צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה על כלובונים

deepThinker​(נשלט)
לפני שבוע • 10 בנוב׳ 2024
deepThinker​(נשלט) • 10 בנוב׳ 2024
עבורי, ביצה.
אחת הפנטזיות הילדיות שהיו לי ברגע שגיליתי שניתן לשחק עם הזין זה שמישהי מלבישה לי מכשיר כזה על הזין שיודע למעוך ולרטוט אותו בהחלטתה, ואותי מאוד מובך וחסר אונים לגבי הסיטואציה הזו, מולה.
אחרי שגיליתי שיש ז'אנר כזה בדסמ ואז אחרי זמן מה גיליתי שיש דבר כזה כלובון הבנתי שכנראה אני לא היחיד עם הפנטזיות הבידיוניות האלו ושהייתי צריך לרשום על זה פטנט בזמן icon_sad.gif
אלפא-בטא​(מזוכיסט){נשלט}
את אביזרי הצניעות לא הפציעו לעולם רק לאחר הופעתן של מדפסות התלת מימד.
מתועדות בהסטוריה דרכים שונות לאכוף על הזכר אין אונות.
על כל פנים, הכלובון נהדר למי שרוצה לחוש את מגף כף ידה של הבעלית, המוחשי או המרוחק, בכל מקום ובכל שעה של היום, ואיזה זכר יתנגד למגע רציף שכזה?
עבורי, לפחות בשלבי ההכרות הראשונים עם נושא הכלובונים, זה היה המשך ישיר לפינת הרופאה חולה שכה אהבתי בילדותי.
בן דודם המתוחכם יותרי של הסטאטוסקופ, המקל, המדחום, והתחבושת.
Donnie​(נשלט)
Donnie​(נשלט) • 10 בנוב׳ 2024
אני חושב שהדבר האחרון שאפשר להגיד על גברים נשלטים זה שהמיניות שלהם נובעת מצורך "להיות כמו כולם".
Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 11 בנוב׳ 2024
Bluecollar​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
Donnie כתב/ה:
אני חושב שהדבר האחרון שאפשר להגיד על גברים נשלטים זה שהמיניות שלהם נובעת מצורך "להיות כמו כולם".

בום
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
מצד אחד, כלובונים לא גדלים על עצים. מישהו המציא אותם. אז כנראה שהתקיימה איזושהי פנטזיה שקדמה להמצאה. גם עבורי, הגילוי של כלובונים התחבר לפנטזיות שגדלו בי.

מצד שני, זה גם ברור לי שהתכנים שאנחנו נחשפים אליהם בעולם משפיעים על הפנטזיות שלנו. לא תרנגולות ולא ביצים נבראו בוקר אחד. הם התפתחו בהדרגתיות. ונראה לי שגם הפנטזיות שלנו לא נבראו ביום אחד. הן מתפתחות.
    התגובה האהובה בשרשור
LoveSick​(שולטת)
LoveSick​(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
אוי אנשים שלא יודעים להיות טרופים ובמקום זה יוצאים טיפשים
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
נכון לעכשיו אין לי פנטזיות על כלובונים. ראיתי תמונות, קראתי סיפורים, so far לא יצר אצלי פנטזיות בנושא.

כן מסקרן אותי להתנסות בזה ולגלות מה הפוטנציאל של זה - ממה זה מורכב ואת מה זה מפעיל: איך משתמשים בזה לצרכי כאב? איזה סוגים של השפלה אפשר להוציא מזה? אילו אלמנטים של מיינדפאק אפשר לחבר לזה? וכן הלאה.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 11 בנוב׳ 2024
אליפסה כתב/ה:
מצד אחד, כלובונים לא גדלים על עצים. מישהו המציא אותם. אז כנראה שהתקיימה איזושהי פנטזיה שקדמה להמצאה. גם עבורי, הגילוי של כלובונים התחבר לפנטזיות שגדלו בי.

מצד שני, זה גם ברור לי שהתכנים שאנחנו נחשפים אליהם בעולם משפיעים על הפנטזיות שלנו. לא תרנגולות ולא ביצים נבראו בוקר אחד. הם התפתחו בהדרגתיות. ונראה לי שגם הפנטזיות שלנו לא נבראו ביום אחד. הן מתפתחות.

כמו חגורת צניעות לנשים גם כלובונים הומצאו בקטע רע.
ימי הבניים, מנזרים, נערים חוטאים ומאוננים….כמרים מרושעים פלוס דמיון אנושי
והנה הגענו.