noomi(נשלטת){Ashenn} |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Re: מסקרנת דעתכם, עריכת פוסטים לאחר שקיבלו לייקים
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
noomi(נשלטת){Ashenn} • 4 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה: אלפא-בטא כתב/ה: הוספת או גריעת תוכן מהפוסט המקורי, וכמובן שינוי מהות מוחלט של הנכתב, הינה גניבת דעת או עשיית שימוש לא מוסרי, בקוראים שאהבו את הפוסט והשאירו לייק, או תגובה לעניין. דעתכם? אני רוצה ברשותך להוסיף על שלך עוד נקודה, שדומה לנקודה שלך. מחיקת פוסט אחרי שאנשים כתבו בו תגובות מושקעות, נתנו מעצמם, מהעולם הרגשי שלהם, נחשפו, השקיעו, ואז פוף- הפוסט והתגובות נעלמו. ( ואני לרוב משקיע בתגובות שלי בבלוגים, אם זה לא נגע בי ועשה בי משהו, אני לרוב לא אגיב, ולכן כל תגובה שלי באה מהקרביים, ולכן לא נעים לראות אותה נעלמת לאחר חמש דקות ) אז כן, כמובן, הבלוג של הכותב, והפוסט של הכותב, וזכותו לעשות בו מה שירצה. אין חולק על כך. אבל אולי, פוסט שהולך להעלם, פוסט שידוע מראש שהוא לזמן קצר, אולי יש מקום לכתוב שהפוסט ימחק בקרוב, וכך להשאיר למגיבים להחליט אם הם רוצים לכתוב תגובה לפוסט שיתכן ולא תקרא, ויתכן שלא תראה, ויתכן שתמחק חמש דקות לאחר שנכתבה. ואני רואה שיש כאלו שאכן כותבים כך, ימחק בקרוב, ותודה על כך, הרוב לא כותב. ואולי יש מקום לבקש שפוסט שהולך להמחק, יכתב שהפוסט הזה הולך להמחק בקרוב. אני אישית לא מוחקת שום דבר. כל פוסט שנעלם לי מהבלוג עובר ל"לא פעיל". לפעמים אני מפרסמת דברים מאוד אישיים ומשאירה אותם יום-יומיים, ואני מקבלת תגובות ארוכות ומלאות ומעוררות מחשבה. כשאני מעבירה את הפוסט ללא-פעיל אני עדיין יכולה לקרוא את התגובות, וכך אני עושה לפעמים, חוזרת לפוסטים ישנים וקוראת. |
|
masoul |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
masoul • 4 בדצמ׳ 2024
זוג פלוס כתב/ה: אתה מבין שפוסטים הם לא עבודה אקדמאית, נכון?
אין מה לתת לזה משקל יתר. אין פה לא ''גניבת דעת'' ולא ''מוסריות''. ממילא, מעטים הפוסטים המעניינים והחשובים שנערכים כי הכותב מלכתחילה השקיע בבכתיבה שלהם וידע מה הוא רצה להביע. אז מחקו... העולם עדיין מסתובב. אני זה שדיבר על מחיקת פוסטים, ואכן העולם עדיין מסתובב. נדמה לי שפותח השרשור דיבר על נקודה אחרת. שדווקא כן נוגעת לשאלות מוסריות וגנבת דעת. עד כמה שאני מבין, ורק עד כמה שאני מבין, פותח השרשור מדבר על כך שפוסט מסוים עסק בנושא מסוים, נגיד בעד טבעונות ונגד אכילת בשר. מגיב הגיב שם בעד הנושא ובתמיכה גדולה בנושא. ואז שינה בעל הפוסט את התוכן והפך אותו, נגיד בעד אכילת בשר וכמה שיותר בשר. ונגד טבעונות. ונשארה התגובה של המגיב, ומשמע ממנה כאילו המגיב בעד אכילת בשר, בזמן שהאמת הפוכה. ועל כך מצר פותח השרשור. נדמה לי שלכך התכוון פותח השרשור. אני קצת הסטתי אותו בלי כוונה למקום אחר. ועל כך הסליחה. |
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} • 4 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה: זוג פלוס כתב/ה: אתה מבין שפוסטים הם לא עבודה אקדמאית, נכון?
