variation(נשלט) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
מה השולטות מרגישות על היכרויות? #2
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
variation(נשלט) • 13 בנוב׳ 2024
מה השולטות מרגישות על היכרויות?
בטח נושא חרוש אבל איך אפשר להכיר אם אין לכן כבר אמונה?(זאת לא באמת שאלה) אני לא מאשים אותכן על זה, אפילו אני הספקתי לקבל הודעת העתק הדבק מנשלט(ואני בעצמי נשלט ולא עבר שבוע מאז שעשיתי מנוי) מרגיש לי שהכי עדיף זה להכיר מישהי מבחוץ(טינדר או משהו) ולראות בהתחלה אם שליטה זה משהו שיכול להיות חלק מהקשר, ואני גם אלך לכיוון הזה כי זה מרגיש יותר בטוח, ובטוח ש"בטוח" זה משהו שרצוי שילווה אותך במיוחד בקשר מסוג כזה איך העיניין הזה מרגיש לכן? אתן גם מרגישות שלהכיר בחוץ יותר בטוח? |
|
Softcontrol(שולטת) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
Softcontrol(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
לא, מנסיון שלי לפחות, לא יצא לי שום הכרות "בחוץ" . פה לעומת זאת כן.
|
|
variation(נשלט) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
Softcontrol כתב/ה: לא, מנסיון שלי לפחות, לא יצא לי שום הכרות "בחוץ" . פה לעומת זאת כן.
כיף לשמוע! |
|
DiBella(שולטת) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
DiBella(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
יצא לי במהלך השנים להכיר יותר אנשים מן האתר, וגם במסיבות.
להכיר בטינדר / בכללי אפליקציות היכרויות וניליות זה פשוט אחוז סיכוי ממש נמוך למצוא מישהו שאשכרה יהיה מוכן / פתוח לנסות יחסי שליטה. בייחוד לכך שרוב הגברים שמה הם "שולטים" זה הכי ראש פתוח as it gets אני ממליצה לך כן לצאת אולי יותר למאנצ'ים, לנסות מסיבות או קבוצות פייסבוק. שמה לא מתנהלים מאחורי אנונימיות והסינון הרבה יותר קל. ומעבר לזה... תהיה סבלני. קשה למצוא בכללי חיבור טוב עם כל אחד, אז יחסי שליטה שהם בפני עצמם מורכבים, לדעת שיש התאמה מלאה, זה לא משהו שבא בהכרות שטחית עם כל אדם. |
|
Menta(שולטת) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
Menta(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
רק אתמול התחילה שיחה נחמדה, עברנו לווטסאפ כדי להחליף תמונות, ותוך רבע שעה חסמתי אותו כי מלדבר על מקור הכינוי שלו שזיהיתי ועל ענייני דיומא, הוא עבר לדבר על עירום וזקפה.
רוב השיחות והפניות לא מגיעות אפילו לשלב הזה. הרבה לפני כן האדם מתגלה כמישהו גס רוח, פרנואיד, פנטזיונר, או פשוט דביל מושלם. את רוב הקשרים הבדסמיים שלי יצא לי להכיר פה. אבל גם באתרי הכרויות וניליים הרבה גברים איכשהו קולטים שאני שולטת ומכוונים לשם. |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
שאלת על איך אנחנו מרגישות ואז הנחת שאין לנו אמונה בהכרויות פה, שזו הנחה מאוד מוזרה בעיני
אז אשאל חזרה - האם ראית פה ריבוי של פרופילים של שולטות שכתבו מפרוש שהן לא מחפשות פה באתר אלא בחוץ? כי אני ראיתי לא מעט שמחפשות פה, שכותבת מפורש איך לפנות אליהן, מה הן מחפשות, ומה הגבולות שלהן. ראיתי גם המון תסכול על גברים חסרי הבנת הנקרא שמתעלמים מזה לחלוטין ואף מושכים לשיחה מינית על ההתחלה או לפניה. אבל לא ראיתי הרבה שהתייאשו, הרוב דווקא ממשיכות לחפש פה, יחד עם כל הזבל שיש פה. יחד עם התסכול שיש ועם החומות שנערמו להן בגלל אנשים שלא יודעים לכבד את בת האדם שמולם. אז מה אני מרגישה בנושא? כלום, לא מאוד משנה לי כן, גם אם יש לי דעה מאוד מוצקה בנושא מסוים לא בהכרח יהיה לי רגש אליו. (יותר אמפתיה כלפי אלו שסובלים מהטמטום, אבל זה לא מאוד מפריע לי לקבל הודעת העתק הדבק כזו או אחרת כי אני פשוט מוחקת, מתעלמת, צוחקת..) ואומנם מצאתי כמה ונילים שהיו קינקים ואיכשהו זה זלג להובלה שלי בקשר, אבל אם בעתיד, בטעות, אחפש קשר זוגי זה יהיה דרך כאן. |
