צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בראט עם פנטזיה להעניש

teacher​(שולט)
לפני שבוע • 11 בנוב׳ 2024
teacher​(שולט) • 11 בנוב׳ 2024
Pooka כתב/ה:
teacher כתב/ה:
לא נראה לי שהתנצלות כנה זה מה שהיא באה למצוא icon_smile.gif

סאונד זה כלי (רפואי במקור), שמכניסים לתוך השופכה. אל תקשיבי למה שמייעצים לך פה, זה עניין למתקדמים.
אני מציע (ושוב, את לא חייבת להקשיב) לשמור על ההחלה שלו (ואולי גם שלך) ב-BDSM, נטולת אביזרים חודרניים, ולהשאר באזור המשחקים המנטליים והאביזרים הבסיסיים כמו כיסוי עיניים, סדין, אזיקים, קרח ולראות איזה כיוונים הוא מרגיש בנוח לחקור. נראה לי שסאונדים או אפילו סטרפאון על ההתחלה עלולים לשלוח אותו להתנדב חזרה למילואים, לנסות למצוא בכל מחיר את מה שאיבד.

הבנת אותי לגמרי
אשמח להבין מה הכוונה בסדין, לגבי השאר אנסה בהחלט
תודה!

סדין משומש שאפשר לקרוע לרצועות רחבות, זה מה שאני מציע לאנשים "טרום קשירות".
בעיקר כי אזיקים זה מכשיר קשה ולא נעים ולמרות שהם מאוד זמינים, הם לעיתים קרובות גורמים לאי נוחות וכאב לא סקסי, וחבלים זה קצת מורכב בהתחלה ולוקח הרבה יותר מדי זמן.
עם הסרטים הרחבים שעשויים מסדין אפשר (בלי לפחד מנזק) לקשור את הידיים והרגליים שלו למיטה, או יד ליד ורגל לרגל, ופשוט לגזור אותם אחר כך. לא צריך לקשור הדוק. בגלל שהסדין לא גמיש, מספיק לקשור ככה שהוא יתקשה להשתחרר. לצוואר כדאי לא לקשור כלום אלא פשוט להפעיל לחץ קצת אם את רוצה, באמצעות הידיים או הסרטים, בלי לקשור.
אם תצליחי בלי שהוא ישים לב, לגרום לו ללבוש בגדים שאפשר לוותר עליהם, תוכלי להפתיע אותו ולגזור ממנו עם מספרים את הבגדים בזמן שהוא קשור למיטה. הפעולה הפשוטה הזו כשלעצמה יש לה השפעה לא קטנה על מידת הרצינות שלו. רק תזהרי לא לפצוע עם המספריים.
אם את לא בטוחה לגבי הקשירה של הידיים והרגליים למיטה, את יכולה להכין את הכל מראש. (לולאות לרגלי המיטה, עם שארית מספיק ארוכה לקשור את הגפיים, אפשר להסתיר הכל מתחת למזרון ולשלוף ברגעים המתאימים). יש פה כל מיני התחלות של רעיונות קלילים שאת יכולה לקדם בהתאם לדינמיקה שמתפתחת ביניכם. אם הוא נאבק ומתחצף, ותרי על המספריים וקחי את הזמן. אם הוא מתמסר, תני בראש. תגזרי, תחנקי אותו עם החזה, עם הישבן, תאכלי עליו סושי, ציירי עליו עם טוש לא מחיק, אם אין לו שפם את יכולה לצייר לו.
ותזכרי שלכל שבת יש מוצאי שבת, וחשוב שהוא יאהב אותך יותר אחרי האירוע הזה ולא פחות.