ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר

Adonai Elah Elahin
לפני 5 ימים • 28 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin • 28 בנוב׳ 2024
מצחיק שזה מגיע ממך. כמה נוח להשמיט את המידע על אודות דרכך לנסות להתחיל שיחה, למזלך הרב אני נגד שיימינג אז לא ארחיב ואתן לך ההזדמנות לעשות זו.
אגב, אם 'הידרדרות יחס הנשים' משמעה שנשים פיתחו יותר סטנדרטים ובוחרות שלא לבזבז את האנרגיה היקרה שלהן על כל אחד, אז אני דווקא שמחה שכך.
אלפא-בטא​(מזוכיסט){נשלט}
לפני 5 ימים • 29 בנוב׳ 2024
ובכל זאת אציין תחושה הפוכה.
עם הגיל והחשיפה, השיח עם בנות המין המהמם בכללי, ובכלוב בפרט, גובר וקולח.
לא עם כל אחת יתקיים, או יתאים שיתקיים שיח, בתוקף היותנו. קפופים גם פה לחוקי ההתאמה, המשיכה, והרצונות הבסיסים שמחפשת אשה בגבר, או גבר באשה.
בכל מקרה, גם בעבודה, גם בסופר, גם במשפחה, בהכרות ונילית, וגם פה, הבסיס לכל שיח הוא, שיח שמכבד אותנו, ואת בני שיחנו הפוטנציאלים,
לא מעיק, לא מציק, כזה שהדדית יוצר אצל שני הצדדים רצון להמשיך בשיח ולא להימנע ממנו.
Purple Phoenix​(נשלטת){Loki the t}

Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר

לב האריה כתב/ה:
SwitchSwatch כתב/ה:
אני סביבות 20 שנה באתר
ויכול להעיד ממקור ראשון שבהתחלה היה עם מי לדבר
משום מה עם השנים היחס פה של הגולשות התדרדר יותר ויותר
עד שאי אפשר בכלל להכיר
אם הצלחת לשוחח עם מישהי זה כבר הישג. גם זה בקושי קורה.
בעיקר התעלמויות או העלמויות.
לא מובן למה נכנסות בכלל.
גם אתם שמתם לב לזה?

אתה צודק 100% זה משהו שלא רק השתנה באתר, זה גם השתנה בעידן המודרני.
המדיה פגעה בהכרות טהורה (גם אם היא וירטואלית)
לנשים פה יש מבחר - ומעבר לגברים הסוטים שהורסים לגברים הטובים כאן את הסיכויים להכיר בחורה פה, עצם הכמות גורמת להן לברור בצורה מאוד מאוד יסודית וקשוחה את כולם פה.
ולא , אני לא מקבל תירוץ כמו ״אני לא עונה להודעה משעממת כמו מה קורה ומה שלומך״ - מה אתן רוצות שהגבר ייתן לכם מונולוג שייקספיר בכל הודעת פתיחה?
ואז מתפלאות שיש קופי פייסט🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
בכל אופן הסיכוי פה להכיר קטן מדי שנה בשנה ויש המון אשמים לסיפור - אבל העיקר שיהיו פה בלוגים של בחורות שחסר להן ״מישהו לחבק או גבר אמיתי ״ - מציאות דפוקה.

בין הודעת "מה קורה ומה שלומך" לבין הודעת "מונולוג שייקספיר" יש טווח עצום של גוון אפור.
נפתחו כל כך הרבה שרשורים בפורומים בנושא פניות בהודעות ונתנו שם כל כך הרבה טיפים.
אבל הנה, אני אעזור לך ואתן את אותם הטיפים שוב:
1. לקרוא את הפרופיל לפני ששולחים הודעה ואז להתייחס למשהו שעניין אותך בפרופיל
2. לקרוא את הבלוג (במידה ויש) ולהגיב לכמה פוסטים
3. להתייחס לניק עצמו ולמה זה גרם לך לפנות
4. לקרוא הודעות של המשתמש.ת בפורומים השונים (במידה ויש) ואז על בסיס זה לשלוח הודעה
זה באמת לא כזה מסובך
בטח שבטח פחות מסובך מכתיבת מונולוג בסגנון שייקספיר
Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 29 בנוב׳ 2024
אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר:
אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו-
1- "מהכתיבה שלך התרשמתי שאת זאת שתביני לליבי בשניות ויש לך עומק בתחום.
לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום.
אני בן 42 מרמת אביב
מה דעתך???"
2- "את כאן?" (פרופיל ריק לגמרי)
3- "אולי בכל זות תתני לי הזדמנות" - מישהו מעל גיל 30
4- "היי ראיתי את הלוח שלך וזה נראה לי מתאים" (פרופיל ריק לגמרי)
ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות
Vanila princess
Vanila princess • 29 בנוב׳ 2024
תחשוב על האתר הזה רגע
הכל חסוי , רוב הפרופילים ללא תמונות ופרטים בסיסיים.