|
variation(נשלט) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
StreetCat כתב/ה: שאלת על איך אנחנו מרגישות ואז הנחת שאין לנו אמונה בהכרויות פה, שזו הנחה מאוד מוזרה בעיני
אז אשאל חזרה - האם ראית פה ריבוי של פרופילים של שולטות שכתבו מפרוש שהן לא מחפשות פה באתר אלא בחוץ? כי אני ראיתי לא מעט שמחפשות פה, שכותבת מפורש איך לפנות אליהן, מה הן מחפשות, ומה הגבולות שלהן. ראיתי גם המון תסכול על גברים חסרי הבנת הנקרא שמתעלמים מזה לחלוטין ואף מושכים לשיחה מינית על ההתחלה או לפניה. אבל לא ראיתי הרבה שהתייאשו, הרוב דווקא ממשיכות לחפש פה, יחד עם כל הזבל שיש פה. יחד עם התסכול שיש ועם החומות שנערמו להן בגלל אנשים שלא יודעים לכבד את בת האדם שמולם. אז מה אני מרגישה בנושא? כלום, לא מאוד משנה לי כן, גם אם יש לי דעה מאוד מוצקה בנושא מסוים לא בהכרח יהיה לי רגש אליו. (יותר אמפתיה כלפי אלו שסובלים מהטמטום, אבל זה לא מאוד מפריע לי לקבל הודעת העתק הדבק כזו או אחרת כי אני פשוט מוחקת, מתעלמת, צוחקת..) ואומנם מצאתי כמה ונילים שהיו קינקים ואיכשהו זה זלג להובלה שלי בקשר, אבל אם בעתיד, בטעות, אחפש קשר זוגי זה יהיה דרך כאן. "הנחה מוזרה" ? אולי היא לא גורפת אבל בטוח שבטוח שלא מוזרה, ב5 שנים האחרונות הייתי נכנס לאתר מידי פעם לקרוא בלוגים והפסקתי לספור את כמות השולטות המיואשות שלא עונות ל2000 הודעות ששולחים להם ובצדק! בגלל זה כתבתי שאני לא מאשים אותן ובגלל זה גם לא עשיתי אף פעם מנוי את שואלת אותי אם ראיתי פה ריבוי פרופילים של שולטות שכותבות שהם מחפשות בחוץ ולא פה, זה בדיוק מה שאני שואל אתכן, אם הייתי רואה שולטות שכותבות את זה לא הייתי שואל מלכתחילה, הרי זה מה שאני רוצה לדעת... שמח לשמוע שאת רואה שעדיין מחפשות פה למרות הכל ושמח לשמוע שלך זה לא מזיז ממש כל העיניין |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 13 בנוב׳ 2024
אם לא הייתה אמונה - לא היית רואה אותן פה.
זו בדיוק הנקודה שלי. לשולטות עוד יש תקווה למצוא פה קשרי בדסמ רלוונטים עבורן , מי שלא - עוברת לפלטפורמות אחרות (למשל ארכאנגל) ולכן, ההנחה שלך לא רלוונטית. כן, יש המון תסכול, המון קושי, וכמה שלא נחפור על זה גברים ימשיכו להתעלם ולהתנהג בצורה הזוייה, מגעילה ולא מכבדת. לשמחתי נשים ממשיכות ועוד יש בהן תקווה בנושא, אחרת לא היו נשארות פה, לא היו כותבות שוב ושוב איך כן לפנות אליהן. זה אומר שכנראה יש פה כמה ששווים את זה. (מניסיון שלי, בהחלט יש.) |
|
variation(נשלט) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
StreetCat כתב/ה: אם לא הייתה אמונה - לא היית רואה אותן פה.
זו בדיוק הנקודה שלי. לשולטות עוד יש תקווה למצוא פה קשרי בדסמ רלוונטים עבורן , מי שלא - עוברת לפלטפורמות אחרות (למשל ארכאנגל) ולכן, ההנחה שלך לא רלוונטית. כן, יש המון תסכול, המון קושי, וכמה שלא נחפור על זה גברים ימשיכו להתעלם ולהתנהג בצורה הזוייה, מגעילה ולא מכבדת. לשמחתי נשים ממשיכות ועוד יש בהן תקווה בנושא, אחרת לא היו נשארות פה, לא היו כותבות שוב ושוב איך כן לפנות אליהן. זה אומר שכנראה יש פה כמה ששווים את זה. (מניסיון שלי, בהחלט יש.) וואלה צודקת, הבנתי את הנקודה שלך |
|