אין מה לתת לזה משקל יתר. אין פה לא ''גניבת דעת'' ולא ''מוסריות''. ממילא, מעטים הפוסטים המעניינים והחשובים שנערכים כי הכותב מלכתחילה השקיע בבכתיבה שלהם וידע מה הוא רצה להביע. אז מחקו... העולם עדיין מסתובב. אני זה שדיבר על מחיקת פוסטים, ואכן העולם עדיין מסתובב. נדמה לי שפותח השרשור דיבר על נקודה אחרת. שדווקא כן נוגעת לשאלות מוסריות וגנבת דעת. עד כמה שאני מבין, ורק עד כמה שאני מבין, פותח השרשור מדבר על כך שפוסט מסוים עסק בנושא מסוים, נגיד בעד טבעונות ונגד אכילת בשר. מגיב הגיב שם בעד הנושא ובתמיכה גדולה בנושא. ואז שינה בעל הפוסט את התוכן והפך אותו, נגיד בעד אכילת בשר וכמה שיותר בשר. ונגד טבעונות. ונשארה התגובה של המגיב, ומשמע ממנה כאילו המגיב בעד אכילת בשר, בזמן שהאמת הפוכה. ועל כך מצר פותח השרשור. נדמה לי שלכך התכוון פותח השרשור. אני קצת הסטתי אותו בלי כוונה למקום אחר. ועל כך הסליחה. בדיוק, תודה רבה. ומעבר לכך, הוספת על הדיון והפכת אותו עם הנושא הנוסף למעשיר יותר, תודה! |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 4 בדצמ׳ 2024
אני כן מוחקת פוסטים… סליחה מאסול ידידי הטוב.
מעט חרויות יש לי בחיים האלה והחרות לכתוב ולפרסם ואז להתחרט, אהובה עלי. הבלוג הוא בכל זאת המקום שלי לעשות בו כרצוני ולמרות שהתגובות חשובות ויקרות לי, לא תמיד הן יותר חשובות לי מאי קיומו של פוסט שמביך אותי. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 4 בדצמ׳ 2024
הבאת לי רעיון.
|
|
FootJunky |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
FootJunky • 4 בדצמ׳ 2024
תחשבו שנכנסים בחור או בחורה חדשים בפעם הראשונה לאתר הכלוב
נלהבים מזה שסוף סוף מצאו מקום בשבילם! מקום בדס"מי! ומה שהם רואים זה דיון בשיא כובד הראש על האם זה מוסרי לערוך פוסט בבלוג אחרי שנכתבו בו תגובות מה יש לכם אתם |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 4 בדצמ׳ 2024
FootJunky כתב/ה: תחשבו שנכנסים בחור או בחורה חדשים בפעם הראשונה לאתר הכלוב
נלהבים מזה שסוף סוף מצאו מקום בשבילם! מקום בדס"מי! ומה שהם רואים זה דיון בשיא כובד הראש על האם זה מוסרי לערוך פוסט בבלוג אחרי שנכתבו בו תגובות מה יש לכם אתם מה יש לנו? אנשים פרטיים שלא אחראיים על קבלת הפנים פה או על האירוח המפנק אנשים פרטיים שלא אחראיים לתחושות או לרצונות של אנשים אחרים וזרים בזה שהכל יהיה כיף, מגניב וזורם אנשים פרטיים שכותבים בלוג בעיקר בשביל עצמם. . |
|
FootJunky |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
FootJunky • 4 בדצמ׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: FootJunky כתב/ה: תחשבו שנכנסים בחור או בחורה חדשים בפעם הראשונה לאתר הכלוב
נלהבים מזה שסוף סוף מצאו מקום בשבילם! מקום בדס"מי! ומה שהם רואים זה דיון בשיא כובד הראש על האם זה מוסרי לערוך פוסט בבלוג אחרי שנכתבו בו תגובות מה יש לכם אתם מה יש לנו? אנשים פרטיים שלא אחראיים על קבלת הפנים פה או על האירוח המפנק אנשים פרטיים שלא אחראיים לתחושות או לרצונות של אנשים אחרים וזרים בזה שהכל יהיה כיף, מגניב וזורם אנשים פרטיים שכותבים בלוג בעיקר בשביל עצמם. . די נו, "כותבים בשביל עצמם" = כותבים בשביל לייקים ובשביל לחדד מה אני מחפש/ת ובשביל הסיכוי שמישהו יקרא, יאהב ויפנה. בלוגים הם אמצעי לקבל אינגייג'מנט באמצעות לייקים ותגובות, זה רשת חברתית תיכף תגידי שאנשים מפרסמים פוסטים באינסטגרם בשביל עצמם השרשור הזה הוא אחד המשעממים, המביכים והמיותרים EVER, לא צריך להוסיף עליו גם טהרנות |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 4 בדצמ׳ 2024
