![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
4 בדצמ׳ 2024
לפני 3 חודשים •
4 בדצמ׳ 2024
jerryM • 4 בדצמ׳ 2024
עכשיו בלי ציניות, לשאלה שלך "איך בכלל מוצאים מישהי שולטת בישראל?"
התשובה היא שזה תלוי מאוד מה אתה מחפש. אם כל חשקך זה בסשן או מפגש מתמשך ומבחינת אופי ויופי אתה בטווח הסביר. אז פשוט תשקיע קצת תשדרג את הפרופיל וסיכוי די טוב תמצא את מה שאתה מחפש (ממש כאן באתר ![]() אבל אם אתה מחפש קשר של שולטת ונשלט מה שנקרא קשר זוגי FLR זה יותר מורכב, ודומה יותר לחיפוש זוגיות בחיים האמיתיים. אפשר להניח שמי שמוצלח באפליקציות הווניליות מסתדר גם פה, מי שפחות עדיף לו לנסות להשתתף במסיבות ומאנצ'ים. |
3
|
![]() |
![]()
לפני 3 חודשים •
6 בדצמ׳ 2024
Re: איך בכלל מוצאים מישהי שולטת בישראל?
לפני 3 חודשים •
6 בדצמ׳ 2024
MRH(נשלט) • 6 בדצמ׳ 2024
MoreMore switch כתב/ה: איך בכלל מוצאים מישהי שולטת בישראל אם אתה לא גר במרכז ולא הולך להעביר ערב עם "בנות סנטר"?
באמת יש תחושה כאילו לא קיים בדסם בצפון בוא, חבר, אשמח לעזור לך, אני כבר שנים בתחום ויש לי כמה תובנות. אם יש לך טלגרם או אמצעי תקשורת אחר, שלח לי ונדבר שם. אל תתרגש מהתגובות השליליות שקיבלת פה, תמיד יש כאלו. לפחות אתה יודע לאיזה סוג של מלכות, או אנשים בכלל, אתה לא רוצה לפנות ולהכניס לחיים שלך. סטנדרטים זה תמיד טוב. |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
That’s precious
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
bananatwenty-one • 27 בינו׳ 2025
Adonai Elah Elahin כתב/ה: מזמינים מעליאקספרס.
המחסנים של עלי אקספרס בישראל נפתחו 🤣 קופונים בלעדיים לחברי הערוץ בלבד |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 27 בינו׳ 2025
MRH כתב/ה: MoreMore switch כתב/ה: איך בכלל מוצאים מישהי שולטת בישראל אם אתה לא גר במרכז ולא הולך להעביר ערב עם "בנות סנטר"?
באמת יש תחושה כאילו לא קיים בדסם בצפון בוא, חבר, אשמח לעזור לך, אני כבר שנים בתחום ויש לי כמה תובנות. אם יש לך טלגרם או אמצעי תקשורת אחר, שלח לי ונדבר שם. אל תתרגש מהתגובות השליליות שקיבלת פה, תמיד יש כאלו. לפחות אתה יודע לאיזה סוג של מלכות, או אנשים בכלל, אתה לא רוצה לפנות ולהכניס לחיים שלך. סטנדרטים זה תמיד טוב. ואחרי חודש, הבחור פנה? התקדם? עשה שינוי כלשהו? מצא את השולטת/מתחלפת שהוא כה כמהה לה? או שכמו שחשבתי - לא טרח לקרוא תגובות או להיעזר במי שהציע לו עזרה? |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
teacher(שולט) • 27 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: MRH כתב/ה: MoreMore switch כתב/ה: איך בכלל מוצאים מישהי שולטת בישראל אם אתה לא גר במרכז ולא הולך להעביר ערב עם "בנות סנטר"?
