SupperNova(שולט) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
SupperNova(שולט) • 13 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: SupperNova כתב/ה: אהבתי שיש כאן דיון על בגידות מכיוון שהנושא הזה בדרך כלל טאבו.
מצד יחד בגידה נחשבת כקו אדום עבור רוב האנשים ומצד שני רוב האנשים בוגדים. ליישב את שתי התצפיות האלה זה דיון מרתק שמחתי שאהבת מעניין למה בוגדים , האם באמת בני אדם לא נועדו למונוגמיה או בגלל שאינם יודעים לנהל מערכת יחסים בריאה ופתוחה. אני שואפת לזוגיות שבה אנו פתוחים ומשתפים פנטזיות ואולי כאלה שבהם משתפים פרטנרים נוספים. (אם אנחנו בנושא מיניות) כשאני מאוהבת *באמת* אני רוצה רק אותו אבל כן פתוחה לפנטזיות ורוצה מישהו שירגיש ככה גם כלפי ולא ירגיש צורך לבגוד. נשמע ריאלי? כן, לפי דעתי פשוט בגידה מינית זה לא כזה נורא כמו שעושים מזה. הרי כולנו יכולים להבין את זה וכולנו מרגישים את זה ובכל זאת כולנו נורא שיפוטיים כלפי זה. יש כאן דיסוננס מסויים. |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 13 בנוב׳ 2024
SupperNova כתב/ה: Vanila princess כתב/ה: SupperNova כתב/ה: אהבתי שיש כאן דיון על בגידות מכיוון שהנושא הזה בדרך כלל טאבו.
מצד יחד בגידה נחשבת כקו אדום עבור רוב האנשים ומצד שני רוב האנשים בוגדים. ליישב את שתי התצפיות האלה זה דיון מרתק שמחתי שאהבת מעניין למה בוגדים , האם באמת בני אדם לא נועדו למונוגמיה או בגלל שאינם יודעים לנהל מערכת יחסים בריאה ופתוחה. אני שואפת לזוגיות שבה אנו פתוחים ומשתפים פנטזיות ואולי כאלה שבהם משתפים פרטנרים נוספים. (אם אנחנו בנושא מיניות) כשאני מאוהבת *באמת* אני רוצה רק אותו אבל כן פתוחה לפנטזיות ורוצה מישהו שירגיש ככה גם כלפי ולא ירגיש צורך לבגוד. נשמע ריאלי? כן, לפי דעתי פשוט בגידה מינית זה לא כזה נורא כמו שעושים מזה. הרי כולנו יכולים להבין את זה וכולנו מרגישים את זה ובכל זאת כולנו נורא שיפוטיים כלפי זה. יש כאן דיסוננס מסויים. זה לא מה שאמרתי. בגידה מינית או לא היא כואבת. אם אתה מאוהב בצד השני |
|
מלאכית קטנה(נשלטת) |
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
13 בנוב׳ 2024
מלאכית קטנה(נשלטת) • 13 בנוב׳ 2024
כן
|
|
Mary Jane |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
Mary Jane • 14 בנוב׳ 2024
לטעמי לפגוש מישהו מכאן - פלטפורמה שמושתתת על נטיה מינית וליתר דיוק על פרברסיה/סטיה - שמתאים כבן זוג ושותף לחיים, זה בגדר נס. לא פוסלים את אפשרותו, כי וואלה, למה לפסול התרחשות נסית, אבל גם לא בונים על זה עתיד.
