teacher(שולט) |
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
teacher(שולט) • 1 בדצמ׳ 2024
Adonai Elah Elahin כתב/ה: teacher כתב/ה: Sunna סאנה כתב/ה: אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר: אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו- 1- "מהכתיבה שלך התרשמתי שאת זאת שתביני לליבי בשניות ויש לך עומק בתחום. לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום. אני בן 42 מרמת אביב מה דעתך???" 2- "את כאן?" (פרופיל ריק לגמרי) 3- "אולי בכל זות תתני לי הזדמנות" - מישהו מעל גיל 30 4- "היי ראיתי את הלוח שלך וזה נראה לי מתאים" (פרופיל ריק לגמרי) ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות ... בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני. ... כל עוד היא לא חשפה מי־הוא הכותב אני לא רואה בעיה בציטטות מהודעות של זרים (אומנם נתנה חלקית פרטים מזהים אבל כלליים מדי כדי לזהות במי מדובר). קל וחומר כשמדובר בהודעות מהסוג הזה, רוב הסיכויים שהן ממילא קופי פסטה או סתם שבלוניות ורובנו כבר נתקלנו בהן ובדומיהן. מעבר לכך, אפילו הייתי הופכת את זה לכלל אצבע, אם ההודעה הראשונית שאתה מתכוון לשלוח למישהי שאינך מכיר כלל, היא כזו שהיית מתבייש בה אם אחרים היו יודעים עליה אז אל. פשוט אל (אלא אם כן אתה מתחרמן מהלעג על ההודעות שלך כמובן). מבלי להקטין במילימטר את האביוס שאנשים עושים למערכת ההודעות הפרטיות פה ובכל מקום, דעתי היא עדיין שהודעה שנשלחה כפרטית צריכה להישאר כזו. אדם המעוניין באפשרות לפומביות יכול לכתוב הודעה בפורום או להגיב בבלוג. לא חסר אפשרויות. הקלות הזו על ההדק ועוד מסיבות שהן סובייקטיביות בלבד, הוא פסול בעיני. הסתכלו קצת יותר לרוחב, אנשים שהתכתבו וחשפו בטוב ואחר כך נתגלע ריב ביניהם, עכשיו אפשר לצטט בציבורי? זה מדרון די חלקלק בעיני |
|
מאלף פיות(שולט) |
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
מאלף פיות(שולט) • 1 בדצמ׳ 2024
האתר השתנה הרבה עם השנים ויחד איתו גם כל סצנת ההיכרויות.
ועדיין הוא ייחודי וללא ספק מאפשר. מי שיודע להתנסח, להציג את עצמו נכון ובעיקר מי שיודע להיות בן אדם, מסתדר כאן יפה מאוד. |
|
לב האריה |
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
מסכים
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
לב האריה • 1 בדצמ׳ 2024
teacher כתב/ה: Sunna סאנה כתב/ה: אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר: אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו- 1- "מהכתיבה שלך התרשמתי שאת זאת שתביני לליבי בשניות ויש לך עומק בתחום. לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום. אני בן 42 מרמת אביב מה דעתך???" 2- "את כאן?" (פרופיל ריק לגמרי) 3- "אולי בכל זות תתני לי הזדמנות" - מישהו מעל גיל 30 4- "היי ראיתי את הלוח שלך וזה נראה לי מתאים" (פרופיל ריק לגמרי) ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות אם אלה ההודעות שבחרת כדי להדגים כמה הן מזעזעות, פוגעניות ומטרידות, אנחנו בבעיה. בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני. בנוסף, הרשיתי לעצמי כקורא ממוצע, לעבור על הפרופיל שלך, וקל מאוד ללכת שם לאיבוד בין כל הכללים והנהלים ולפספס איזה כלל או שניים. רק אומר מנהג של להעצים את עצמי עוד יותר ולהראות כמה אופציות יש לי בכיס. לגבי הפניות שתיארה הנשלטת לפנייך, ולגבי התחום האפור שוב כל מה שאמרת בטיפים שיש לבדוק יש המון גברים שעושים כאן, אל תהפכי אותנו לרובוטים חרמנים או לפחות לא את כולנו לכאלה. אנחנו לא במחזה- ולא ניתן לתת נאום היכרות כל פעם עוד לפני שראינו מי מולנו. גם הדרישה מגברים להיחשף ראשונים עוד בפניה הראשונה זה מנהג מאוד טיפשי בעיניי- את רוצה שאיחשף תיחשפי גם . |
|
צביטה בלב |
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
צביטה בלב • 1 בדצמ׳ 2024
אוסיף עוד דבר חשוב בעיניי, מבינה שלא כולם חובבים כתיבה אבל ציון פרטים אלמנטריים בפרופיל זה הכי בסיסי.
