שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אם תהיה רובטית כוסית. זה ימשוך אתכם לסגוד לה?

Mobius​(שולט)
לפני שבועיים • 2 בדצמ׳ 2024
Mobius​(שולט) • 2 בדצמ׳ 2024
למי שלא ראה, הסדרה Westworld עוסקת בדיוק בנושאים האלו.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 2 בדצמ׳ 2024
יש את החלק של הפטישים
ויש את יחסי השליטה עצמם.

לתעשית הרובוטיקה יש בחלק של הפטישים יש אתגר גדול,
כי מעורבים בזה הרבה סוגים של מרקמים טעמים וריחות שיהיו קשים מאוד לשיחזור מדוייק.
בחלק של יחסי השליטה עצמם אני לא חושב שיש הבדל גדול בין שולטת בתשלום אמיתית או רובוטית. למעט זה שהרובוטית לא תשתעמם.
מאמין שיפתחו גם מודלים של
Girlfriend experience ,
ואנשים ילכו על זה.

אבל מה, לא הייתי רוצה לחיות בכזה עולם. למרות שהייתי רוצה לחוות פעם פעמים, אם זה יגיע לבשלות ולדיוק עוד בחיי.
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 2 בדצמ׳ 2024
זה יקרה, ואי אפשר יהיה לעצור את זה כמו שאי אפשר היה לעצור את צמצום הפרטיות שלנו.

בנושא הפטישים אני חושב שאתה טועה. זה בדיוק הפוך - פטישים הם חפצים שאדם נותן להם משמעות מינית. חפצים זה קל מאוד לחקות.
למעשה לא צריך לחקות אותם כלל, כי הם כשלעצמם ניתנם לייצור/רכישה/חיקוי די בקלות.
יכול להיות שאתה מתכוון לנטיה. נטיה לחבב חזה גדול או קטן למשל, אינם פטיש, אלא אם אדם יתגרה מינית גם משדיים מפלסטיק, בטון או שלגמרי לא יהיה חשוב לו האדם שמחובר לציצי הזה מהצד השני - זה פטיש. פטישיסט מעניק משמעות מינית לדבר שבבסיסו אינו מיני כלל.

אתגר האתגרים הוא לדעתי המוח עצמו, או ליתר דיוק, השפה הפנימית בה מדבר המוח עם התודעה ולהיפך.
כבר היום יודעים לקרוא את התנועות החשמליות במוח בדיוק מעורר השתאות, אבל השפה, עדיין תעלומה.
באיזו שפה באות המחשבות? הרעיונות המופשטים?

כשהשאלה הזו תיפתר, אף אחד לא יצטרך לחקות טקסטורה של כלום.
יהיה פשוט יותר לשתול את התחושה של המגע או את המחשבה שהמגע הזה מעורר.
תחת כנפיך
תחת כנפיך • 2 בדצמ׳ 2024
teacher כתב/ה:

אתגר האתגרים הוא לדעתי המוח עצמו, או ליתר דיוק, השפה הפנימית בה מדבר המוח עם התודעה ולהיפך.
כבר היום יודעים לקרוא את התנועות החשמליות במוח בדיוק מעורר השתאות, אבל השפה, עדיין תעלומה.
באיזו שפה באות המחשבות? .

נראה לי שזה בעיית הגוף נפש/הבעיה הפסיכופיזית ולפי ליבוביץ אי אפשר יהיה לפתור אותה לעולם
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 2 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה:
teacher כתב/ה:

באיזו שפה באות המחשבות? .

נראה לי שזה בעיית הגוף נפש/הבעיה הפסיכופיזית ולפי ליבוביץ אי אפשר יהיה לפתור אותה לעולם

אנחנו בעיצומה של בניית כלי שיפתור את הבעיה הזו בשבילנו.
לפני שבועיים • 3 בדצמ׳ 2024
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 3 בדצמ׳ 2024
פרלין כתב/ה:
ואוו, איזה מזל שזה עולם שאני לא אצטרך לחיות בו 🙌
לא חושב שאת כזו זקנה
Mary Jane

Re: אם תהיה רובטית כוסית. זה ימשוך אתכם לסגוד לה?

Mary Jane • 3 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך כתב/ה:
או שההנאה היא מזה שמישהי אשכרה נהנת

אם היא נראית ומתנהגת הצורה משכנעת דיה, למה לא, בעצם? כי המטרה היא לפגוש אדם בחיבור מרגש ואותנטי? ובכן, נראה לי שאפשר להתגבר גם על זה, ככלות הכל, אתה יכול לזכות בהזדמנות לפגוש את עצמך (;

באותו הקשר, תהיתי לעצמי תהיה דומה לאחר צפיה בסרט מד״ב של ספילברג בשם A.I. Artificial Intelligence (וגם לאחר צפיה בסדרה ווסטוורלד). הרובוטים/אנדרואידים שם כל כך מוצלחים! ואם הם חולמים על כבשים חשמליות, אז בכלל … בייחוד ג׳וד לאו בתפקיד ג׳יגולו ג׳ו. חמוד כזה. ויודע את העבודה, כך נראה. לגמרי הייתי הולכת זה 😇
Mary Jane
Mary Jane • 3 בדצמ׳ 2024
קצת קשור וקצת לא - באחד הפרקים ב״מראה שחורה״ היה אנדרואיד שאמור לחקות את בן הזוג שנפטר, מבחינה ויזואלית ואישיותית, לאחר שכלול כל המידע בתמונות, בהתכתבויות, ברשתות וכו. קרינג׳י ומקריפ. רובוט בלהות. תפלץ. איתו לא הייתי רוצה שום דבר ועניין.