A-paradox |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
A-paradox • 4 בדצמ׳ 2024
כי התקלקל השכל.
|
|
תחת כנפיך |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
תחת כנפיך • 4 בדצמ׳ 2024
-אני חושב שנמשכתי לעולם הזה בגלל שבאתי מרקע דתי
-ונראה לי שזה הגורם, על דרך השלילה שכל שאר הדרכים לא נראות לי הגיוניות שאמשך לעולם הזה דווקא. - המטרה כיום זה להגיע להנאה אחרי שהתרגלתי למין הזה בבגרות |
|
Tony A |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Tony A • 4 בדצמ׳ 2024
A-paradox כתב/ה: כי התקלקל השכל.
מהמקום שממנו אני בא ומאוסף חווית של מקומות ואוכלוסיות שחוויתי אני לרוב מגלה בקהילות הבדסמ את בני האנוש הכי אנושיים באופן פרדוקסאלי ולרוב חכמים ואיכותיים יותר מהשכלתנים הנורמאלים כשהנורמאלים אלה שהשכל שלהם לא התקלקל אבל בפרץ זעם על מריבה בכביש מאבדים עשתונות ונוטלים חיים..ואז אתה רואה איזה קאקאר בורגני שלא שווה סטירה משאיר ילדה יתומה או ילד וכל זה כי הוא אף פעם לא העז לקלקל את השכל שלו..מהיום שהוא יצא מהכוס של אמא שלו הוא עמד בכללים הוא היה בסדר ואז בדקה אחת של חוסר מיומנות לשלוט בדחפים או להשלט ולהכנע לעלבון או לבגידה של בת הזוג או לכל מצב שעלול לטלטל את הרגש ואת תפיסת המרחב והופ השכלתן הנורמטיבי הורס חיים של אחרים ושל עצמו ואם לא קשוח והמאסר יהיה באגף בעייתי אז בוא יקבל בדסמ בכלא יש מספיק שפוטים בכלא שהוא יהפוך להיות הצעצוע החדש והנחפץ שלהם. קיצר הפסיד מכל כיוון ..רצית לחוות אדרנלין של פשע תיהיה מיומן לא אימפולסיבי אותו כנל לגבי כל קונפליקט נפשי או פיזי . לעומת ״מקולקלי השכל״ בקהילות הבדסמ שלדעתי האישית שכמו שלב שבור הוא לב שלם, כך גם שכל שמתקלקל הוא שכל שמגיע למקומות עמוקים יותר. בדס”מ, עבור רבים, הוא לא ‘תקלה’ אלא דרך לפרוץ את הגבולות של מה שמוכר ולחקור את עולמות התחושה, הרגש והחיבור האינטימי. דווקא היכולת לאתגר את הנורמות, להתמסר למשהו שונה ולהשתחרר מהכבלים של המובן מאליו, היא ביטוי לשכל שעובד בצורה יצירתית, מורכבת ונועזת. אולי ‘שכל מקולקל’ הוא פשוט שכל שלא מפחד לחיות באמת.” |
|