לא לציין גיל או סטטוס, מיקום זה פשוט בלתי. למה צריך להתעסק בשאלות האלו בהתחלה אם ניתן לפתור זאת בקלילות רבה. אלא אם כן, מדובר באנשים לא הכי אמיתיים שכל רצונם זה להפיל ברישתם נשים ואחריהם המבול, כי כינויים תמיד ניתן להחליף וגם לסגור פרופיל. אני חושבת שבסופו של דבר אם מישהו מעוניין להכיר באמת אז הוא לא מתעסק בענייני הסתרות וסילופים. וגברים, בחייאת, תמלאו פרטים בסיסיים ותנו לצד השני להחליט אם מתאים או לא. |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
Re: מסכים
לפני 3 ימים •
1 בדצמ׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 1 בדצמ׳ 2024
לב האריה כתב/ה: teacher כתב/ה: Sunna סאנה כתב/ה: אני עומדת לשלוח כאן מספר מההודעות שקיבלתי בתקופה האחרונה (כבר המון זמן לא שלחו לי הודעות, לאחרונה כתבתי פוסט בלוח ולכן התחילו לשלוח לי שוב.
אתה תגיד לי איך זה מרגיש לך והאם יש שם מישהו שפנה בצורה מכבדת שרואה אותי קודם כל כבת אדם ולא מניחה שאני בקטע של דינמיקה ישר: אגב, כתוב לי בפרופיל ובמודעה לא לפנות מעל גיל 29, לא לפנות אם לא כתוב גיל בפרופיל, שאני לא מעוניינת בתשלום, ושאני לא רוצה שיקראו לי ישר בשם כלשהו- 1- "מהכתיבה שלך התרשמתי שאת זאת שתביני לליבי בשניות ויש לך עומק בתחום. לכו רציתי לדעת אם תרצי לקיים איתי שיחות/פגישות של טיפול/סיעור מוחות הדדי... אפשרי גם בתשלום. אני בן 42 מרמת אביב מה דעתך???" 2- "את כאן?" (פרופיל ריק לגמרי) 3- "אולי בכל זות תתני לי הזדמנות" - מישהו מעל גיל 30 4- "היי ראיתי את הלוח שלך וזה נראה לי מתאים" (פרופיל ריק לגמרי) ואלו ההודעות שנשארו לי בפרופיל, יש יותר הודעות שאני מוחקת כי הן פשוט ממש מטרידות אם אלה ההודעות שבחרת כדי להדגים כמה הן מזעזעות, פוגעניות ומטרידות, אנחנו בבעיה. בכלל, המנהג המקולקל הזה, לצטט בפורום הודעות פרטיות הוא מכוער מאוד בעיני. בנוסף, הרשיתי לעצמי כקורא ממוצע, לעבור על הפרופיל שלך, וקל מאוד ללכת שם לאיבוד בין כל הכללים והנהלים ולפספס איזה כלל או שניים. רק אומר מנהג של להעצים את עצמי עוד יותר ולהראות כמה אופציות יש לי בכיס. לגבי הפניות שתיארה הנשלטת לפנייך, ולגבי התחום האפור שוב כל מה שאמרת בטיפים שיש לבדוק יש המון גברים שעושים כאן, אל תהפכי אותנו לרובוטים חרמנים או לפחות לא את כולנו לכאלה. אנחנו לא במחזה- ולא ניתן לתת נאום היכרות כל פעם עוד לפני שראינו מי מולנו. גם הדרישה מגברים להיחשף ראשונים עוד בפניה הראשונה זה מנהג מאוד טיפשי בעיניי- את רוצה שאיחשף תיחשפי גם . זה לא איך שמנהג "להעצים את עצמי עוד יותר ולהראות כמה אופציות יש לי בכיס" נראה, אבל נו שויין (מתייחסת למשוב שלך לגבי הדוגמאות שסאנה נתנה) ויש עוד יותר גברים (ונשים, זה חוצה מגדר בעיניי) שלא עושים את זה. אני לא צריכה להפוך אף אחד לרובוט חרמן - הרבה מההודעות שאני מקבלת מא.נשים פשוט מדברות בפני עצמן (כמו אחד שחשב שהוא יכול לקנות אותי איכשהו וזאת דוגמה קלה למדי). שייקספיר... מחזה... אתה היחיד שמכניס את המילים האלה לכאן, שמת לב? וממש לא כתבתי שצריך לתת נאום היכרות, משפט בודד שמתייחס לפרט שמעניין בפרופיל שלי זה מספיק טוב. את "נאום ההיכרות" הבסיסי אפשר (ורצוי, בעיניי) לעשות בקריאת הפרופיל (וכן, כשאני עונה להודעה שמישהו.י שלח.ה לי זה כמעט תמיד גם אחרי שאני קוראת את הפרופיל) באשר לדרישה שכתבת - איפה ראית שיש דרישה כזאת? בתור מישהי שגם יודעת ליזום ולשלוח הודעה ראשונה, אני יכולה לומר לך ששני הצדדים נחשפים בעיניי, זאת דרישה בסיסית בתוך תקשורת כזו שמטרתה היא לזוגיות ו/או למערכת יחסי שליטה |
|