Harkin(שולט) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
Harkin(שולט) • 3 בדצמ׳ 2024
זוג פלוס כתב/ה: Harkin כתב/ה: כנראה. ברור. גישה מעניינת למישהו/י/ם במקום שאמור להיות הכי פתוח להתנסויות וחקירה זה לא עניין של מקום גם לא של פתיחות. העובדה שאתה יכול לעשות משהו, לא אומרת שאתה צריך או חייב לעשות אותו. לפעמים אתה יודע גם בלי לנסות. אני אסביר למה התכוונתי.. אני יכולה ללבוש סטראפאון ולחדור לגבר. אז מה אם אני בכלל לא חובבת פגינג וגם הגבר לא? הרי לא רק שאני יכולה, גם ראיתי את זה קורה בפורנו! אבל לא חייבים, נכון? זה גם לא אומר כלום על ה''פתיחות'' של אף אחד. ברור שאם יש משהו שלא מושך אותך ולא מעניין את הפרטנר שלך אז אין סיבה לנסות את זה גם אם ראית את זה בסרט כלשהו. אבל לטעון שבגלל שפורנו זה משהו לא מציאותי אז אף אחד לא רוצה ומעוניין לחוות את זה זו התממות בעיני. לא מעניין אותי להיות עם גברים אחרים אז אפילו שהיו סרטים זוכי אוסקר סביב הנושא אני לא אתנסה בכך. זה בהחלט לא אומר שום דבר על הגישה שלי בעד או נגד ניסויים בבני אדם. מצד שני אם יש משהו שכן מעניין אותי (למשל ריבוי פרטנריות) אז אני בהחלט אחפש להתנסות בכך. אני מאמין שגם את התנסית באקטים וחוויות ולכן נשמע לי קצת מוזר לטעון שאת נגד ניסויים בבני אדם לא כל ניסוי הוא שלילי |
|
Harkin(שולט) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
Harkin(שולט) • 3 בדצמ׳ 2024
המטפלת המתעללת כתב/ה: פורנו הוא הדלק של קפיטליזם.
אם לא היינו מאביסים בו את הבנים שלנו מהגילאים הכי צעירים בהם אפשר ללכוד אותם לתוך האשליה הזו, כיצד הם היו יושבים מול מחשבים כל היום? כיצד היינו משעבדים אותם למערכת? והדרך הטובה מכל היא שיאמינו בתמימותם שזו בחירה שלהם. הזדמנות טובה להמליץ מעומק הלב על עבודתן הטובה של קבוצות SAA וגם SA בטיפול נגיש, פגיע וכמעט ללא עלות, למכורים למין, לפורנו או לריגוש בצורות המפריעות או פוגעות בחיי היומיום. ברור. כי לא היה פורנו לפני המצאת האינטרנט, או המחשב, או קלטות הוידאו, או המגזינים בצבע. וגם ברור שכל מי שצופה בפורנו הוא מכור וזה פוגע לו בחיי היומיום. |
|
תחת כנפיך |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 3 בדצמ׳ 2024
גם פעם היה פורנו. רק שהיה פחות זמין.
https://mobile.mako.co.il/men-sex/Article-80eca198977e321006.htm |
|
המטפלת המתעללת(שולטת) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
המטפלת המתעללת(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2024
ודאי שתמיד היה פורנו אך היתה לו חוקיות אחרת שבגדול היתה פחות זמינה פחות אינטנסיבית פחות ממכרת פחות חשופה לילדים צעירים וכנראה פחות מזיקה.
