אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה של אדוןן מנוסה שלא שולט בעולם האנטרנטי:

אוריקו
לפני שבוע • 10 בנוב׳ 2024
אוריקו • 10 בנוב׳ 2024
StreetCat, את לוקחת הדיון למקום לא נכון והציניות מיותרת. אמרו לי שאני בפוזה ושעדיף שאשאר וכו'... זה נשמע לי כדיבור מתוך פגיעה. לא קשור למשהו שוביניסטי. בכל מקרה, אפסיק הויכוח פה. נראה שכמו בסיפור על חכמי חלם, אני מחפש מתחת לפנס את הפרוטה שנפלה לי בסמטה החשוכה. רק אהבה!
מחר

Re: שאלה של אדוןן מנוסה שלא שולט בעולם האנטרנטי:

מחר • 10 בנוב׳ 2024
אוריקו כתב/ה:
אני אדון מנוסה שיודע מה הוא רוצה ואוהב, שכרגע נמצא בלי שפחה ראויה. בעבר רכשתי השפחות שלי בעולם האמתי, טבל כאמור כרגעצכזו ראויה ומחפש אחת. איך מוצאים שפחה בעולם שמאחורי המסך? איני יכול לשבת שבועות בפורומים...

רכשת שפחות בעולם האמיתי?
אתה רציני כאילו?
mister z​(שולט)

Re: שאלה של אדוןן מנוסה שלא שולט בעולם האנטרנטי:

mister z​(שולט) • 10 בנוב׳ 2024
מחר כתב/ה:
אוריקו כתב/ה:
אני אדון מנוסה שיודע מה הוא רוצה ואוהב, שכרגע נמצא בלי שפחה ראויה. בעבר רכשתי השפחות שלי בעולם האמתי, טבל כאמור כרגעצכזו ראויה ומחפש אחת. איך מוצאים שפחה בעולם שמאחורי המסך? איני יכול לשבת שבועות בפורומים...

רכשת שפחות בעולם האמיתי?
אתה רציני כאילו?

נראה לך???
teacher​(שולט)
לפני שבוע • 11 בנוב׳ 2024
teacher​(שולט) • 11 בנוב׳ 2024
אני שאלתי את עצמי הרבה, האם אדון שנופל ביער ריק מנשלטות, הוא שולט?
והתשובה שלי לעצמי היתה שלא. כי שולט זה לא סטייט אוף מיינד בעיני, אלא שפה ותקשורת.
וכמו שפה ותקשורת, גם שליטה חייבת פרטנר. היא צריכה קהל משתתף ופעיל.
כשהשליטה היא לבד עם עצמך כ"סטייט אוף מיינד", היא מאבדת את רוב המשמעות שלה ומנתקת אותך מאינטראקציות חברתיות.
אנשים פה אמרו לך, מי בעדינות ומי בבוטות, שלפני השליטה יש תקשורת, ממש כמו בונילה. והתקשורת הזו נמשכת גם אחר כך.
והיא לא שם כדי להטיל ספק או דופי בהיותך שולט, היא רק מאפשרת את השליטה הזו מלכתחילה.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
אני חושבת שמי שיודע איך רוכשים שפחות בעולם האמיתי, יכול להמשיך לעשות זאת ואינו זקוק לאינטרנט.
אוריקו
אוריקו • 11 בנוב׳ 2024
אף אחד לא סיפר לי כמה תוקפנות יש בקהילה הזו.
אנסה לענות -
רכשתי היא צורת ביטוי. לא במובן של קניתי בשוק.
מאסטר, או אדון כפי שאני מעדיף, הוא בהחט סטייט אוף מיינד וזה לא סותר בעלל הצורך המתמיד בצקשורת, הן כדי להתחיל הקשר והן כדי לקיים אותו.
היו לי כמה שפחות לאורך בשנים, כמה מהן לטווח ארוך. כרגע אני נטול שפחה וזה חסר לי. חשבתי לנסות האתר הזה והקהילה הנעימה שאמרו לי שיש כאן. אולי לא הכינו אותי כראוי, אגב תקשורת. כמות הציניות פה מפתיעה אותי. למשל - "מי שיודע איך... לא זקוק" - לא נכון. ידעתי בעבר כמה פעמים ליצור קשרים טובים ומספקים הדדית עם שפחות וכרגע אני לא.
אם יש בתוך החיסול הממוקד פה מישהי שקוראת ומחפשת אדון מנוסה, קשוח וקשוב, אשמח אם תפנה אליי ונחפש לשבת לשתות משהו, להכיר.
יום נפלא לכולם/ן.
LoveSick​(שולטת)
LoveSick​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
StreetCat כתב/ה:
תמיד משעשע אותי לראות איך גברים, בכל הגילאים, מכל גווני הקשת הבדסמית, מניחים שנשים כועסות או פגועות או רגישות, רק כי הן אמרו את דעתן המנוגדת לדעת הגבר.
בין אם זה סירוב, התנגדות, תשובה יבשה או העמדה במקום.

המחשבה שכל אישה בהכרח כועסת/פגועה, רק כי הגיבה לך לא בנחמדות שיא או ווטאבר, מצחיקה אותי כל פעם מחדש...

זה לא אישי לך, פשוט נתקלתי בזה כ"כ הרבה פעמים שזו כבר ממש תופעה...

ויש את פישוטו שמציג את הגברים כקורבנות כי נשים שיחקו את המשחק שהם כל כך כמהים עליו. ולא היו נחמדות ונעימות. כשפתאום הזכות שלך כגבר בעולם נלקחת ממך ונשים לא חושבות רק עליך, יש מי שיצעק חמאס. וכך נשים מרגישות לא בסדר עם עצמן כי יש בידיהן כוח.
שלא לדבר על כך שהציג את עצמו כקורבן כשאישה שהוא בא אתה הותקפה והוטרדה, כאילו הפגיעה הייתה בו ולא בה כי הוא בא איתה.
כאילו משהו נלקח ממנו בעצם הפגיעה באישה שהיא אדם לגמרי נפרד ממנו. מבלי לראות שהיא הקורבן ולו אין שום קשר או סיבה להפגע
LoveSick​(שולטת)
LoveSick​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
אתה פשוט שורק להם והן באות.
כמה גמלים שילמת עליהן בעבר?