבע ולא להכנע לדחפים שלו אני לא מתחתן רק מהראש אני רוצה להתחתן מאהבה אני פשוט מקבל את הצורך לחבוש את ייצרי אם נזירים מצליחים לחיות חיים שלמים ללא אישה אני יצליח (אני מקווה) לחיות ללא שוט ביד נב תודה רבה כבר הרבה זמן לא קראו לי ילדון ..זה גרם לי להרגיש צעיר לרגע... 28 זה צעיר 😘 מאוד הייתי אומרת. נכון יש בוגדים בכל מקום , פה הם מחפשים את הייצר הבדסמי שחסר להם כי בחרו אשה ונילית לחיים עלפני בדסמית שככל הנראה יותר תואמת להם מבחינה מינית לפחות. צריך אהבה צריך חיבור מנטאלי וצריך גם התאמה מינית מי שרואה לנכון לדלג על זה ייתקל בבעיה ממה שראיתי לפחות. אנחנו פשוט לא רואים את החיים אותו הדבר מרגיש לי שאתה סותר את עצמך . אם הביולוגיה היא לא להיות מונגמי אז מה המטרה להתחתן? אפשר להביא ילדים גם בלי להתחתן. אתה חושב שילדים יהיו מאושרים בבית שההורים אינם אוהבים אחד תשניה? התשובה היא חד משמעית לא והורים שלא נמשכים אחד לשניה אין להם זוגיות בריאה והילדים מרגישים הכל. אתה באמת חושב שתוכל לדחוק את היצרים שלך כל החיים? זה הרבה זמן כל החיים. חושב שזה בריא? שזה נורמלי? אנחנו בני אדם לא רובוטים זה סיפור שאתה מספר לעצמך כדי לבנות את החיים שמצפים ממך והכניסו לך לראש. אולי נפגש עוד כמה שנים בכלוב תספר לי איך עבדה התוכנית שלך |
|
Silver Surfer |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Silver Surfer • 11 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: האם אתם פתוחים לאפשרות לזוגיות מכאן?
מדברת על זוגיות וניל בחוץ ובדסמם בבית לא קשר בדסמי בלבד. אם לא אשמח לדעת למה. שבוע טוב כן, אני פתוח לזוגיות כזו. זה ייקח לי עוד זמן, אבל בסוף אמצא אותה |
|