|
|
זוג פלוס(שולטת) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
זוג פלוס(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2024
Harkin כתב/ה: ברור שאם יש משהו שלא מושך אותך ולא מעניין את הפרטנר שלך אז אין סיבה לנסות את זה גם אם ראית את זה בסרט כלשהו. אבל לטעון שבגלל שפורנו זה משהו לא מציאותי אז אף אחד לא רוצה ומעוניין לחוות את זה זו התממות בעיני. לא מעניין אותי להיות עם גברים אחרים אז אפילו שהיו סרטים זוכי אוסקר סביב הנושא אני לא אתנסה בכך. זה בהחלט לא אומר שום דבר על הגישה שלי בעד או נגד ניסויים בבני אדם. מצד שני אם יש משהו שכן מעניין אותי (למשל ריבוי פרטנריות) אז אני בהחלט אחפש להתנסות בכך. אני מאמין שגם את התנסית באקטים וחוויות ולכן נשמע לי קצת מוזר לטעון שאת נגד ניסויים בבני אדם לא כל ניסוי הוא שלילי לא טענתי בשום מקום שלא צריך לחוות או לנסות. אני טוענת שהפורנו הוא לא משהו להסתמך עליו כשאתה רוצה לחוות או לנסות דברים וזה משהו שגברים רבים טועים לחשוב. הפורנו רק הולך ומקצין עם השנים כי צריך להמציא את הריגוש מחדש כך שהוא לגמרי מתנתק מהמציאות. |
|
הברון בכפכפים{זהרורים} |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
הברון בכפכפים{זהרורים} • 3 בדצמ׳ 2024
זוג פלוס כתב/ה: Harkin כתב/ה: ברור שאם יש משהו שלא מושך אותך ולא מעניין את הפרטנר שלך אז אין סיבה לנסות את זה גם אם ראית את זה בסרט כלשהו. אבל לטעון שבגלל שפורנו זה משהו לא מציאותי אז אף אחד לא רוצה ומעוניין לחוות את זה זו התממות בעיני. לא מעניין אותי להיות עם גברים אחרים אז אפילו שהיו סרטים זוכי אוסקר סביב הנושא אני לא אתנסה בכך. זה בהחלט לא אומר שום דבר על הגישה שלי בעד או נגד ניסויים בבני אדם. מצד שני אם יש משהו שכן מעניין אותי (למשל ריבוי פרטנריות) אז אני בהחלט אחפש להתנסות בכך. אני מאמין שגם את התנסית באקטים וחוויות ולכן נשמע לי קצת מוזר לטעון שאת נגד ניסויים בבני אדם לא כל ניסוי הוא שלילי לא טענתי בשום מקום שלא צריך לחוות או לנסות. אני טוענת שהפורנו הוא לא משהו להסתמך עליו כשאתה רוצה לחוות או לנסות דברים וזה משהו שגברים רבים טועים לחשוב. הפורנו רק הולך ומקצין עם השנים כי צריך להמציא את הריגוש מחדש כך שהוא לגמרי מתנתק מהמציאות. Fun fact הפורנו הכי קיצוני שנחשפתי אליו היה מלינקים שפרסמו פה נשלטות שהביעו רצון לחוות את מה שרואים בסרטון. |
|
Hilli(מתחלפת) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
Hilli(מתחלפת) • 3 בדצמ׳ 2024
נושא מעניין.
|
|
nixies(נשלטת) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
nixies(נשלטת) • 3 בדצמ׳ 2024
אני אישית לא מתחברת לניתוח
אין לי בעיה עם הנשים בפורנו להיפך, יותר מחרמן אותי אישה שנראית אש מאשר אישה שנראית ממצועת ומטה... אם זה היה נכון זה היה אמור לחול גם על סרטים רגילים.. אם אני הייתי מנסה לשים את האצבע הייתי הולכת לשני כיוונים עיקריים 1. עצם המחשבה שזה פחות "נשי" לעומת העניין שזה "גברי" להתעסק בסקס ופורנו. 2. גבר מתחרמן מהאקט עצמו, אישה הרבה פעמים צריכה סיפור מסגרת והיגיון בסיטואציה. אני חובבת פורנו אבל תמיד מחפשת דברים עם סיפור מסגרת ושיח מקדים. שיפרק אותה - אבל בהיגיון 😅 |
|
שוסי |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
שוסי • 3 בדצמ׳ 2024
ברור כיום שלפורנו רק השפעות שליליות על רוב האוכלוסיה.
אנחנו יודעות ממחקרים שככל שגיל החשיפה צעיר יותר,כך התפיסה של בנים צעירים אודות מיניות בכלליות וסקס בפרט מתעוותת. הם הופכים קהים יותר לגירויים מיניים ברורים והציפיות שלהן מנשים הן ברמה הפיזית והן ברמה המינית מעשית,הופכות מופרכות יותר ויותר. אם גברים היו צופים בפורנו רק בשביל לראות נשים,הם היו צופים רק בפורנו לסביות. לגבי פעלולים בסרטים-גברים יודעים כי השחקנים לא באמת מבצעים את הפעלולים בעצמם,לכן זה לא באמת אמור לאיים עליהם והם מרגישים בנוח יותר. לעומת זאת בפורנו,ברור שה"שחקנים" מבצעים את הכל בעצמם( בדרכ כשהם על סמים כדי לעמוד pun intended בדרישות). אז מדוע גברים מרגישים בנוח מול ביצועים פנטסטיים של מי שבפועל מגרה אותם? מדוע רוב הנשים( נכון,תמיד יש יוצאות דופן,ככה זה עובד בסטטיסטיקה),כן וגברים לא? |
|
shirazbar(שולטת) |
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
3 בדצמ׳ 2024
shirazbar(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2024
יתכן שהאפקט לא חל על הגברים באותו אופן כי רובם חסרי מודעות עצמית וסבורים שהם קרובים בביצועים של שחקני פורנו.
לגבי המראה זה ידוע אשה תתבייש לשים בקיני עם קצת צלוליט וגבר יסתובב בכיף שלו עם כרס. ערבוב של חוסר מודעות עצמית, עודף בטחון עצמי. אפשרות נוספת היא שהם פשוט לא מנתחים כמונו אלא צופים מאוננים גומרים וביי. |
|