באמת יש תחושה כאילו לא קיים בדסם בצפון בוא, חבר, אשמח לעזור לך, אני כבר שנים בתחום ויש לי כמה תובנות. אם יש לך טלגרם או אמצעי תקשורת אחר, שלח לי ונדבר שם. אל תתרגש מהתגובות השליליות שקיבלת פה, תמיד יש כאלו. לפחות אתה יודע לאיזה סוג של מלכות, או אנשים בכלל, אתה לא רוצה לפנות ולהכניס לחיים שלך. סטנדרטים זה תמיד טוב. ואחרי חודש, הבחור פנה? התקדם? עשה שינוי כלשהו? מצא את השולטת/מתחלפת שהוא כה כמהה לה? או שכמו שחשבתי - לא טרח לקרוא תגובות או להיעזר במי שהציע לו עזרה? אני אוהב שאת סוגרת קצוות ![]() |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
variation(נשלט) • 27 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: MRH כתב/ה: MoreMore switch כתב/ה: איך בכלל מוצאים מישהי שולטת בישראל אם אתה לא גר במרכז ולא הולך להעביר ערב עם "בנות סנטר"?
באמת יש תחושה כאילו לא קיים בדסם בצפון בוא, חבר, אשמח לעזור לך, אני כבר שנים בתחום ויש לי כמה תובנות. אם יש לך טלגרם או אמצעי תקשורת אחר, שלח לי ונדבר שם. אל תתרגש מהתגובות השליליות שקיבלת פה, תמיד יש כאלו. לפחות אתה יודע לאיזה סוג של מלכות, או אנשים בכלל, אתה לא רוצה לפנות ולהכניס לחיים שלך. סטנדרטים זה תמיד טוב. ואחרי חודש, הבחור פנה? התקדם? עשה שינוי כלשהו? מצא את השולטת/מתחלפת שהוא כה כמהה לה? או שכמו שחשבתי - לא טרח לקרוא תגובות או להיעזר במי שהציע לו עזרה? מה הקשר? הבחור שהעלה את הפוסט ניסה לקבל עזרה והחבר פה ניסה לעזור לו בסך הכל ניסה להעביר פה נקודה, יותר קבלה והכלה מאשר ציניות וסרקסטיות, אולי כותב הפוסט לא יודע להתמצא באתר ולחפש בפורום? אני גם בהתחלה לא ידעתי איך ואני בן 26 לא 83 שלא יודע להתעסק עם הפאלפון, ואני בטוח שעוד המון אנשים טובים כאן לא ידעו בהתחלה אז הוא העלה פוסט בפורום ששאלו עליו 207 פעמים, אז הוא קצת מבואס כי הוא נשלט שגם ככה השם שלהם לא טוב וזה לא בא לטובתו, לא כל אחד כאן מוצף הודעות וחיזורים ובאותה נשימה זו לא סיבה להתבכיינות, להיפך זו סיבה שנותנת דרייב להתבלט יותר ולמלא פרופיל ובלוג ואנערף הכל בסדר, אפשר להבין, להכיל ולעזור, אפשר גם לזרוק הערה צינית עדינה ולהוסיף לה תשובה לשאלה מה את רוצה לשמוע? שאת צודקת? כנראה שאת צודקת אני לא באמת יודע מה איתו, אבל הגישה לקוייה |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
הבחור לא ניסה לקבל עזרה, זו בדיוק הנקודה שלי (ושל השאר פה שצחקו)
כשמישהו באמת מבקש עזרה - הוא יקבל אותה, יעידו אלפי שרשורים מגוחכים שחוזרים על עצמם בלי סוף שקיבלו יחס ומענה מכבד יחד עם סרקזם. אני? לא צריכה לשמוע שאני צודקת, זה לא מעניין אותי. הגבתי בצורה שמצחיקה אותי, כן. עשיתי ממנו בדיחה. להנאתי האישית. הוא בכלל לא טרח להיות פה בשרשור באף שלב, לא כשענו לו יפה (כבר בהתחלה אפשר לראות את התשובה של המכשפה בג'ינס.. ) ולא כשלעגו לו. כי בפשטות - הוא לא חיפש עזרה או ידע. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
variation(נשלט) • 27 בינו׳ 2025
StreetCat כתב/ה: הבחור לא ניסה לקבל עזרה, זו בדיוק הנקודה שלי (ושל השאר פה שצחקו)
