Slick(סדיסט) |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לשלוט כזוג על עבד
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
Slick(סדיסט) • 12 בנוב׳ 2024
מי התנסו? (מכל צד של המשולש: שולטת, בויפרנד, עבד)
אני מרגיש שממש הכנסתי את הנישה הזו והכרתי אותה להמון אנשים, בעיקר נשים, ואפילו כאלו שהיו שנים בסצנה. אבל בעוד שאני נכנס למערכות יחסים ובמוצהר מודיע שהעבדים שלי לרשותה, אני שומע מהרבה עבדים שחוו ההיפך. הרבה נשלטים סיפרו לי שהם שירתו מישהי במשך תקופה, ואז יום אחד היא הכניסה את החבר שלה לקטע, והעבד הפך להיות רכוש זוגי. מניסיון זאת חוויה אדירה אבל... עוד לא הייתי בקשר ארוך ורציני שכלל את האלמנט הזה, רק בקשרים קצרים. אשמח לשמוע חוויות, מסקנות ואפילו תהיות מכל הצדדים! |
|
הוא(שולט) |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
הוא(שולט) • 12 בנוב׳ 2024
ללא קשר למגדר או תפקיד כשמכניסים פרטנר נוסף הדינמיקה והאנרגיות משתנות על אחת כמה וכמה כשמכניסים שליטה נוספת . סגנון צרכים וויב אחר זה דורש תקשורת ועקומת למידה אם זה בכלל מתאים.
|
|
MyLexicon |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
MyLexicon • 12 בנוב׳ 2024
בדסמ בשניים זה מורכב.
בדסמ בשלושה, על כל הקומבינציות האפשריות, זה אירוע מורכב למדי |
|
עבדו 33 |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
עבדו 33 • 12 בנוב׳ 2024
התנסיתי כעבד וכאחד מהזוג. זו פנטזיה ענקית וק'ה להגשים.
אגב אם יש פה עבד נערי ודו שרוצה לשרת שני בני זוג האינבוקס שלי פתוח. |
|
the waves |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
the waves • 12 בנוב׳ 2024
אני אישית לא ניסיתי את זה, אבל לפי דעתי זה פשוט מטורף בקטע הטוב, כאילו זה הדבר הכי טוב שעבד יכול לבקש(כי תמיד יש את החשש הקטן שעצם היותו עבד לא פוגע במלכה,אבל כאן זה בדיוק ההפך) וגם העבד הוא סה''כ רכוש ורכוש הוא של שני בני הזוג בקיצור זה נראלי פשוט חלום וחלום טוב, ולפי דעתי כל עבד היה מסכים לזה בשמחה(אני דוגמא וואלה הייתי רוצה, לדעת שאני עבד טוטאלי עבד אמיתי), יותר מזה אפשר גם לייעל ולהוסיף שכמו שמשתמשים בטלוויזיה ככה אפשר להשתמש בעבד הכוונה כל מי שמורשה מטעם המלכה יוכל להשתמש בו
זה יהיה פשוט מטורף נ.ב-כמובן שאם העבד יתנהג לא ממושמע ב100 אחוז יהיה עונשים |
|
זוג פלוס(שולטת) |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
זוג פלוס(שולטת) • 12 בנוב׳ 2024
מורכב...אבל לא בלתי אפשרי.