FootJunky כתב/ה: די נו, "כותבים בשביל עצמם" = כותבים בשביל לייקים ובשביל לחדד מה אני מחפש/ת ובשביל הסיכוי שמישהו יקרא, יאהב ויפנה. בלוגים הם אמצעי לקבל אינגייג'מנט באמצעות לייקים ותגובות, זה רשת חברתית תיכף תגידי שאנשים מפרסמים פוסטים באינסטגרם בשביל עצמם השרשור הזה הוא אחד המשעממים, המביכים והמיותרים EVER, לא צריך להוסיף עליו גם טהרנות אני בכלל חשבתי שאתה כותב בציניות, מבאס לגלות שלא. ניחא. בעיני זה דיון חדש ושונה מכל הדיונים הבלתי נגמרים שחוזרים בלופ אינסופי שוב ושוב על כמה נשים שולטות הן לא בסדר בחוסר מענה/חוסר נפילה מהשמיים לפי דרישה, או כל דיון שנועד לעורר שיח מיני בצורה מקריפה. (אני אוהב ככה וככה, מי עוד?) האם הוא מיותר? יש מצב, אבל לפחות הוא אחר. ומי שרוצה לקרוא דיונים על בדסמ ימצא אותם דיי בקלות... מספיק יש שרשור על פטישים בו אנשים מגיבים על משיכה מינית בכלל🤦🏻♀️ טרחני ומיותר לחלוטין בעיני, במקום אשכרה לגלות פטישים חדשים אני קוראת על עוד אחד שאוהב לרדת ועל ההיא שנמשכת לזרועות. לא חסר ביקורת על השרשורים פה, אבל לדעתי אפשר ועדיף לפתוח דיון נפרד על זה ולא להידחף לשרשור קיים בנושא אחר. וכן, יש כאלה שכותבים בעיקר לעצמם, כן, יש חשיבות לפרסום החוצה, אבל העיקר הוא עבור הכותב ולא עבור הקורא. לא נכון לכולם, אבל אין פה כולם 🙄 כולנו פתיתי שלג שחיים בסרט |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
4 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 4 בדצמ׳ 2024
FootJunky כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: FootJunky כתב/ה: תחשבו שנכנסים בחור או בחורה חדשים בפעם הראשונה לאתר הכלוב
נלהבים מזה שסוף סוף מצאו מקום בשבילם! מקום בדס"מי! ומה שהם רואים זה דיון בשיא כובד הראש על האם זה מוסרי לערוך פוסט בבלוג אחרי שנכתבו בו תגובות מה יש לכם אתם מה יש לנו? אנשים פרטיים שלא אחראיים על קבלת הפנים פה או על האירוח המפנק אנשים פרטיים שלא אחראיים לתחושות או לרצונות של אנשים אחרים וזרים בזה שהכל יהיה כיף, מגניב וזורם אנשים פרטיים שכותבים בלוג בעיקר בשביל עצמם. . די נו, "כותבים בשביל עצמם" = כותבים בשביל לייקים ובשביל לחדד מה אני מחפש/ת ובשביל הסיכוי שמישהו יקרא, יאהב ויפנה. בלוגים הם אמצעי לקבל אינגייג'מנט באמצעות לייקים ותגובות, זה רשת חברתית תיכף תגידי שאנשים מפרסמים פוסטים באינסטגרם בשביל עצמם השרשור הזה הוא אחד המשעממים, המביכים והמיותרים EVER, לא צריך להוסיף עליו גם טהרנות מה נהיית לי כל כך סאחי וכבד? איףףףףףף... שחרור ואני נשטפת בגלי הערצה ותשומת לב ממך על זה שטרחת לקרוא, תודה. אל תשכח ללחוץ עוקב ולעשות לייק בחלומי אני דף מעריצים שמנסה להשיג עוקבים ואינגייג'מנט. מנסה למכור את החלום |
|