ראשית ישנה בעייתיות מובנית באיתור פרטנר לחיים על בסיס קינק או סטיה, המבטאים פעמים רבות את המקומות האפלים והמוזרים שבנפש, וזאת במקום לבסס קשר על בסיס ערכים משותפים, שאיפות דומות, סגנון חיים, סגנון אישיותי (משהו מעט מורכב יותר מלמעלה/למטה), רצון (או היעדרו) להקים משפחה ולגדל ילדים, וכולי. בעייתיות נוספת ולא מבוטלת טמונה בכך שהאתר מבוסס כתיבה ולא מראה עיניים וקריטריונים נוספים. לכן אפשר להימשך למישהו על בסיס הכתיבה, ולגלות שבפועל הוא לא ממש מושך, אין לו מושג מה לעשות עם האצבעות, ובכלל גר ברמת הגולן, בן 60 או בן 20, בעלים של שלל בעיות נפשיות, וחמור מכך, אוהב לעשות סקס בעיקר דרך מילים - אם כי כותב לאבלי. להבדיל, אפשר לפספס בקלות גברים לוהטים שכתיבה היא לא הצד החזק שלהם (כי הם גברים לוהטים ; ) - וחרטטנות בפרט. אז למצוא פה בן זוג, נראה לי, זו מלאכה שדורשת השקעה גדולה. וכפי שציינתי למעלה, ההתאמה המינית לא מבטיחה התאמה זוגית, ולפעמים היא אף עומדת בניגוד לאפשרות לזוגיות, שדורשת לצאת מעולם הפנטזיות הקטן, להיחלץ מריגושים גדולים, ולחוות/לאפשר הקשבה, שיתוף, התעניינות, התחשבות, צחוק, בילויים מחוץ לכתלי הבית וחדרי מלון… לכן, אם אפשר למצוא מישהו בחוץ, נראה לי שעדיף. ואם אי אפשר כי הסטיה חזקה, בלתי מתפשרת ותובענית, והיא לא תאפשר הנאה סבירה ממין והנאות רוחניות מהקשר, אז כנראה שזו השקעה נבונה לחפש פה (: |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 14 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: לטעמי לפגוש מישהו מכאן - פלטפורמה שמושתתת על נטיה מינית וליתר דיוק על פרברסיה/סטיה - שמתאים כבן זוג ושותף לחיים, זה בגדר נס. לא פוסלים את אפשרותו, כי וואלה, למה לפסול התרחשות נסית, אבל גם לא בונים על זה עתיד.
ראשית ישנה בעייתיות מובנית באיתור פרטנר לחיים על בסיס קינק או סטיה, המבטאים פעמים רבות את המקומות האפלים והמוזרים שבנפש, וזאת במקום לבסס קשר על בסיס ערכים משותפים, שאיפות דומות, סגנון חיים, סגנון אישיותי (משהו מעט מורכב יותר מלמעלה/למטה), רצון (או היעדרו) להקים משפחה ולגדל ילדים, וכולי. בעייתיות נוספת ולא מבוטלת טמונה בכך שהאתר מבוסס כתיבה ולא מראה עיניים וקריטריונים נוספים. לכן אפשר להימשך למישהו על בסיס הכתיבה, ולגלות שבפועל הוא לא ממש מושך, אין לו מושג מה לעשות עם האצבעות, ובכלל גר ברמת הגולן, בן 60 או בן 20, בעלים של שלל בעיות נפשיות, וחמור מכך, אוהב לעשות סקס בעיקר דרך מילים - אם כי כותב לאבלי. להבדיל, אפשר לפספס בקלות גברים לוהטים שכתיבה היא לא הצד החזק שלהם (כי הם גברים לוהטים ; ) - וחרטטנות בפרט. אז למצוא פה בן זוג, נראה לי, זו מלאכה שדורשת השקעה גדולה. וכפי שציינתי למעלה, ההתאמה המינית לא מבטיחה התאמה זוגית, ולפעמים היא אף עומדת בניגוד לאפשרות לזוגיות, שדורשת לצאת מעולם הפנטזיות הקטן, להיחלץ מריגושים גדולים, ולחוות/לאפשר הקשבה, שיתוף, התעניינות, התחשבות, צחוק, בילויים מחוץ לכתלי הבית וחדרי מלון… לכן, אם אפשר למצוא מישהו בחוץ, נראה לי שעדיף. ואם אי אפשר כי הסטיה חזקה, בלתי מתפשרת ותובענית, והיא לא תאפשר הנאה סבירה ממין והנאות רוחניות מהקשר, אז כנראה שזו השקעה נבונה לחפש פה (: אני מסכימה ואין ספק בכלל שזוגיות זה מכלול של פרמטרים שצריכים להתיישב יחד. ואני יכולה לדבר רק בשם עצמי שאם אין התאמה מינית אז זה לא יכול להתפתח לקשר כי זה חלק ממשיכה וכימיה ואם אין את זה אז לא בא לי עליו וזה "קצת" בעייתי.. כמובן שגם אם אין דברים נוספים שאני זקוקה להם בזוגיות שלא קשורים לסקס זה לא יעבוד. ומסכימה גם בעניין של הפרופילים כאן , אני מבינה שיש כאן דיסקרטיות והכל טוב. א ב ל העניין הזה שאין אפילו רמז למראה החיצוני זה בעיה. וגם מהווה סוג של בזבוז זמן על שיחות עם אנשים שלא תהיה משיכה או דווקא פספוס של קשר . אפילו אם מחפשים רק סקס או סשן בסוף אתה צריך איזשהי משיכה מינימלית חיצונית בנוסף כמובן לאופי. אף אחד לא יכול להבטיח כלום אבל עדיין זה מינימום להתייחס למראה שלך כשאתה מחפש להכיר. תמונה חלקית /תיאור משהו. |
|
KINKI OZZY(מתחלף) |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
KINKI OZZY(מתחלף) • 14 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: לטעמי לפגוש מישהו מכאן - פלטפורמה שמושתתת על נטיה מינית וליתר דיוק על פרברסיה/סטיה - שמתאים כבן זוג ושותף לחיים, זה בגדר נס. לא פוסלים את אפשרותו, כי וואלה, למה לפסול התרחשות נסית, אבל גם לא בונים על זה עתיד.
ראשית ישנה בעייתיות מובנית באיתור פרטנר לחיים על בסיס קינק או סטיה, המבטאים פעמים רבות את המקומות האפלים והמוזרים שבנפש, וזאת במקום לבסס קשר על בסיס ערכים משותפים, שאיפות דומות, סגנון חיים, סגנון אישיותי (משהו מעט מורכב יותר מלמעלה/למטה), רצון (או היעדרו) להקים משפחה ולגדל ילדים, וכולי. בעייתיות נוספת ולא מבוטלת טמונה בכך שהאתר מבוסס כתיבה ולא מראה עיניים וקריטריונים נוספים. לכן אפשר להימשך למישהו על בסיס הכתיבה, ולגלות שבפועל הוא לא ממש מושך, אין לו מושג מה לעשות עם האצבעות, ובכלל גר ברמת הגולן, בן 60 או בן 20, בעלים של שלל בעיות נפשיות, וחמור מכך, אוהב לעשות סקס בעיקר דרך מילים - אם כי כותב לאבלי. להבדיל, אפשר לפספס בקלות גברים לוהטים שכתיבה היא לא הצד החזק שלהם (כי הם גברים לוהטים ; ) - וחרטטנות בפרט. אז למצוא פה בן זוג, נראה לי, זו מלאכה שדורשת השקעה גדולה. וכפי שציינתי למעלה, ההתאמה המינית לא מבטיחה התאמה זוגית, ולפעמים היא אף עומדת בניגוד לאפשרות לזוגיות, שדורשת לצאת מעולם הפנטזיות הקטן, להיחלץ מריגושים גדולים, ולחוות/לאפשר הקשבה, שיתוף, התעניינות, התחשבות, צחוק, בילויים מחוץ לכתלי הבית וחדרי מלון… לכן, אם אפשר למצוא מישהו בחוץ, נראה לי