davy jones(אחר){אהבת חינם} |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
davy jones(אחר){אהבת חינם} • 11 בנוב׳ 2024
bondman כתב/ה: davy jones כתב/ה: עשו ביד , וגמרו. מה לא ברור חחח
לדעתי אתה קצת מרדד את זה. לא מרדד כל המתח המיני שהיה להם כשהם שוחחו איתה ירד במכה אחת ברגע שהגיעו לפורקן , ומשם כבר אין עם מי לדבר. |
|
DiBella(שולטת) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
DiBella(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
davy jones כתב/ה: bondman כתב/ה: davy jones כתב/ה: עשו ביד , וגמרו. מה לא ברור חחח
לדעתי אתה קצת מרדד את זה. לא מרדד כל המתח המיני שהיה להם כשהם שוחחו איתה ירד במכה אחת ברגע שהגיעו לפורקן , ומשם כבר אין עם מי לדבר. אשכרה השיטה שהכי עובדת זה למשוך אותם כמה שיותר איזה עצוב זה. |
|
chemistry(שולטת) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
chemistry(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
כן, היתה לי תחושה שאחרי השאלה:" אז איך את אוהבת לשלוט?" הם כבר מוצאים את הז.. מהמכנסיים🤣🤦♀️אז אני כבר לא מוכנה לענות על זה בכלל
|
|
Daniel-Rope |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Daniel-Rope • 11 בנוב׳ 2024
מניח שאצל רובם זו פשוט פנטזיה אבל כאשר נקרית בדרכם האפשרות להפוך אותה למציאות הם מקבלים רגליים קרות ונעלמים.
הבעיה שבדרך הם פוגעים במי שבאמת מחפשת נשלט ומבזבזים את זמנה. |
|
DiBella(שולטת) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
DiBella(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
chemistry כתב/ה: כן, היתה לי תחושה שאחרי השאלה:" אז איך את אוהבת לשלוט?" הם כבר מוצאים את הז.. מהמכנסיים🤣🤦♀️אז אני כבר לא מוכנה לענות על זה בכלל
מתה על השאלות האלה. "אז איך את אוהבת לשלוט?" "מה את עושה בתור שולטת?" "תתארי מה היית עושה לי?" "איזה עונשים תביאי לי?" "מה הפתישים שלך?" "מתחברת לX?" (ולרוב זה זיון בתחת) |
|
Reverence(אחר) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Reverence(אחר) • 11 בנוב׳ 2024
DiBella כתב/ה: chemistry כתב/ה: כן, היתה לי תחושה שאחרי השאלה:" אז איך את אוהבת לשלוט?" הם כבר מוצאים את הז.. מהמכנסיים🤣🤦♀️אז אני כבר לא מוכנה לענות על זה בכלל
מתה על השאלות האלה. "אז איך את אוהבת לשלוט?" "מה את עושה בתור שולטת?" "תתארי מה היית עושה לי?" "איזה עונשים תביאי לי?" "מה הפתישים שלך?" "מתחברת לX?" (ולרוב זה זיון בתחת) ומה התשובות? סתם, סתם! |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
פשוט מבזבזי זמן ואנרגיה.
חוסר נסיון זה גבול אצלי ומסתבר שזה לא רק אצל צעירים. פשוט מאונני מקלדת או כאלה שטרם השלימו עם הרצון שלהם להיות במקום נמוך וחסר שליטה. לכן תעשי לעצמך טובה ותוסיפי חסרי נסיון לרשימת הגבולות שלך. ובקלות את עולה על כאלה שמשקרים בקורות חיים 😉 |
|
מאיקי(שולטת) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
מאיקי(שולטת) • 11 בנוב׳ 2024
תקשיבי הם אפסים
אצלי זה אפילו לפני ההיעלמות, אם הם נואשים ומתחננים ואני אפילו לא רואה זרזיף של אישיות אני לא שוקלת אותם אפילו |
|
CaptainBlackburn |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
CaptainBlackburn • 11 בנוב׳ 2024
וואו הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה הייט, אבל הפעם חייב להגיד שהוא כנראה מוצדק. נוטה להאמין שזה לרוב נובע מאוננות מקלדת ולזה לצערי אין פתרון קל, אבל עבור מצב של רגליים קרות הפתרון הוא פשוט לא לקפוץ מ0 ל100, להיות שקול, מאופק ומכבד ולא לחשוב מלמטה. אני יודע שקל להגיד וקשה ליישם, הצעירים חוטאים בזה המון אבל ברוב המקרים לומדים בדרך הקשה (ובתקווה לא פוגעים באף אחד) ומתכנסים בסוף, לפחות ככה זה אצלי.
|
|
mister z(שולט) |
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
Re: צעירים פחדנים
לפני שבוע •
11 בנוב׳ 2024
mister z(שולט) • 11 בנוב׳ 2024
chemistry כתב/ה: אני לא מצליחה להבין מה הקטע של בחורים צעירים לשלוח הודעה עם תמונות, להתחנן להכיר ואחרי שאת מביאה עניין פשוט להיעלם ולמחוק את הפרופיל, עד כדי כך. מילא זה היה קורה פעם- פעמיים, אבל לא, כול יומיים...אפילו מגיעיים לטלגרם כבר ואז אחרי שאני מבקשת לעבור לשיחת טלפון שם, נעלמים ו/או מוחקים יוזר
בתור נציג הצעירים בשרשור אני חייב לשאול למה את חושבת שמי שנעלם זה צעיר? אולי זה פשוט טרול או מתחזה? לא תאמיני אם כמה נשים חשבתי שדיברתי ובדיעבד כנראה שרובם גברים הסיבה שהם מסרבים לשיחה היא כי קול יותר קשה לזייף אנשים פה אוהבים להתחזות למה שהם לא ובדרך כלל פרופילים שנמחקים או משנים את השם תדיר זה סימן להתרחק |
|