zoog o pered |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
Cnc
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
zoog o pered • 6 בדצמ׳ 2024
אפשר לדעת פרטים על cnc ?
מי שיש לו/לה נסיון וותק |
|
kalladin |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
kalladin • 6 בדצמ׳ 2024
כתוב לך בפרופיל: ״שולט מנוסה נראה טוב מצויד״
אתה בטוח שאתה מנוסה? עוד טרול. עם שאלות כאלה אל תחשוב בכלל על cnc |
|
zoog o pered |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
zoog o pered • 6 בדצמ׳ 2024
חחח
|
|
olivia r(נשלטת) |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
Re: Cnc
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
olivia r(נשלטת) • 6 בדצמ׳ 2024
zoog o pered כתב/ה: אפשר לדעת פרטים על cnc ?
מי שיש לו/לה נסיון וותק לא בטוחה שתמצא כאן אנשים עם נסיון/וותק, אולי עדיף לך לחפש בפורומים של אנשי חומרה. אבל הנה הדבר הראשון שעולה בגוגל, מויקיפדיה: CNC (ראשי תיבות באנגלית של Computer Numerical Control. בעבר נקרא גם NC) הוא בקר ממוחשב אשר מתוכנת לקבל קלט ב-G-code (שפת הוראות סטנדרטית בעולם התיב"מ) ולהניע לפיו כלי עיבוד שבבי, כגון כרסומת, מחרטה ומקדחה, או כלים לעיבוד אחר, כגון כיפוף פחים. |
|
kalladin |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
Re: Cnc
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
kalladin • 6 בדצמ׳ 2024
olivia r כתב/ה: zoog o pered כתב/ה: אפשר לדעת פרטים על cnc ?
מי שיש לו/לה נסיון וותק לא בטוחה שתמצא כאן אנשים עם נסיון/וותק, אולי עדיף לך לחפש בפורומים של אנשי חומרה. אבל הנה הדבר הראשון שעולה בגוגל, מויקיפדיה: CNC (ראשי תיבות באנגלית של Computer Numerical Control. בעבר נקרא גם NC) הוא בקר ממוחשב אשר מתוכנת לקבל קלט ב-G-code (שפת הוראות סטנדרטית בעולם התיב"מ) ולהניע לפיו כלי עיבוד שבבי, כגון כרסומת, מחרטה ומקדחה, או כלים לעיבוד אחר, כגון כיפוף פחים. לא יודע אם זה בדיחה או לא חחח |
|
teacher(שולט) |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
teacher(שולט) • 6 בדצמ׳ 2024
מהפרופיל והבלוג שלה נראה שהיא לג'יט, אולי פשוט מיהרה וכתבה בגוגל רק "CNC" בלי להוסיף BDSM איפשהו..
10 נקודות על מוטיבציה ושכנות טובה, ומינוס 2 על הדרך מצד שני, מוריד גם לעצמי 2 נקודות, כי כשקראתי את השאלה ישר קפצה לי תמונה של מפעל עיבוד שבבי לראש. אני אמנם מכיר את הפרקטיקה ה-BDSMית, אבל לא הכרתי את ראשי התיבות. (יש כל כך הרבה מהם, זה מאוד אמריקני..) ועם כל החברים הפסיכולוגים שלי שהתחילו פתאום לדבר על CBT ולא הבינו למה אני מחייך, אני מניח שאפשר קצת לסלוח לנו על CnC |
|