שעדיף. ואם אי אפשר כי הסטיה חזקה, בלתי מתפשרת ותובענית, והיא לא תאפשר הנאה סבירה ממין והנאות רוחניות מהקשר, אז כנראה שזו השקעה נבונה לחפש פה (: אני מסכימה ואין ספק בכלל שזוגיות זה מכלול של פרמטרים שצריכים להתיישב יחד. ואני יכולה לדבר רק בשם עצמי שאם אין התאמה מינית אז זה לא יכול להתפתח לקשר כי זה חלק ממשיכה וכימיה ואם אין את זה אז לא בא לי עליו וזה "קצת" בעייתי.. כמובן שגם אם אין דברים נוספים שאני זקוקה להם בזוגיות שלא קשורים לסקס זה לא יעבוד. ומסכימה גם בעניין של הפרופילים כאן , אני מבינה שיש כאן דיסקרטיות והכל טוב. א ב ל העניין הזה שאין אפילו רמז למראה החיצוני זה בעיה. וגם מהווה סוג של בזבוז זמן על שיחות עם אנשים שלא תהיה משיכה או דווקא פספוס של קשר . אפילו אם מחפשים רק סקס או סשן בסוף אתה צריך איזשהי משיכה מינימלית חיצונית בנוסף כמובן לאופי. אף אחד לא יכול להבטיח כלום אבל עדיין זה מינימום להתייחס למראה שלך כשאתה מחפש להכיר. תמונה חלקית /תיאור משהו. מצד שני יש פה פיתוי אמיתי להכיר לזוגיות אם אתה באמת קינקי/בדסמי זה המקום היחיד שאני מכיר שאתה מקבל בו גם תוכן מהתודעה של אנשים וגם יוצא מנקודת מוצא מאוד חשופה מולם, אחרי שהם כבר מודעים לצדדים היותר מוזרים/קשים שלך ואתה לשלהם. אני בהחלט חושב שעדיף להתחיל ונילי כי קודם צריך לאהוב את האדם שמולנו במהות וזה מגיע לפני החשקים והצרכים המיניים, בסופו של דבר לא נראה לי שיש באמת חוקיות אתה יכול ליפול על מישהי מדהימה בקיופיד וזה יכול לקרות פה. הבעיה היחידה שאני רואה בלהכיר מישהי רק ונילית היא שגם אם זה יעבוד מדהים יכול להיות שתגלה אחר כך שאין התאמה בדסמית וזה יכול ליצור בעיות שלא היו קורות כשהכל חשוף כמו פה. |
|
Vanila princess |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
Vanila princess • 14 בנוב׳ 2024
כן זו בדיוק הנקודה של הפוסט שלי.
אני לא מצליחה להבין, איך גברים אולי גם נשים לא יודעת . מפתחים קשר עם מישהי ונילית ואף מתחתנים איתה כשלמעשה אין התאמה מינית. אז ברור שיש עוד דברים חשובים חוץ מזה. ועדיין, איך מישהו בדסמי מסוגל לזה? ואני עוד לא איזה סוטה גדולה יחסית לאנשים פה ועדיין לא מבינה . וכשמכירים מישהי עם התאמה מינית גבוהה אז לא מנסים להכיר אותה ולא לוקחים אותה ברצינות.- נתקלתי בזה לא פעם. (אני לא מדברת על מצב שכן ניסו להכיר ולא עבד מבחינות אחרות) אני באמת תוהה אם אני המוזרה או הם. כי ממש נתקלתי בהרבה שיחות כאלה פה עם גברים נשואים או בזוגיות ולא הצלחתי לקבל תשובה הגיונית בעיני לזה. מיניות היא חלק קריטי בזוגיות למעשה בלי זה הקשר לא יכול להחזיק מעמד אז איפה ההגיון... |
|
KINKI OZZY(מתחלף) |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
KINKI OZZY(מתחלף) • 14 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: כן זו בדיוק הנקודה של הפוסט שלי.