כשמישהו באמת מבקש עזרה - הוא יקבל אותה, יעידו אלפי שרשורים מגוחכים שחוזרים על עצמם בלי סוף שקיבלו יחס ומענה מכבד יחד עם סרקזם. אני? לא צריכה לשמוע שאני צודקת, זה לא מעניין אותי. הגבתי בצורה שמצחיקה אותי, כן. עשיתי ממנו בדיחה. להנאתי האישית. הוא בכלל לא טרח להיות פה בשרשור באף שלב, לא כשענו לו יפה (כבר בהתחלה אפשר לראות את התשובה של המכשפה בג'ינס.. ) ולא כשלעגו לו. כי בפשטות - הוא לא חיפש עזרה או ידע. לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
variation כתב/ה: לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר להכיל חוסר כבוד ופגיעה באחר רק בשם מה? בשם ההכלה של הכל? של חיבוקים ונצנצים לכל קיא ורעל שיוצא מהפה לאנשים? כי אני לא מוכנה להכיל חוסר כבוד בסיסי בין בני אדם, ומי שבחר לזלזל ולפגוע בי ובקבוצה שאני חלק ממנה אין לי שום הכלה כלפיו. התנהגות כמו שלך שמצדיקה את הזלזול וחוסר הכבוד הבסיסי שבה נהג פותח השרשור היא בעייתית מאוד בעיני. היא מובילה לכך שאנשים כמו פותח השרשור לא ינסו בכלל להשתפר או להבין מה לא בסדר בגישה שלהם. זה מוביל להחפצה ופגיעה בנשים וגברים, במיוחד בעולמות הבדסמ. אם לאדם יש בעיות ומגבלות תקשורת או התנהגות כ"כ קשות עד שהוא לא מסוגל להתייחס בכבוד בסיסי לאנשים מהם הוא מבקש עזרה ואותם הוא רוצה להכיר לקשר כלשהו - אז לא. שלא יכתוב באינטרנט, ושלא יצור קשרים בדסמים, ולא צריך להכיל אותו, ההפך. צריך להזהיר מפניו ולהרחיק אותו מאיתנו. הוא צריך להיות במקום שיטפלו בו אם הוא לא מסוגל בעצמו. אבל אניח שהוא כן מסוגל לטפל בעצמו, ולא צריך אשפוז בכפייה, הרי הוא הצליח לפתוח פה פרופיל לכתוב שרשור, ואפילו לכתוב בלוג אז שקודם כל שיטפל בעצמו וילמד להתנהג כמו אדם, לכבד את הצד השני ולהתנהג בצורה אנושית ולא מחפיצה ומזלזלת. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
לפני חודשיים •
27 בינו׳ 2025
פישוטו • 27 בינו׳ 2025
variation כתב/ה: לא את ולא אף אחד אחר פה יודע מי עומד מאחורי המסך, אולי זה בנאדם עם מוגבלויות מסויימות שכתיבה או התמצאות או תקשורת בין אישית לא ברמה גבוה אצלו ואין פה שום נקודה לא שלך ולא של השאר מהסיבה הפשוטה שלא את ולא אף אחד כאן נביא, את לא יכולה לדעת ישר אחרי שהוא העלה את הפוסט אם הוא באמת חיפש עזרה או סתם רצה לפרוק, הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות זה להניח, לשער אני לא בא לתקן את העולם, לא באתי להעיק, אבל אני בא להגיד שהיה אפשר להכיל יותר די נו באמת....יש להיות מכיל ומתחשב ויש לעטוף בכפפות משי כל יציאה מטומטמת. הבחור פתח שרשור, זלזל וקרא לשולטות נערות סנטר. התבכיין מפרופיל ריק, לא התייחס לאף עצה. לא מבין מה להגן עליו יעזור, ומה לצאת על מי ששם לו אמת בפנים יעזור. אם היית בעד הבחור הזה, ורוצה אשכרה לעזור לו, היית מבין שלעטוף את ההתבכיינות והצדקנות שלו ולעשות ממנו קרבן רק יזיק לו ולא יעזור. נהינו עולם שאי אפשר להעביר בו טיפה של ביקורת. עובדות ואמיתית נהיו שניות לצדקנות והססנות. כל המגיבים פה גם יכולים לטעון שרגשותיהם נפגעו וזמנם בוזבז. כל מי שניסה לעזור יכול לטעון בדיוק כמוך לתקשורת לקויה ופגיעה וחוסר התחשבות בהם. אבל אם ניפול רק לשיח כזה לא נגיע לשום מקום. לפעמים צריך לאמר את האמת בצורה לא מתייפייפת, כי רק ככה אפשר ללמוד משהו ולהזיז דברים. |
5
|