מאמינה שלא רק אני מחפשת להכנס לשיחה עם מישהו שרלוונטי למטרה שלשמה אני באתר.

האם אתה קורא פרופיל ? מתייחס אליו
פונה בהצגה עצמית עם תיאור או תמונה?

אם לא למה אתה מצפה שכל אחת תפתח איתך שיח?

רוב הגברים לא פונים באופן כזה אז כנראה שגם הנשים מאבדות סבלנות או עניין.
לגיטימי
Pseudosophical
לפני 4 ימים • 29 בנוב׳ 2024
Pseudosophical • 29 בנוב׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה:
מצחיק שזה מגיע ממך. כמה נוח להשמיט את המידע על אודות דרכך לנסות להתחיל שיחה, למזלך הרב אני נגד שיימינג אז לא ארחיב ואתן לך ההזדמנות לעשות זו.
אגב, אם 'הידרדרות יחס הנשים' משמעה שנשים פיתחו יותר סטנדרטים ובוחרות שלא לבזבז את האנרגיה היקרה שלהן על כל אחד, אז אני דווקא שמחה שכך.

כן, תעשה שיימינג לעצמך! עצלן.
teacher​(שולט)
teacher​(שולט) • 29 בנוב׳ 2024
Sunna סאנה כתב/ה:
אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר:
אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו-
לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום.
אני בן 42 מרמת אביב
מה דעתך???"
ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות

אם אלה ההודעות שבחרת כדי להדגים כמה הן מזעזעות, פוגעניות ומטרידות, אנחנו בבעיה.
בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני.
בנוסף, הרשיתי לעצמי כקורא ממוצע, לעבור על הפרופיל שלך, וקל מאוד ללכת שם לאיבוד בין כל הכללים והנהלים ולפספס איזה כלל או שניים.
רק אומר
vinnybaby37​(מתחלף)
vinnybaby37​(מתחלף) • 29 בנוב׳ 2024
ממליץ לך להשתמש באפליקציות AI בשביל לסנן לך בחורות שראויות לתשומת ליבך. אני נותן ל AI לנהל עבורי את השיחות בכמה השבועות הראשונים עד לקביעת פגישה ראשונה.
Sunna סאנה​(שולטת)
לפני 4 ימים • 30 בנוב׳ 2024
Sunna סאנה​(שולטת) • 30 בנוב׳ 2024
teacher כתב/ה:
Sunna סאנה כתב/ה:
אני בן 42 מרמת אביב
מה דעתך???"

אם אלה ההודעות שבחרת כדי להדגים כמה הן מזעזעות, פוגעניות ומטרידות, אנחנו בבעיה.
בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני.
בנוסף, הרשיתי לעצמי כקורא ממוצע, לעבור על הפרופיל שלך, וקל מאוד ללכת שם לאיבוד בין כל הכללים והנהלים ולפספס איזה כלל או שניים.
רק אומר

אחי אני ליטרלי כתבתי שאני מוחקת את המטרידות, אני לא אשמור תגובות שאומרות לי פנטזיות מיניות שלהם עלי ועל זה שהם רוצים ללקק לי משהו או שאני אדרוך על הזין שלהם ״הגבירה״ כי זה לא הקטע
ואני לא אמורה להוכיח כמה ההודעות מגעילות, אלא על זה שאין שום סיבה שאענה לאנשים שכותבים לי ״את שם?״
כמו כן, בולשיט סורי, בפרופיל שלי ליטרלי מודגשים הגבולות שלי, והם כתובים בשלושה מקומות שונים שוב ושוב
זה פשוט שאנשים לא קוראים אפילו את שני המשפטים הראשונים
פרלין​(נשלטת){ש}
לפני 4 ימים • 30 בנוב׳ 2024

Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר

פרלין​(נשלטת){ש} • 30 בנוב׳ 2024
SwitchSwatch כתב/ה:
אני סביבות 20 שנה באתר
ויכול להעיד ממקור ראשון שבהתחלה היה עם מי לדבר
משום מה עם השנים היחס פה של הגולשות התדרדר יותר ויותר
עד שאי אפשר בכלל להכיר
אם הצלחת לשוחח עם מישהי זה כבר הישג. גם זה בקושי קורה.
בעיקר התעלמויות או העלמויות.
לא מובן למה נכנסות בכלל.
גם אתם שמתם לב לזה?

‏זה מה שאתה מרגיש, אז כנראה שזה נכון.
יש סיכוי גדול שאחרי 20 שנה, אנשים, נשים בעיקר, שחוקות מאוד מאוד. אולי כולנו הזדקנו ונמאס לנו.
אני לא פה להכרות כבר שנים, אבל אני מודה שפעם היה לי כלל לענות לכל הפחות ב״אני תפוסה״ להודעות והיום כבר אין לי כוח.