אני לא מצליחה להבין, איך גברים אולי גם נשים לא יודעת . מפתחים קשר עם מישהי ונילית ואף מתחתנים איתה כשלמעשה אין התאמה מינית. אז ברור שיש עוד דברים חשובים חוץ מזה. ועדיין, איך מישהו בדסמי מסוגל לזה? ואני עוד לא איזה סוטה גדולה יחסית לאנשים פה ועדיין לא מבינה . וכשמכירים מישהי עם התאמה מינית גבוהה אז לא מנסים להכיר אותה ולא לוקחים אותה ברצינות.- נתקלתי בזה לא פעם. (אני לא מדברת על מצב שכן ניסו להכיר ולא עבד מבחינות אחרות) אני באמת תוהה אם אני המוזרה או הם. כי ממש נתקלתי בהרבה שיחות כאלה פה עם גברים נשואים או בזוגיות ולא הצלחתי לקבל תשובה הגיונית בעיני לזה. מיניות היא חלק קריטי בזוגיות למעשה בלי זה הקשר לא יכול להחזיק מעמד אז איפה ההגיון... נראה לי שאת יותר קרובה לקול ההגיון פה כי אנשים מכניסים את עצמם למלכודות שאחר כך לא יודעים לצאת מהם. ובגלל זה אני לא מוותר על סיכוי להכיר לזוגיות דווקא מפה, אני המון דברים יש בי צדדים ונילים ובדסמים ובעיקר קינקיים ואולי בגלל שהמנעד רחב אני במובנים מסויימים יכול להיפתח בהרבה צורות אבל זה שרואים פה את הקינק מאוד עוזר לי לסנן כאלה שאין סיכוי שיתחברו וגם משתדל להציג בבלוג את המנעד האנושי שגם הוא רחב מאוד אז יש פרספקטיבה רחבה בתקוה שמישהי תראה ותגיד כי טוב. הייתי קרוב לזה כבר כמה פעמים פה. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 14 בנוב׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: לטעמי לפגוש מישהו מכאן - פלטפורמה שמושתתת על נטיה מינית וליתר דיוק על פרברסיה/סטיה - שמתאים כבן זוג ושותף לחיים, זה בגדר נס. לא פוסלים את אפשרותו, כי וואלה, למה לפסול התרחשות נסית, אבל גם לא בונים על זה עתיד.
ראשית ישנה בעייתיות מובנית באיתור פרטנר לחיים על בסיס קינק או סטיה, המבטאים פעמים רבות את המקומות האפלים והמוזרים שבנפש, וזאת במקום לבסס קשר על בסיס ערכים משותפים, שאיפות דומות, סגנון חיים, סגנון אישיותי (משהו מעט מורכב יותר מלמעלה/למטה), רצון (או היעדרו) להקים משפחה ולגדל ילדים, וכולי. בעייתיות נוספת ולא מבוטלת טמונה בכך שהאתר מבוסס כתיבה ולא מראה עיניים וקריטריונים נוספים. לכן אפשר להימשך למישהו על בסיס הכתיבה, ולגלות שבפועל הוא לא ממש מושך, אין לו מושג מה לעשות עם האצבעות, ובכלל גר ברמת הגולן, בן 60 או בן 20, בעלים של שלל בעיות נפשיות, וחמור מכך, אוהב לעשות סקס בעיקר דרך מילים - אם כי כותב לאבלי. להבדיל, אפשר לפספס בקלות גברים לוהטים שכתיבה היא לא הצד החזק שלהם (כי הם גברים לוהטים ; ) - וחרטטנות בפרט. אז למצוא פה בן זוג, נראה לי, זו מלאכה שדורשת השקעה גדולה. וכפי שציינתי למעלה, ההתאמה המינית לא מבטיחה התאמה זוגית, ולפעמים היא אף עומדת בניגוד לאפשרות לזוגיות, שדורשת לצאת מעולם הפנטזיות הקטן, להיחלץ מריגושים גדולים, ולחוות/לאפשר הקשבה, שיתוף, התעניינות, התחשבות, צחוק, בילויים מחוץ לכתלי הבית וחדרי מלון… לכן, אם אפשר למצוא מישהו בחוץ, נראה לי שעדיף. ואם אי אפשר כי הסטיה חזקה, בלתי מתפשרת ותובענית, והיא לא תאפשר הנאה סבירה ממין והנאות רוחניות מהקשר, אז כנראה שזו השקעה נבונה לחפש פה (: כמו בכל פלטפורמה. מתחילים מלראות שיש שיח. עוברים לוואטסאפ/טלגרם. ממשיכים לשוחח ושולחים תמונות ואז מפגשים לדייט. זה לא וואו יש לך בלוג מדהים בוא אלי הביתה עכשיו!!!! אנשים יכולים לרמות גם בפייסבוק, אוקייקיופיד. מכירה אנשים שהצליחו באמצעות הקסם שלהם להשכיב המון נשים. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
14 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 14 בנוב׳ 2024
Vanila princess כתב/ה: אז הסיבה שהעלאתי את השאלה היא שנתקלתי בכלמיני שיחות (עם גברים..)