מורכב, כי הרצונות והכוונות של כולם צריכים להיות זהים. זה משהו שצריך להיות ידוע, ברור וגלוי מראש בלי כל מיני הפתעות, הנחתות או הטעיות למיניהן לא משנה מאיזה צד שולטים או נשלטים. אצלנו למשל, האינבוקס שלי מלא בהודעות ממחפשי שולטות, זוגיות ואהבה שגילו את האור פתאום ו''נזכרו'' שבעצם החלום שלהם בכלל הוא להשלט על ידי זוג. ברור לי שזה לא המצב. ההתנהלות בשלישיה גם שונה בתכלית. גם כאשר מדובר בבני זוג האופן בו הם יתקשרו או יתנהגו עם נשלט/ת לא יהיה זהה וזה משהו שצריך לקחת בחשבון. כנשלט/ת אתה יכול למצוא עצמך מרגיש בנח רק עם אחד מבני הזוג כשאתה בעצם לא באמת יכול להרשות לעצמך לבחור מבין השניים. מנסיוני צריך להכנס לקשר לזה רק אם זה משהו שאתה באמת רוצה תוך שאתה מבין מה זה דורש ממך ולא כאיזו פנטזיה או משהו אגבי שבא לך לנסות. ועם כל המורכבות, כשזה קורה, זו בהחלט חוויה שכולם מרוויחים ממנה. כמו אצלך, גם אצלנו מעטים הקשרים שנמשכו לאורך תקופה ארוכה. אני תולה את זה בעיקר בעובדה שאנשים עם הזמן מפתחים העדפות או משיכה רק כלפי אחד מבני הזוג ואז מטבע הדברים הקשר כבר לא יכול להתקיים כשלישיה. |
|
הטופר המפשר |
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
לפני יומיים •
12 בנוב׳ 2024
הטופר המפשר • 12 בנוב׳ 2024
שאלה מעניינת.
כן, התנסתי בזה. חוויה מעניינת , כמה הערות של בעניין הזה. 1) כך בחשבון שאם הנשלט לא בי סקסואל ואילו השולט כן, והשולט רוצה ששהנשלט ישרת גם אותו אז זה בעיה, והסיכוי שזה יעבוד הוא דיי נמוך. באופן אישי , מאוד נמשך ליחסי שליטה, אבל אין לי שום משיכה פיסית לגברים , מה לעשות. אז בסופו של חשבון לא יכולתי לשקר לעצמי בעניין הזה ולהמשיך את המשחק הזה. היה מפגש, היה נחמד, לא מעבר לזה. 2) אם השולט לא בי וגם הנשלט לא, כך בחשבון שהנשלט ממלא כאן איזו פונקציה שהשולט לא יכול למלא או לא רוצה מכל מיני סיבות. ואז... מנסיון זה מקום שיכול להיות בעייתי. אני מיוזמתי לא רציתי להמשיך את הדבר הזה. הרגשתי שזה עלול להגמר לא טוב, במיוחד אם נוצר קשר טוב בין הנשלט לשולטת... בסוף מעבר להגדרות האלה, כשנפגשים פנים מול פנים, אנחנו נחשפים כבני אדם מעבר "לתפקיד שלנו". יש את המשפט היפה הזה בשיר של מאיר אריאל: "אני לא יכול להקיף אישה 360 מעלות, תמיד נשאר לה איזה סדק שבו היא יכולה להתגלות". וזה נכון לכל התפקידים והמגדרים. כל "שולטת" היא גם אישה ואוהבת להרגיש אישה, כל נשלט יש בו גם איזו גבריות סמויה שיכולה להתגלות, לכל "שולט" יש איזה צד פגיע שהוא היה מעדיף לא לחשוף... כמובן שגם אפשר להנות מזה, רק צריך לקחת בחשבון שזה משחק שיש בו קצת יותר סיכונים ממפגש זוגי ונראה לי חשוב לעשות איזה תאום ציפיות לפניכן. עד הרהורי לשאת לילה מאוחרת על העניין הזה. |
|
omri tm(נשלט) |
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
omri tm(נשלט) • 13 בנוב׳ 2024
מנסיון,אם הנשלט לא בי אבל השולט הוא בי זה מתכון לאסון זה הכל
|
|
פרש |
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
פרש • 13 בנוב׳ 2024
מומלץ בחום רב. עם האנשים הנכונים.
בעיני עדיף הרבה פעמים מדינמיקת שניים |
|
the waves |
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
לפני יום •
13 בנוב׳ 2024
the waves • 13 בנוב׳ 2024
מסכים, ככה אפשר גם לבנות ולחזק את הזוגיות(של השולטים כמובן) ,במיוחד עם זה 24/7, יותר מזה אפשר גם שכל בני הבית ישלטו בו, כל אחד וברמה שלו
|
|