שהם מפרידים בדסם מזוגיות ולטענתם אי אפשר לשלב אז סיקרן אותי להבין את ההגיון (או חוסר הגיון) שעומד מאחורי זה. בנתיים רואה שאין להם אומץ לענות😊 הפסיכותרפיסט רועי צור סיכם את התסביך שלהם באופן נהדר: http://www.roitzur.co.il/page.asp?item_id=154 "כאשר אנו אוהבים, אנו בעיקר פגיעים, ההתמסרות חושפת את הבטן הרכה שלנו, הופכת אותנו תלויים וזקוקים לאחר. קשה להביע רגשות, לקלף את השריון ולפתוח את הלב בפני אדם שאנו לא בטוחים שיישאר שם לצידנו. בכדי שנוכל להתמסר יותר בקלות אל האחר אנו רוצים להרגיש בטוחים, אנו מבקשים לפחות שהאהבה תהיה יציבה וצפויה. לפיכך אנו מחפשים וודאות ובטחון מוחלטים בכדי לא להיפגע, ומחפשים לשלוט בסיטואציה עד כמה שאפשר... ...לעומת האהבה, התשוקה המינית פורחת רק במקומות שאין בהם יציבות ואין בהם שליטה. התשוקה היא פוחזת, מסוכנת, פורחת על מצע של זרות. יש בה גסות ותוקפנות, היא גואה ועולה על גדותיה, וסוחפת את שני הפרטנרים למחוזות הפנטזיה והדמיון. להרגיש את כל זה עם אדם שאותו אתה אוהב, שמכיר אותך מקרוב, שבו אתה תלוי ואיתו אתה מנהל משק בית, הוא דבר מסוכן ומאיים. הפיצול בין אהבה לתשוקה אינו מתרחש אם כך בעקבות כמיהות אדיפאליות אסורות כלפי ההורה, אלא מכיוון שאנו נאלצים להגן על עצמנו מפני פגיעות הנוצרת מהתלות הטבעית בבן-זוגנו, שהיא מנת חלקו של כל קשר זוגי. אנו מבודדים את התשוקה המינית ומוציאים אותה מתוך רגשות האהבה שיש לנו כלפי אדם אחר, רק בכדי שנוכל להמשיך ולשלוט בשתי הסיטואציות גם יחד. מחד, הביטחון שמספקת הזוגיות היציבה עם אדם אוהב, ומאידך, התשוקה המינית עם אדם לא מוכר, שאין לנו ממנו שום צפייה מעבר להנאה שמימית ללילה אחד. דבר המאפשר לנו להשאיר את הלב מחוץ לחדר, ולשמור על עצמנו מפני פגיעה. תשוקה מינית מסכנת אותנו, החלקים היצריים והחייתים שלנו לא עולים בקנה אחד עם שגרת הזוגיות הבטוחה. להיות חייתי זה אומר בין היתר גם להשתחרר מתביעות האחר כלפינו, מהתחשבות בו, ומריצויו. אנו יכולים לעשות משהו מיני עם האחר שאין ביכולתנו לעשות, או שאולי אנו כלל לא רוצים לעשות עם אדם קרוב. הפנייתה של המיניות לעבר אדם זר ולא מוכר מאפשרת לנו לדבר אליו מלוכלך, לעשות לו, או לבקש ממנו לעשות לנו, דברים שקשה לנו להכניס לתוך קשר עם אדם אהוב". |
|